Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Polat basın toplantısında demedi mi bu sene olmazsa seneye bu 2 arkadasımızı transfer edicez...
Arzu
Transfer ederiz etmesinede bu çocuklar bu sezon bizde oynamak için kadro dışı kaldı. Kafaları çok karışık nasıl konsantre olacaklar takımlarına?Bu işi bu sezon bitirmeliyiz
Adımın atılmaması tamamiyle manisa yönetiminden kaynaklı.Adamlar daha geçen hafta bu oyuncuları 1 sezon oynatmayız olur biter diyebiliyorlar ama bir kişide çıkıp manisa yönetimi yanlış yapıyor demiyor.
Bu oyuncular zaten serbest kalacak dolayısı ile yönetimin ağırdan almasıda normal.Polat gidip 3 kuruşluk oyuncuya 10 kuruş verip almaz,heleki az bir zaman sonra serbest kalacak bir oyuncu için..Manisa yönetiminin gereksiz inadı bu çocukları yakıyor ama sezerinde böyle çıkış yapmaması gerekirdi.Madem ben vazgeçtim "istemiyorum Galatasarayı" diyor yolu açık olsun yani..Türkiyede tek oyuncu sezerde değil ayrıca..
Bu oyuncuların büyük kulüpler nezlinde söyleceklerini 100 defa düşünüp tek kalemde söylemleri lazım yoksa geri dönüşü olmayan sıkıntılar yaşanır.
Tamam bitirelim ama bu işler bizim zannettiğimiz gibi yürümüyor... başkanları değerinden fazla para istiyor.zaten bu adamlar seneye bonservis olmadan transfer olucak bedava alınacakken neden para ödeyelim ? Manisa yönetimi garip bir şekilde olayı Krize çevirdi.Dünyanın neresinde görülmüş oyuncunun sözleşme uzatmadığı için kadrodışı kaldığı? burda suclu tamamen Manisa yönetimidir. Topuz transferinden sonra herkes oyuncusuna messi muamelesi yapıyor.
Ya anlamıyorum biz mi dedik sezer' e kadro dışı kal diye.Yönetimi öyle bir suçluyorsunuz ki anlam veremiyorum buna.Biz ilgilendiğimiz izlediğimizi söyledik.O da peki diyip topuna devam etsin kadro dışı kalmak neymiş.Sezer in düşünmesi gereken he tamam bu takım benimle ilgileniyor ama.Ben manisaspor topçusuyum nokta.
Adnan Sezgin ilgileniyor değil mi bu transfer ile?
Evet ama Sezer´de beni kadro disi birakin diye yalvarmadi herhalde..
Ne sucu var ki oyuncunun simdi?Galatasaray´a gitmek istiyorum dediler sadece.
En dogal haklari..O köylü kurnazlari da oyunculardan cikariyor acisini...
Mehmet Topal her röportajinda Avrupa´ya gitmek istedigini söylüyor mesela.
Bizde onu kadro disi birakalim madem..Böyle mantik mi olur?Sacma sapan isler yapiyor Manisa.Suanda bile o kadar eksikleri vardir ki bu oyuncularin, 1 sene sonra bedava aliriz demek pek gercekci degil.1 sene mac yapmayan adam bitik bir futbolcudur.Suanda alsak bile 2 ay forma giyemez bu cocuklar..O kadar eksikleri var yani..Profesyonel futbol bu.Cikar oynarim demekle olmuyor artik bu isler
Bende suçu futbolcularda değil Manisaspor yönetiminde ve teknik kadrosunda buluyorum dostum.
Bende suçu futbolcularda değil Manisaspor yönetiminde ve teknik kadrosunda buluyorum dostum.
Adnan Sezgin ilgileniyor değil mi bu transfer ile?