Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Bu Sezgin bir işide becerse şimdi Abdurrahim Albayrak olsa çoktan imzalamıslardı.Umarım 2010da Albayrak listede olur Sezginin yerine

Adnan Sezgin listede zaten hic olmadi, kendisi suan sadece bi gorevli. O yuzden listeden ne cikabilir, nede girebilir. Birde artik Haldun el atti yurt ici transferlerinede ...

Albayrak listede olursa Haldun Üstünel olmaz renktaş, benim bildiğim Üstünel istemiyor Albayrağı, zaten tarzlarına bakarsan da çok farklı adamlar.

Ufukla Sezer bir şekilde gelecek artık bu saatten sonra, ya şimdi paşa paşa verecekler ya da ara transferde daha az bir paraya razı olacaklar, kimin ilgilendiği farketmez bence.

Albayrağı istemeyen Haldun Üstünel'den ziyade Liseliler. Haldun Üstünel niye istemesin, daha doğrusu Galatasaraylı olan birisi kesinlikle Albayrak'ı ister. Ama Liseliler'in garip tavırları yüzünden son anda Adnan Polat çıkarmak zorunda kaldı listeden....

Albayrağı istemeyen Haldun Üstünel'den ziyade Liseliler. Haldun Üstünel niye istemesin, daha doğrusu Galatasaraylı olan birisi kesinlikle Albayrak'ı ister. Ama Liseliler'in garip tavırları yüzünden son anda Adnan Polat çıkarmak zorunda kaldı listeden....

Ben öyle biliyorum, yanlış olabilir tabiki ama yönetim tarzları çok farklı. İkisi de futbol şube sorumlusu olarak beraber görev yapmak isterler mi bilemem. Liselilerin de Albayrağı istemediğini okumuştum.

İkisi için 2,5 milyon euro + 4 futbolcu istiyorlarmış.

Ben Sercan icin takas edilecek oyunculari sayiyorumda, bu cocuklari hep unuttum.

Bize gelmek icin imza atmiyorlar.

Ilk olarak manisa ile su olay halledilse daha güzel olacak galiba..

gelecekler bunlarda ama üstüne para sorun yaratıyor yoksa kadroda istemediğimiz futbolcular zaten takasta kullanacaklarımız.

yaa konuyla ilgisi yok kıza bilirsinizde şu ertem şener in özel haberdeki esrarengiz konuşmalarına öldüm yaa :D

Anadolu takımları da nazlanıyor iyice fener ve bjk yüzünden tamam Ufuk ve Sezer iyi hoş da biz de sana ilk 11'ine tak diye oturacak 4 tane oyuncu vereceğiz bir de üstüne 2,5 milyon euro sözleşmeleri 3'er 4'er yıllık sözleşmeleri olsa neyse Manisaspor sonunda ortayı bulacak ve bu transfer gerçekleşecektir yoksa kendi zararlarına olacaklarını biliyorlar

Ufuk ve Sezer'in transferi bir Galatasaraylı olarak benim icin Sercan'ın transferinden kat ve kat daha önemli hale geldi. Bu iki oyuncu sırf Galatasaray'da oynayabilmek icin ellerinden gelen tum fedakarlıgı gösterdiler, simdi sıra bizde. Mehmet, Yaser, Volkan gibi oyuncular bizim icin kesinlikle kayıp olmayacagı gibi gitmeleri hem bizim hemde onların yararına olacaktır. Istenilen gun alt yapıdan veya sokaklardan bir Mehmet Guven cıkartmak mumkun. O arkadas futbolun yuruyerek oynanmadıgını ögrenene kadar bizim Atlanta Division 2'den öteye gidemez.

Sercan da bana göre biraz fazla abartılıyo. Bize gelmedigi taktirde; ya diger genc yetenekler gibi Fener'de körerir gider, yada Avrupa'ya gittigi gibi döner.

Kimse bu ulkedeki GALATASARAY gercegini unutmasın.

Sezer kalsın Ufuk gelsin!

Galatasaray, uzun süredir ilgilendiği Sezer Öztürk'ten tamamen vazgeçti.

Manisaspor’un bonservis bedelinde bir türlü indirime gitmemesi üzerine Sezer transferinde geri adım atan Sarı-Kırmızılılar, kaleci Ufuk için ise gaza bastı. Kaleci Aykut ve Denizlispor maçında bulduğu son şansı değerlendiremeyen Volkan Yaman’ın yanı sıra bir miktar para Manisa’ya teklif edildi. Ege temsilcisinin, Ufuk için anlaşmaya yakın olduğu ve kısa süre içerisinde bu transferin gerçekleşeceği dile getirildi.

FANATİK

Sezer kalsın Ufuk gelsin!

Galatasaray, uzun süredir ilgilendiği Sezer Öztürk'ten tamamen vazgeçti.

Manisaspor’un bonservis bedelinde bir türlü indirime gitmemesi üzerine Sezer transferinde geri adım atan Sarı-Kırmızılılar, kaleci Ufuk için ise gaza bastı. Kaleci Aykut ve Denizlispor maçında bulduğu son şansı değerlendiremeyen Volkan Yaman’ın yanı sıra bir miktar para Manisa’ya teklif edildi. Ege temsilcisinin, Ufuk için anlaşmaya yakın olduğu ve kısa süre içerisinde bu transferin gerçekleşeceği dile getirildi.

FANATİK

Bu sekilde olmaz! Sezer'de rest cekmedi mi bizim icin takimina? Gerci birakmaz bizimkiler, olmadi seneye aliriz.

Ufuk ve Sezer'in transferi bir Galatasaraylı olarak benim icin Sercan'ın transferinden kat ve kat daha önemli hale geldi. Bu iki oyuncu sırf Galatasaray'da oynayabilmek icin ellerinden gelen tum fedakarlıgı gösterdiler, simdi sıra bizde. Mehmet, Yaser, Volkan gibi oyuncular bizim icin kesinlikle kayıp olmayacagı gibi gitmeleri hem bizim hemde onların yararına olacaktır. Istenilen gun alt yapıdan veya sokaklardan bir Mehmet Guven cıkartmak mumkun. O arkadas futbolun yuruyerek oynanmadıgını ögrenene kadar bizim Atlanta Division 2'den öteye gidemez.

Sercan da bana göre biraz fazla abartılıyo. Bize gelmedigi taktirde; ya diger genc yetenekler gibi Fener'de körerir gider, yada Avrupa'ya gittigi gibi döner.

Kimse bu ulkedeki GALATASARAY gercegini unutmasın.

Ufuk'tan çok Sezer'e ihtiyacımız var.Arda ile Elano'yu yedekleyecek oyuncudur Sezer,Barış - Ayhan aynı işi göremez.

Eğer doğru haberse gene taktik gereğidir, önce Ufuk halledilir bu aralar, 1 Eylüle kadar da Sezer bir şekilde gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt