Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.721
- 5
- 1.588
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan
En kötü yarın akşama belli olur durum tahminimce...
En kötü yarın akşama belli olur durum tahminimce...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar bu iki futbolcu hakkında bana gerçekten detaylı bilgi verebilecek, gelecekleri bizim takımda ne olur, kimin yedeği olurlar, karakterleri nedir? Bilgi verebilecek olan var mı?
Arkadaşlar bu iki futbolcu hakkında bana gerçekten detaylı bilgi verebilecek, gelecekleri bizim takımda ne olur, kimin yedeği olurlar, karakterleri nedir? Bilgi verebilecek olan var mı?
Ufuk Franco dan sonra kaleyi alabilecek kadar iyi bir kaleci sorun yaşatmaz gelecekte Sezerde genç ve yetenekli bir isim ama çok fazla detay bilmiyorum İstatistikleri iyi gelse fayda sağlar.Yatırım açısından ikisininde gelmesinde fayda görüyorum.
Ufuğu benim de çok az izleme şansım oldu ama yetenekli ve kendine güveni olan bir kaleci denilebilir, yani Türk kalecilerde pek alışık olmadığımız bir şekilde ama Francodan sonra kaleyi devralacağı konusunda şüphelerim var. Galatasarayın uzun yıllardır süregelen geleneğine baktığımız zaman kaleye tecrübeli ve kalitesi tartışılmaz kaleciler getirmek gibi-özellikle hedeflerin ve beklentilerin arttığı dönemlerde- bir durum var. Bunun dışına çıkabilecek mi hep beraber göreceğiz, artık bu transferlere kesin gözüyle bakıyorum ben. Ama her zaman endişe etmeyeceğimiz bir yedek kalecimiz olması açısından bile çok yerinde bir hamle. Sezerden beklentilerim daha büyük, şu an için Arda ve Elanoyu yedekleyecektir, Ardanın Avrupaya gitmesi durumunda orta sahada çok önemli işler başaracağına inanıyorum, hem tekniğiyle, hem altyapısıyla. Ayrıca uzaktan vurma özelliği de bir artı olacaktır. Sakatlık veya ceza durumlarında gerek ligde gerekse Avrupa maçlarında rahatlıkla görev yapar, hiç te sırıtmaz diye tahmin ediyorum. Manisa bir şekilde para kazanmak istiyorsa en geç 1 hafta içinde bitecektir bu transferler diyebiliriz.
Kale de Orkun varken bile şampiyon olduk.Ufuk çok daha iyi kaleci gelenek felan bir yana atılmadı yabancı kontenjanı başka bölgelere kullanılmalı ben Ufuk a güveniyorum.
Ben de güveniyorum, rahatlıkla kalemizi uzun yıllar koruyabilir ama beni endişelendiren yönetimlerimizin bu konudaki tutumu. İnşallah Ufuk bize gelir ve bu gelenek kırılır, bir Kerem, Kingston gibi olmaz.
Ben de güveniyorum, rahatlıkla kalemizi uzun yıllar koruyabilir ama beni endişelendiren yönetimlerimizin bu konudaki tutumu. İnşallah Ufuk bize gelir ve bu gelenek kırılır, bir Kerem, Kingston gibi olmaz.
Kerem ve Kingston tam Fiayaskoydu![]()
Ufukun cok saglam Franconun arkasinda bekler 1-2 sene sonra kapar kaleyi
Haddime değil kimsenin Galatasaraylılığını ölçmek, ama genel bir kural var forumda onu belirtmek istedim.
Bu Sitenin adi bile gscimbom , yani kucuk harfle yazilmis gs, nasil kuralmis bu?
Ben kendim genellikle büyük yazarim, ama simdi biri gs kucuk yazdi diye yada Galatasarayi tam yazmadi diye elestirmek yersiz.
Bu Sitenin adi bile gscimbom , yani kucuk harfle yazilmis gs, nasil kuralmis bu?
Ben kendim genellikle büyük yazarim, ama simdi biri gs kucuk yazdi diye yada Galatasarayi tam yazmadi diye elestirmek yersiz.
Valla bana göre Kingston çok sağlam bir kaleci olabilirdi, çok üzülmüştüm harcanmasınaO zaman gerçi bir furyayla Ganadan bir sürü çocuk toplayıp getirmişlerdi, Kingston ön plana çıkmıştı Rush filan da vardı galiba
![]()
Buranın kurallarını sorgulamak bizlere düşmez.Sen denileni yap kuralları oku yeter.
O cocuklarin arasinda Appiahda vardi ama biz begenmedik olacak is deyil
1- Çok uğraşmana gerek yok azıcık yukarda sitenin adı GSCimbom.com olarak yazıyor, eğer adres kısmına ne girildiğinden bahsediyorsa bilemem
2- Damdan düşer gibi ne gerek vardı, kapanmış bir tartışmayı niye tekrar açmaya çalışırsın anlamadım.
3- Forumdaki bir kural gs yazılmaması, benim eleştirim değil.