Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Bir sene sonra Fener Beşiktaş filan devreye girer çomak sokmak için işin içine teklif yapıp fiyatlarını arttırırlar...

hiç farketmez 1 sene oynamamaları yeteneklerinden birşey götürmez merak etmeyin bence almayalım seneye alalım bedavaya maliyeti 1.ci derecede göz önünde bulundurmalıyız..

Yapma hocam, yeteneklerinden birsey goturmez belki fakat bir seneleri bosa heba olur, yazik gunah. Madem bu fedakarligi yapti bu iki oyuncu, bizim bunlari ne yapip edip almamiz sart oldu.

Kuluplerine karsi surdurdukleri bu tavirdan transfer donemi bittiginde vaz gecerler. Yani seneye bedavaya almamizin soz konusu olmadigini dusunuyorum. Hicbir futbolcu 1 sene oynamamayi ve para alamamayi goze almaz.

Yapma hocam, yeteneklerinden birsey goturmez belki fakat bir seneleri bosa heba olur, yazik gunah. Madem bu fedakarligi yapti bu iki oyuncu, bizim bunlari ne yapip edip almamiz sart oldu.

Imzami atiyorum ve Gökhan Sakarya gibi "seneye bedava aliriz, farketmez" diyenleri kiniyorum. Adamlar bize güvenip Manisaya "hayir" demisler ve halada geri adim atmamislar. Düsunun lig basladi, 3. haftaya giriyoruz. Bu 2 adam Manisanin en iyi topculari. Kücümsemeyin Sezer ve Ufukun Galatasaraya gelmek icin yaptiklarini.Adamlar hala direniyor yahu. Kendi gelecegi ile oyniyorlar, daha dogrusu Manisa oyniyor bu iki gencin gelecegi ile. Lütfen bir dahaki mesajlarda sirf Manisaya laf sokmak icin "bedava gelirler seneye" "bir sene oynamasinlar, sorun degil" gibi sacma mesajlar atmayin. Sezer ve Ceylanin yaptiklarini görmemezlikten geliyorsunuz. Bu transfer bize lazim degilse bile artik gerceklesmeli. Cunki Sezer ve Ufuk bizim istegimiz üzerine , bize güvenip coktan ilk adimi atmislar. Bize düsen bu transferi en kisa zaman icinde gerceklestirmek. Öylede olucak insAllah.

sezerle ilgilenmedğimizi açıklanmış haldun üstünel ama ufuk için görüşmeye açığız demiş.ntvsporda söyledi

Bu yönetimi kınıyorum eğer basının yalanı değilse Sezer transferinden vazgeçildiği doğruysa,yazık etmiş olurlar.Ayrıca kaypaklık olur,bu yaptıkları,adamı harcamamaları lazım.

Hem Ayıp hemde yazık etmiş olurlar.

sezerle ilgilenmedğimizi açıklanmış haldun üstünel ama ufuk için görüşmeye açığız demiş.ntvsporda söyledi

Neden böyle bir aciklama yapildi?

Acaba baska planlari felanmi var yoksa gercekten ilgilenilmedimi Sezerle.

Yada ilgilenildi ama simdi carkmi edildi.

Bu yönetimi kınıyorum eğer basının yalanı değilse Sezer transferinden vazgeçildiği doğruysa,yazık etmiş olurlar.Ayrıca kaypaklık olur,bu yaptıkları,adamı harcamamaları lazım.

Hem Ayıp hemde yazık etmiş olurlar.

Kınıyomusun vay be.İnsanları kınamak bu kadar kolay olmamalı.Bu kadar başarılı bir yönetimimiz var ve siz onları ilk fırsatta kınayabiliyorsunuz bu çok ağır.Bence kurduğunuz cümlelere biraz daha dikkat edin.Biz mi dedik ufuk ve sezer e kadro dışı olun diye.İlgilendiğimizi söyledik ki bu da çok doğal.Kafaları karışmışmış takıma zarar veriyorlarmış.Bu teknik direktörlerinin yönetimlerinin takdiri.Bunu bizim yönetimimize mal etmek çok ayıp bir kere.

ben şahsen eğer başta ikisinede teklif götürülüp bu oyuncular kadro dışı kaldıktan sonra transferden vazgeçildiyse ayıp olacağını düşünüoyurm.sonuçta sezer gs ye gelmek için rest çekti ve kadro dışı kaldı.ama haldun abi yapmaz öle şey bence...

Başka takımlar araya girmezse büyük ihtimal Sezer ve Ufuğu alırız .

Kınıyomusun vay be.İnsanları kınamak bu kadar kolay olmamalı.Bu kadar başarılı bir yönetimimiz var ve siz onları ilk fırsatta kınayabiliyorsunuz bu çok ağır.Bence kurduğunuz cümlelere biraz daha dikkat edin.Biz mi dedik ufuk ve sezer e kadro dışı olun diye.İlgilendiğimizi söyledik ki bu da çok doğal.Kafaları karışmışmış takıma zarar veriyorlarmış.Bu teknik direktörlerinin yönetimlerinin takdiri.Bunu bizim yönetimimize mal etmek çok ayıp bir kere.

Birazda kendini o futbolcunun yerine koy.Şahsen ben olsam çok sinirlenirdim hem teklif edecen hemde yarı yolda bırakcan,hayattada böyle olaylara sinir olurum,adam senin teklifin üzerine kadro dışı kalmış.Arkadaşım benim görüşüm bu,bana göre ayıptır sana göre değildir,sonuçunda seninde görüşüne saygı duyarım herkesin bir değer yargısı var.

O zaman kulubune gidip resti çekeceksin,TFF'ye başvuracaksın,bir şeyler yapacaksın.

Ben Galatasaray'a gitcem demekle olmuyor bence.. :D

Ama senin görüşün de bir yerde doğru.. :)

kulübe çekilen restle 1 sene oynamama ihtimali var futbolcuların ki üzülerek söylüyorum vaziyet onu gösteriyor ve eğer böyle birşey olursa biz şu anki sezere bile rotasyonda yer bulacak derken seneye 1 sene oynamamış halde ilk devre kendine gelinceye kadar ilk 18e bile girmekte zorlanır...

Neden böyle bir aciklama yapildi?

Acaba baska planlari felanmi var yoksa gercekten ilgilenilmedimi Sezerle.

Yada ilgilenildi ama simdi carkmi edildi.

Ilgilenmediysek neden kadro disi birakilsin ki Sezer?

Kafasina göre takilmadi ya cocuk..Baskan, belki Galatasaray bana teklif yapar, ben orda oynayacagim haberin olsun demedi ya;)

Cok büyük bir ayip olur Sezer´i almamak.Hem kafasini karistiracaksin, hayal kurdurtacaksin, kulübüne rest cektireceksin, kadro disi biraktiracaksin, sonra da almayacaksin...Galatasaray bu ayibin altindan kalkamaz...Sonucta bu oyuncular Galatasaray´in büyüklügüne güvenip kulüplerine karsi direniyorlar....Öyle degil mi Numan?Ne yapip edip bu oyuncalari almalilar artik...Manisa da zorla vermek zorunda...2 kulüpte böyle bir sorumsuzlugun altina giremezler...Yapamazlar

Kafasina göre takilmadi ya cocuk..Baskan, belki Galatasaray bana teklif yapar, ben orda oynayacagim haberin olsun demedi ya;)

Cok büyük bir ayip olur Sezer´i almamak.Hem kafasini karistiracaksin, hayal kurdurtacaksin, kulübüne rest cektireceksin, kadro disi biraktiracaksin, sonra da almayacaksin...Galatasaray bu ayibin altindan kalkamaz...Sonucta bu oyuncular Galatasaray´in büyüklügüne güvenip kulüplerine karsi direniyorlar....Öyle degil mi Numan?Ne yapip edip bu oyuncalari almalilar artik...Manisa da zorla vermek zorunda...2 kulüpte böyle bir sorumsuzlugun altina giremezler...Yapamazlar

Ki oyuncunun sözleşmesi var , ama takım kadroya almıyor ve gerekçe olarak sözleşme imzalamaması olamaz bu kadar aptal bir mantık ancak ülkemizde olur ne yazık ki. Futbolcunun bu konuda yapabileceği hiçbir şey yok mu sonuçta kimse köle tacirliği yapmıyor.

Ki oyuncunun sözleşmesi var , ama takım kadroya almıyor ve gerekçe olarak sözleşme imzalamaması olamaz bu kadar aptal bir mantık ancak ülkemizde olur ne yazık ki. Futbolcunun bu konuda yapabileceği hiçbir şey yok mu sonuçta kimse köle tacirliği yapmıyor.

Elbette futbolcunun düsüncesi cok önemli ama külübün de büyük bir rolü var burda..Gitmek istiyorsa, isteyen kulüp ile görüsmek zorunda Manisa.Ama istedigi bonserviste dayatmak da Manisa´nin hukuki hakki.Abartmalari yanlis sadece...

Kuslarimiz inat ugruna piyasayi alt üst ettikleri icin, diger kulüpler de bunun altinda kalmak istemiyorlar..Bu ugurda Milli Takim´da oynayabilecek genc oyuncular harcanirsa cok yazik olur...Adamlar haftalardir kadro disi..

Profesyonel futbolcu icin cok büyük kayip bu..Galatasaray büyüklügünü göstermeli ve bu oyunculari Türkiye´ye kazandirmali..Tabi ki kazik yemeden..

O yüzden sinirleniyoruz. O yüzden tepkiliyiz Manisa´ya...

Sicak para diyorlar...Sicak para versek ne olacak sanki?Teklif ettigimiz oyuncular ayarinda oyuncular alabilecekler mi? Affedersiniz ama b.. alirlar..

Daha ne mizmizlaniyorlar anlamiyorum...Aynisi Bursa icin gecerli...

Hicbiri teklif ettigimiz oyuncular ayarinda futbolcular alamazlar...Kim ki onlar?

O yüzden en iyi teklifi Galatasaray´in yaptigini düsünüyorum..Hakli bizimkiler

Haklisin Onur ne diyeyim. Ama bizim yöneticilerimizin "biz sezerle hic ilgilenmedik" diye isin icinden cikacagini sanmiyorum. Akillarinda birsey vardir diyerek bekleyelim bakalim neler olacak.

Manisaspor bizi TFF'ye mi şikayet etmiş iznimiz olmadan sporcularımızla görüştüler diye ?

Manisaspor bizi TFF'ye mi şikayet etmiş iznimiz olmadan sporcularımızla görüştüler diye ?

96209934.jpg

Ne olacak yavvv :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt