Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Sahsen artik bu iki transferin onumuzdeki sezon'a kalacagini dusunuyorum, hala bir gelisme yok.

Bence direnci kırılacaktır Manisanın, tok satıcı ayakları yapamazlar ellerinden bedavaya gidecek seneye. Bir yolunu bulup alınacak bence bu sene uygun şartlarda.

Duyumcu yok mu? Duyumcu.

Sevgili Yöneticilerimiz kısa süreliğine de olsa "Foruma Duyumsuz Girilmez" diye bir uygulama başlatsalar da biraz eğlensek.

Bu ne ya! "Damsız Girilmez" gibi oldu. :D

Tüm bu sözler espri amaçlı olup, dikkate alınmaması rica olunur. :D

1 sene bekleyelim. 1 kuruş para koklatmadan alalım, akıllansınlar. :D

buyuk ihtimale gelmezler bu saatden sonra

Niye hala bitmedi bu transferler ya? Acaba Ufuk ile Sezer'i alırken Yiğit'i falan da mı ekledik pakete? :D

Onu bunu gecin, en azindan ciddigi haberler cikardi basinda ama oda yok ...

Manisa başkanı kendisi bilir.Sezer ve Ufuk klübe resti çekti.Manisa başkanı Galatasaray'dan ne alırsam kardır diyeceğine işi zora soktu.Bizde seneye alırız BEDAVAYA

Manisa başkanı kendisi bilir.Sezer ve Ufuk klübe resti çekti.Manisa başkanı Galatasaray'dan ne alırsam kardır diyeceğine işi zora soktu.Bizde seneye alırız BEDAVAYA

aynen adam sov yapıyo yok nemiş niye oyuncu takasımış niye para yokmuş paraları cukka yapacan dimi bababa sana onerilen takasdaki adamlar manisada direk ilkonbirde oynar kardeşim amacı ne kopartırsam kardır mantıgı sneeye ikiside bedava gelir VAZGECTİM DESİN BAŞKANIMIZ TIPIŞ TIPIŞ ONLAR GELİR AYAGIMIZA .

Elimizden takas olacak oyuncular çıkmadıkça ümit var.

Necatinin parasini yatirmislar.

Anlayacaginiz onu takasta kullanmak istiyoruz.

Belkide Nonda'yı istedi Manisa. Bizim yönetimde alternatif olarak Necati'yi önerdi ve parasını ödeyip takasta kullanmak istedi ?

Transfer bu hafta açıklanabilir..

Bence necati olayı bu transferle alakalı..Sanırım bizim yönetim ve manisa yönetimi her konuda anlaşdı..Oyuncular arasında sadece necatide sorun çıktı..Onunda parasını yatırıp elini kolunu bagladılar..Böylece manisaya oda gitmek zorunda kalacak..

Olursa çok iyi olur valla.Çok istiyorum gerçekleşmesini.

necati eğer alacakları yatırılmasa serbest kalacaktı.

serbest kalmasına müsaade edilmediğine göre takasta düşünülüyor.

bu da en az bir tane yerli transferi yapacağız demek.

ufuk-sezer mi olur bilinmez, ama şu anda gündemdeki yerli olarak bir bu oyuncular gözüküyor.

eğer yönetim necati'yi kullanmayı düşünmese serbest kalmasına müsaade ederlerdi. ;)

Arkadaslar ben Manisalıyım. Yerel basında bu transfer haberini sürekli takip ediyorum.Su an iki futbolcu da çok zor durumda . Manisaspor yönetimi her an iki futbolcunun da sözleşmesini uzatabilir. Oyuncuların kafası çok karıştı. Eğer gerçekten bu transferin gerceklesmesini istiyorsak , elimizi çabuk tutmalıyız.Bu genç isimler böylesine bir fedakarlık yapmışken , elimizden kaçırmamalıyız.

Elimizi çabuk tutmak zorunda olduğumuz kesin. Neden bu kadar uzadığı da önemli bir nokta. Necati'nin takasta kullanılma olasılığı %90 bence

Aykut+Volkan+M.Güven+Necati=Ufuk+Sezer+Yiğit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt