Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Yok usta laf direk sana degildi, genel olarak söyledim.

Yukarida GS buyuk yaziliyorda adres kisminin yazildigi yerde kucuk yaziliyor, tam bilmiyorum ama herhalde büyük harfle yazma imkani yok orda, ondan dir.

Neyse tartismak gibi bir niyetim yoktu.

Kusura bakma bir anda tekrar gündeme gelince öyle düşündüm. Ben de özellikle arkadaşa yönelik birşey kastetmemiştim zaten, sadece forumda böyle uyarılarda bulunulduğu için hatırlattım. Ben de şaşırmıştım zaten öyle tartışmaya dönük yazını hiç gördüğümü hatırlamıyorum;) Neyse Ufukla Sezerden devam edelim biz:D

yaa tartışmayı uzatıyorsunuz ama yeter ya transfer formu burası

Forum da iyilikte yaramıyor ne halin varsa gör.(Ortalık artist kaynama başladı)

+1905

hem ayrıca bu doruma üye olurken kuralları okuyup kabul ederk üye olurorsunuz, sonradanda ceza almaması için uyarana bir süre laf ayıp gerçekten...

bu arada artık transfere devam tartışma bitsin lütfen renktaşlar

Arkadaşlar biraz sakin lütfen. Angutlar gibi olmayalım sonra ;););)

Kurallar herkese eşit işlemiyor. Tartışmak yersiz geçiniz.

Beyler daha sakin lütfen.

Teşekkürler...

tam 2 saat içerisinde atılan sadece 6 mesaj var ve hepsinin içeriği de "sakin olmak" temasına sahip. yahu arkadaşlar zaten konu kapanmış, aralarında halletmiş üyeler:D

tam 2 saat içerisinde atılan sadece 6 mesaj var ve hepsinin içeriği de "sakin olmak" temasına sahip. yahu arkadaşlar zaten konu kapanmış, aralarında halletmiş üyeler:D

Bu Cem Yılmaz'ın askeri gazinoda bahsettiği gibi oldu.. Biri "Bi susun ..." diye başlar herkes öyle devam eder konu kapanmaz :D Neyse Sezer'le Ufuk transferi büyük oranda yarın olumlu olumsuz gerçekleşir diye düşünüyorum. Bu arada BBC'de Eboue Galatasaray yolunda diye altyazı geçmiş diyorlar aslı astarı var mıdır?

Yok kardeşim yalan o Eboue haberi itibar etmeyin

konu sezerle ufuk değilmi? :D

Vallaha beyler Fiorentina ilgilenmis ama Arsenal 10,5 milyon isteyince vazgecmisler.Bakinca Haldun Baba indirir fiyatını.8me'ye olur biter.Ödleri kopmuş şu Fb'lilerin.Vay be.

Hakan belki haddime değil ama biraz daha temiz ve anlaşılır bir Türkçe kullansan daha iyi olmaz mı renktaşım?

Vallah ,beylerfiorentina,ilgilenmis,ama arsenal,10,5million isteyince ,vazgecmisler,bakinca,haldun baba indirir fiyatina,8me ye,olur biter,otleri kopmus su f5 lilerin vay,beeeeeeee

bende samsung telefonlarda mesaj yazarken boşluk bırakacakken hep virgül koyardım seninkide o hesaba gelmiş renktaş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt