Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

valla bu semih midir melih midir her neyse iştee...

bundan 20 gün filan önce GS almanyadan brezilyalı bir stoperi floryaya getirdi diodu... hala gelio...

espirimi gerçekmi ben de anlamadım :D

Onu diyen başka biriydi.

Melih abi bir orta saha oyuncusu ile anlaşıldı kampa katılacak demişti ki o isim büyük ihtimal Aurelioydu.

Zaten kendisi de olmazsa açıklayacağını bildirdi.

He bu demek değil her dediği doğru. Ben hiçbirine inanmıyorum şahsen.

Sabah kalktığımda ilk iş resmi siteye girip bakmak oluyor. Bir de burda ki yazıları okuyorum o kadar.

Sizde kimseye inanmayım bence. Transfer olacak dedilerse olur. Yönetimin en doğru adamı getireceğine de inanın. Şimdiye kadar hep böyle oldu böyle de devam edecek inş.

melih e felan inanmayın bende gayet iyi hatırlıyorum.millet hani nerde diyince 3 4 gün ortadan kayboldu.tek güvence resmi site.ama defans deil orta sahaydı diye hatırlıyorum

valla bu semih midir melih midir her neyse iştee...

bundan 20 gün filan önce gs almanyadan brezilyalı bir stoperi floryaya getirdi diodu... hala gelio...

espirimi gerçekmi ben de anlamadım :D

Hem kullandığın üslup pek doğru değil, Melih Şabanoğlunun ben de sonuçlanmayan transfer haberlerini gördüm, ama tutup ta salladığına da inanmam, bir şekilde bilgi taşıdı, gerçekleşmemiş olabilir ama ona böyle sallama hakkı da vermez bu olay, ayrıca bu forumda "gs" diye bir tabir yok.

melih e felan inanmayın bende gayet iyi hatırlıyorum.millet hani nerde diyince 3 4 gün ortadan kayboldu.tek güvence resmi site.ama defans deil orta sahaydı diye hatırlıyorum

öyle deme renktaş ben bi defa kim bu melih dedim, abi dememişim diye siteden uzaklaştırdılar bi hafta...

melihin reklamını yapanlar duymasın :D:D:D :005:

Hem kullandığın üslup pek doğru değil, Melih Şabanoğlunun ben de sonuçlanmayan transfer haberlerini gördüm, ama tutup ta salladığına da inanmam, bir şekilde bilgi taşıdı, gerçekleşmemiş olabilir ama ona böyle sallama hakkı da vermez bu olay, ayrıca bu forumda "gs" diye bir tabir yok.

transfer olmazsa açıklayacam ismini demişti neden açıklamadı...

kanaldan atarlar die korkmuştur...

ayrıca hızlı yazdığım için gs dedim...

siz de başkalarının galatasaraylılığını böyle şeylerle ölçecek kadar küçülmeyin derim... ;)

transfer olmazsa açıklayacam ismini demişti neden açıklamadı...

kanaldan atarlar die korkmuştur...

ayrıca hızlı yazdığım için gs dedim...

siz de başkalarının galatasaraylılığını böyle şeylerle ölçecek kadar küçülmeyin derim... ;)

Haddime değil kimsenin Galatasaraylılığını ölçmek, ama genel bir kural var forumda onu belirtmek istedim. Böyle anlamsız polemiklere girmeye de çalışma bence, senin gibiler nedense çok türedi bu aralar.

Haddime değil kimsenin Galatasaraylılığını ölçmek, ama genel bir kural var forumda onu belirtmek istedim. Böyle anlamsız polemiklere girmeye de çalışma bence, senin gibiler nedense çok türedi bu aralar.

o zaman yazdığım yorumlara cevap vererek popüler olmaya çalışma...

kime inanıp inanmayacağıma da ben karar veririm...

Forum u karıştıracak kişilerin burda işi yok hepsi temizlenecektir ayıklanacaktır sözüm ortaya kimse üstüne alınmasın.Sadece son zamanlardaki bu polemikler bizleri rahatsız ediyor bilginize.

o zaman yazdığım yorumlara cevap vererek popüler olmaya çalışma...

kime inanıp inanmayacağıma da ben karar veririm...

Ne kadar boş bir cümle ya:D Sana cevap yazıyorumya çok popülaritem arttı, sana kime inanacağını söyleyen olmadı burada, üslup yönünden bir eleştiri getirdim, ya okumadan yazıyordun, ya da okuduğunu anlamıyorsun, daha fazla uzatma anlaştık mı kardeşim?

Son günlerde futboldan çok polemiklerle geçiriyoruz konuları yeter artık biraz futbol konuşalım.Kimse altta kalmak istemiyor son cümleyi ben söyleyeyim istiyorum o zamanda konu uzuyor sussanız artık iyi olur.

burayı iyi okursan anlarsın...

kendi yazdığından haberin yoksa bişey diyemem...

bir şekilde bilgi taşıdı, gerçekleşmemiş olabilir ama ona böyle sallama hakkı da vermez bu olay

kime sallayıp salllamama hakkını insanlar senden mi alıor...

EE yeter artık şikayette bulunucam artık yetkililelere futbola dönelim.

Yorumlarımıza # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan konusuna uygun şekilde devam edersek daha iyi olacak!..

Büyük ihtimalle bugün ya da yarin bu iki futbolcunun durumu netlesir...

Acikcasi bugün bu konuda bir aciklama bekliyorum resmi siteden

Sezer ve Ufuk gelmeye can atıyor.. Bu transfer eninde sonunda olacak gibime geliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt