Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Bir transferin içinde Adnan Sezgin varsa o transfer yılan hikayesine döner. Adam sanki küçük dağları kendisi yaratmış. Sen elini kolunu salla , umursamaz bir üslupla transfer yapmaya çalış ... Allah'tan yabancı transferinden elini ayağını çektirdiler de bari onu sorunsuz hallediyoruz. Bu oyuncular yakın bir zamanda Manisaspor ile sözleşme imzalayacaklardır görürsünüz . Çünkü her ikisi üzerinde çok yoğun baskı var.Bari başkanımız Adnan Polat şu işe bir el atsa da transfer sonuçlansa ... Adnan Sezgin' e 2 koyun versen birini kurt kapar diğerine araba çarpar. Okadar yetenekli bu işlerde...

2 futbolcu ver, üstünede 3 milyon euro para. Oh ne güzel.

Iyice abarttilar bunlarda.

2 futbolcu ver, üstünede 3 milyon euro para. Oh ne güzel.

Iyice abarttilar bunlarda.

Aynen katılıyorum.

Bu arada Sezer bana geldi; Başkanım bizi ucuza vermeyin benim için en az 3 milyon euro isteyin ki Manisaspor da kazansın dedi...

Futbolcular hem Galatasaray 'a gelmek isteyecek hem de böyle konuşacaklar öyle mi? Sezer için 3 milyon Ufuk için 3 milyon oh ne ala. Yönetim hiç acele etmesin 6 ay sonra 2 'sini 750.000 € 'ya alırız, olmadı seneye bizdeler zaten.

Dedigin gibi Refik renkdas, islerine gelmezse bekleriz. Gerci aziz denen herif bunlarada atlar ya neyse..

Birde bu Alparslan isini anlamadim. Biz Rijkaard Alparslani cilalar parlatir diye düsünürken satilacak haberleri okur olduk.

Melih abi bugün transfermark’ta Sezer ile Ufuk 4-5 saat boyunca GS kadrosunda gösterildiler sonra sildiler acaba bu transferde bir ilerleme var mı?

(Bence olumlu ya da olumsuz bu transfer yakında biter. Çünkü şu an iki üç taraf için de zarar doğurmaya başladı. Sevgilerimle. Melih)

Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan’da GS de diye haberler var?

(Biraz önce dedim. Olumlu ya da olumsuz yarın biter sanırım. Sevgilerimle. Melih)

Yarin büyük ihtimalle bu transferler olumlu yada olumsuz sonuclanacak..

Hadi hayirlisi

Cuma yeni liste verileceği için bu transferler veya başka bi transfer yarın açıklanabilir bence..

Fanatik'te haberi çıkmıştı da inanasım gelmedi her zamanki gibi :)

Merhabalar,

ilk mesajım, heyecanımı Mazur görün.. Bütün Renktaşlara selam olsun..

Alparslan Konusunda fikrim ise , ileride iyi bir açık veya hücuma yönelik bek olabilir fakat fizik olarak gerçekten bizi kaldırabilecek durumda hiç degil.. Sabredeceksek bizden giden ferhat a sabretmeşiydik bence

Melih abi bugün transfermark’ta Sezer ile Ufuk 4-5 saat boyunca GS kadrosunda gösterildiler sonra sildiler acaba bu transferde bir ilerleme var mı?

(Bence olumlu ya da olumsuz bu transfer yakında biter. Çünkü şu an iki üç taraf için de zarar doğurmaya başladı. Sevgilerimle. Melih)

Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan’da GS de diye haberler var?

(Biraz önce dedim. Olumlu ya da olumsuz yarın biter sanırım. Sevgilerimle. Melih)

Yarin büyük ihtimalle bu transferler olumlu yada olumsuz sonuclanacak..

Hadi hayirlisi

semih dediyse kesin biter... hem baksanıza almanyadan brezilyalı stoper de Galatasaray ile antrenmanlara başladı... :D:D:D

almanyadan brezilyalı stoper esprisi nedir renkdaş anlayamadım kusura bakma :)

almanyadan brezilyalı stoper esprisi nedir renkdaş anlayamadım kusura bakma :)

valla bu semih midir melih midir her neyse iştee...

bundan 20 gün filan önce GS almanyadan brezilyalı bir stoperi floryaya getirdi diodu... hala gelio...

espirimi gerçekmi ben de anlamadım :D

Ben onu başka biri diye hatırlıyorum.Melih abiye sallamayın artık.

Bu iş kabak tadı vermeye başladı gene.

Bekleyip göreceğiz sonunu ama bu saatten sonra ne kadar yararlı olurlar bilinmez. Sonuçta hazırlık dönemi geçmiş bitmiş. Rıjkaard bu oyuncuları tanımıyor etmiyor.

Lig maçlarında oynatarak mı takıma alıştıracak bilinmez. Neyse bekleyip göreceğiz dediğim gibi.

valla bu semih midir melih midir her neyse iştee...

bundan 20 gün filan önce gs almanyadan brezilyalı bir stoperi floryaya getirdi diodu... hala gelio...

espirimi gerçekmi ben de anlamadım :D

teşekkürler renktaş :) ajanlarımız çok canım :D :D fcn ayrı yazıyo scouhtgs ayrı :D zaten türkspor malum :D:D hayret valla. bari bi tane tuttursunlar allah rızası için. anlayamadılar 007 haldunla başedemeyeceklerini :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt