Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Maalesef seninle aynı fikirde olamayacağım renkdaş,dün ki maçı izlediysen ne demek istediğimi anlarsın,İsmail çok iyi oyuncu,Gökhan Gönül,Kazım,Deivid üçlüsünü mahvetti dün ki maçta,hem hızlı hem teknik hem de güçlü bir oyuncu ama hiçbir zaman 6,5 milyon+oyuncu etmez orası ayrı..

önce alparslanı izle ... ben her ikisinide ümit milliden biliyorum aralarında alparslan lehine ucurum var...

Ismail Alpaslan'dan kat kat iyi bir oyuncu, bir kere defans yapmasini biliyor. Alpaslan Tobol macinda hem kirmizi gordu, hem zayif bir ortayi engelleyemedigi icin gol yedik.

Ismail Alpaslan'dan kat kat iyi bir oyuncu, bir kere defans yapmasini biliyor. Alpaslan Tobol macinda hem kirmizi gordu, hem zayif bir ortayi engelleyemedigi icin gol yedik.

ismailing defansımı iyi..

yok yahu bir macla nasıl bu kanıya vardınız...

alparslan onu pas pas eder...

En azında şunu düşünmek lazım biz 5.5 + Serdar kurtuluş u felan verip İsmail ler almıyoruz:D

ismailing defansımı iyi..

yok yahu bir macla nasıl bu kanıya vardınız...

alparslan onu pas pas eder...

Kazim ve Gokhan butun mac atak yapamadi, Deivid de oyle. Ismail gayet iyiydi. Onunde de Bobo olmasina ragmen.

pes doğrusu,macı tekrar izleyin...o kanatta bobo vede tello yardımlaşmalı oynadılar (tello serbet oynasada oraya bir hayli katkıda bulundu)

O igrenc maci tekrar izlemeye niyetim yok :D

Ama aklimda Bobo hic birsey yapmadi diye kaldi. Bobo var diye Gokhan daha temkinli oynamis olabilir ama o Bobo'nun performansindan degil, sadece bos birakilmamasi gereken bir oyuncu oldugundan.

Saçma..

Zayıf orta nedir?

Her ortayı engelleyen kanat oyuncusu mu var?

O goldeki tek anormallik sabri sarıoğludur..

Gördüğü kırmızı zaten haksızdı..

Ocak ayında oynadığımız werder hazırlık maçında izledim alparslanı werder tam kadroydu alparslan hem defans hem ofans çok iyidi hiçte sırıtmadı..

Alparslan ismailden çok daha iyi oyuncudur gidin milli takımdada izleyin..

Saçma..

Zayıf orta nedir?

Her ortayı engelleyen kanat oyuncusu mu var?

O goldeki tek anormallik sabri sarıoğludur..

Gördüğü kırmızı zaten haksızdı..

Ocak ayında oynadığımız werder hazırlık maçında izledim alparslanı werder tam kadroydu alparslan hem defans hem ofans çok iyidi hiçte sırıtmadı..

Alparslan ismailden çok daha iyi oyuncudur gidin milli takımdada izleyin..

Hadi yapilan ortaya kicini donmesini gectik, adami kacirip da arkasindan sarilip cift saridan atilmasi neydi? Alpaslan hazirlik maclarinda iyiydi ama Tobol macinda iyi degildi. Ismail'den cok daha iyi oyuncudur gibi tartismalara girmek yersiz, ben sadece oynadiklari iki maci karsilastirarak yorum yaptim ve gorusum Ismail'in defansinin daha iyi oldugu.

Hadi yapilan ortaya kicini donmesini gectik, adami kacirip da arkasindan sarilip cift saridan atilmasi neydi? Alpaslan hazirlik maclarinda iyiydi ama Tobol macinda iyi degildi. Ismail'den cok daha iyi oyuncudur gibi tartismalara girmek yersiz, ben sadece oynadiklari iki maci karsilastirarak yorum yaptim ve gorusum Ismail'in defansinin daha iyi oldugu.

alpaslan ismailden daha iyi daha yetenekli ismail gaziantepsporda surekli oynadi alpaslan ise hemen hemen butun sezon sakatdi sakat olmadigi zaman ise skibbe ve bulent hoca tarafinda kadroya alinmiyodu ustelik hic kimse ismaile 5.5 euro+serkan kurtulus gibi bir adam verdiler

Oynayan adamla oynamayan adamı kıyaslıyıp oynamayan adam nasıl daha iyi oluyor bende bunu anlamıyorum ismail 100 tane alparslan eder pahalıya aldılar orası öyle ama 2 seneye kalmaz degerini katlar. h.baltayla kıyaslayın onda bile bu yasına ragmen kafa kafaya cıkar bence tabi ofans olarak daha iyi hatta

İsmail'in bonservisine ödenen parayla Barcelona Maxwell'i alıyor biraz oturup düşünmek gerek!

Oynayan adamla oynamayan adamı kıyaslıyıp oynamayan adam nasıl daha iyi oluyor bende bunu anlamıyorum ismail 100 tane alparslan eder pahalıya aldılar orası öyle ama 2 seneye kalmaz degerini katlar. h.baltayla kıyaslayın onda bile bu yasına ragmen kafa kafaya cıkar bence tabi ofans olarak daha iyi hatta

:f68.gif:

Ismail 6 milyon euro olabilir ama Werder Bremen bu kadar usta bir oyuncuyu bize nasil cerez parasina birakti bunu bir oturup dusunun ve tarafsiz bakmaya calisin.

Tobol ve dunku macin gosterdigi Ismail'in Alpaslan'dan kat kat iyi oldugudur, ama bu Alpaslan kotu anlamina gelmez Ismail cok iyi anlamina gelir.

İsmail'in bonservisine ödenen parayla Barcelona Maxwell'i alıyor biraz oturup düşünmek gerek!

Hacı öyle bakmamak lazım olaya onun yıllıgı var orası la liga gittigi takım suan dünyanın en iyi takımı vs türkiye liginden istese biri maxwelli o 4 olur sana 14 barcadan alıcagındanda 2 mislini ister

:f68.gif:

Ismail 6 milyon euro olabilir ama Werder Bremen bu kadar usta bir oyuncuyu bize nasil cerez parasina birakti bunu bir oturup dusunun ve tarafsiz bakmaya calisin.

Tobol ve dunku macin gosterdigi Ismail'in Alpaslan'dan kat kat iyi oldugudur, ama bu Alpaslan kotu anlamina gelmez Ismail cok iyi anlamina gelir.

Bu transfer paraları brezilya ve arjantindede böyle ülke içinde buyuk rakamlar olabiliyor cesitli kosullardan ama diyoruzya gelecek vaadeden adam alalım sonra yuksek paralara satalım diye 1-3 e carruscaları alıcagımıza 5e 6ya ismailleri alalım daha iyi yetenek fıskırıyor adamda

Antepden alınacak adamların basında geliyordu ismail+m.ceylan+beto+tabata++ıvan

Hacı öyle bakmamak lazım olaya onun yıllıgı var orası la liga gittigi takım suan dünyanın en iyi takımı vs türkiye liginden istese biri maxwelli o 4 olur sana 14 barcadan alıcagındanda 2 mislini ister

Valla Murat o çocuk daha çok genç bu kadar sorumluluk yüklememek gerek yani ben izledim bizim Ferhat Öztorun dedim İsmail için o yaşta daha fazlasını yapamaz zaten!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt