Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Ufuk Ceylan resti çekti!

Manisaspor yönetiminin sözleşmelerini uzatmadıkları gerekçesiyle kaptan Sezer'le birlikte kadro dışı bıraktığı kaleci Ufuk Ceylan, "Her an göreve hazırım. Ancak mukavelemi uzatmam" dedi. Alt yapı Koordinatörü Mümin Özkasap gözetiminde takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren genç kaleci, sorunun bir an önce çözülmesini beklediklerini belirterek şunları söyledi:

"Sezer'le birlikte takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli bir rol üstlendik. Görevimizi kusursuz yapmaya çalıştık. Bu arada performansımızı beğenen Galatasaray, geçen yıldan bu yana ısrarla bizi reklerine bağlamaya çalışıyor ve bunun için belirli bir rakama kadar da çıktı. Ancak Başkanımız Kenan Yaralı, belirli bir miktarda diretiyor. Sanırım arada az bir fark kaldı. Tek dileğimiz 2 kulübün bir an önce anlaşması ve bu sorunun çözülmesi."

İki futbolcunun sözleşmelerini uzatmasını beklediklerini söyleyen Başkan Kenan Yaralı ise Galatasaray'dan yeni bir teklif gelmediğini açıkladı, "Sezer ve Ufuk'a yaptığımız teklif aynen geçerli. İmza atmaları, hem kulübün, hem de kendi çıkarları için doğru bir hareket" dedi.

11.08.2009

Kaynak : DHA

Ufuk Ceylan resti çekti!

Manisaspor yönetiminin sözleşmelerini uzatmadıkları gerekçesiyle kaptan Sezer'le birlikte kadro dışı bıraktığı kaleci Ufuk Ceylan, "Her an göreve hazırım. Ancak mukavelemi uzatmam" dedi. Alt yapı Koordinatörü Mümin Özkasap gözetiminde takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren genç kaleci, sorunun bir an önce çözülmesini beklediklerini belirterek şunları söyledi:

"Sezer'le birlikte takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli bir rol üstlendik. Görevimizi kusursuz yapmaya çalıştık. Bu arada performansımızı beğenen Galatasaray, geçen yıldan bu yana ısrarla bizi reklerine bağlamaya çalışıyor ve bunun için belirli bir rakama kadar da çıktı. Ancak Başkanımız Kenan Yaralı, belirli bir miktarda diretiyor. Sanırım arada az bir fark kaldı. Tek dileğimiz 2 kulübün bir an önce anlaşması ve bu sorunun çözülmesi."

İki futbolcunun sözleşmelerini uzatmasını beklediklerini söyleyen Başkan Kenan Yaralı ise Galatasaray'dan yeni bir teklif gelmediğini açıkladı, "Sezer ve Ufuk'a yaptığımız teklif aynen geçerli. İmza atmaları, hem kulübün, hem de kendi çıkarları için doğru bir hareket" dedi.

11.08.2009

Kaynak : DHA

Bu çocukları alamazsak yazık olacak. Galatasaray'a transfer olabilmek için Manisa'ya rest çektiler ve sonra kadro dışı kaldılar. Onları bir an önce almalıyız!

manisaspor yönetiminin ne kadar (edit) olduğu ortada.ama çocuklar tam galatasaray aşığı belli umarım ikiside bir an önce bize gelir

Ya seve seve, ya söke söke, bu saat'ten sonra vermezlerse turşusunu bile kuramazlar.

Sezer Öztürk'ü bilmiyorum ama Ufuk Ceylan'ın hasta Galatasaraylı olduğuna eminim. Kesinlikle ikisini birden almamız lazım. Ne yapıp edip alsın yönetim. Gerekirse Haldun baba devreye girsin, kapsın gelsin topçuları.....

manisa başkanıda amma çirkefmiş bu iki topçu için hiçbir kulüp 5 milyon dolar vermez, azize ve tüpçü nün yüzünde 2.sınıf topçular dünya para oldu, öyle yada böyle gelecek sezer ve ufuk

Sonunda yine bize gelicekler....Manisaspor Baskanini anliyamiyorum

Sezer Öztürk'ü bilmiyorum ama Ufuk Ceylan'ın hasta Galatasaraylı olduğuna eminim. Kesinlikle ikisini birden almamız lazım. Ne yapıp edip alsın yönetim. Gerekirse Haldun baba devreye girsin, kapsın gelsin topçuları.....

zannediyorum ki küççük adnan var ya sezgin işte o bu iç transferle uğraştığı için alamıyoruz. bıraksın haldun babaya valla manisanın topunu alır getirir.:cool:

zannediyorum ki küççük adnan var ya sezgin işte o bu iç transferle uğraştığı için alamıyoruz. bıraksın haldun babaya valla manisanın topunu alır getirir.:cool:

Haldun baba uçağa bindim geliyorum desin manisalılar hazırlayıp götürürler havaalanına sezerle ufuku kulübe gelirse komple almaya kalkar felan diye :D

Evet Sezgin olan Adnan yüzünden oluyor bunlar. Bir adamları alıp getiremedi. İlk başta alamayınca da yıllanmış şaraba dönüyor topçular gittikçe fiyatı artıyor. İlk başta alıp geçicektik bu ikisini. Böyle beklettiler olucağı bu işte, bu seferde Manisaspor başkanı cinslik yapıyor fiyat artırıyor.....

bu küççük adnan iki düzgün transfer yaptı. birisi M.topal diğeri hakan balta. var mı başka transferi? kaç senedir iç transferden sorumlu. gerçi dış transfere bir dokundu gitti skip'i getirdi de neyse

Yönetimin şu anda bu transferle iligili yürüttüğü politika tebrik edilir cinsten. Transfer sezonunun açılması ve Fb ve Bjk kulup başkanlarının olmayacak değerler biçerek takıma kattıkları oyuncular yüzünden diğer Anadolu kulupleri de bizim başımız kel mi diyerek ortalarda dolaşmaktadır. Çünkü diğer büyük kulupler yüzünden anadolu başkanları istanbul'a yolunacak kaz gözüyle bakıyor.Ne kadar kopartırsam o kadar kar diyor. Transfer komitesimiz gerekli teklifi Manisa'ya sunmuş kabul edip etmemek onların bileceği iş.Bu tür insanların bazılarının ders vermesi gerekiyor .1 eylül yaklaşssın manisaspor başkanı mı yoksa Gs'lı yöneticiler mi panik içinde olacak. Bekleyip göreceğiz...

Tek sorun fb ile bjk nin bu transfere girip ortalığı karıştırması yoksa her şey bizim lehimize.

Tahminime göre ikiside bu sezon gelecek eğer Manisa sorun çıkarırsa sonrası Manisa için hayırlı olmaz... ama Kayseri gibi gidip bonservisini Fenerbahçe,Beşiktaş gibi kulüplere verir ve kulüpler oyuncuya sırf imza attırmak için haddinden fazla para verirse degişiklikler olabilir neyse o zaman da hayırlı olsun deriz :D böyle entirikaların içine bizi çekmesinler tekde ne halleri varsa görsünler

bu küççük adnan iki düzgün transfer yaptı. birisi M.topal diğeri hakan balta. var mı başka transferi? kaç senedir iç transferden sorumlu. gerçi dış transfere bir dokundu gitti skip'i getirdi de neyse

mehmet topal 1 milyon euro ya alindi.

hakan balta yi bilmiyorum ama oyuncu da veridk yaninda.

simdi satmaya kalksak mehmet topal en az 8-10 milyon euro ya alici buliur.

h.balta turkiyenin en iyi sol beki durumunde.

4-5 milyon euro ya istesek satariz. hatta daha fazla

yani yapilan kucuk adnanin yaptigi katki zararindan daha fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt