Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

g.saray kulübünün iç transferde hep yaptığı bir olay bu.yazık çocuğun kulübüylede arası açıldı

Ligtv Sezer'den vazgeçildi,Ufuk için görüşmeler sürüyor diye yazmış.

Aynen...Galatasaraylıyım ama kulubümün yaptığı bu davranış bence hiç hoş değil...

Daha kararlı bir tutum gösterilmeli...

ya hani sezerin açıklamalarda pek iç açıcı değil ama maalesef sezginde anlamıyor transfer işinden artık kabul edelim renktaşlar, sezere haber yollamış yine klasik olarak ve o çocukta sırf Galatasarayda oynamak için yönetime rest çekerek kadro dışı kalmış ve sezginde başta kesin konuşmasına rapmen şimdi ağırdna alıp duruyor ki bunun ucunda eğer alınmazsa tek kaybeden sezer olacaktır ve bu çocuk bu işten ilk başta ekmek yiyor ki futboluna devam etmek için ne gerekiyorsa yapması kadar doğal bişey olamaz.

yine, yeni ve yeniden bir adnan sezgin rezaleti izledik bir sonrakinde görüşmek üzere...

Adnan Polat basın toplantısında demedi mi bu sene olmazsa seneye bu 2 arkadasımızı transfer edicez...

Adnan Polat basın toplantısında demedi mi bu sene olmazsa seneye bu 2 arkadasımızı transfer edicez...

Arzu

Transfer ederiz etmesinede bu çocuklar bu sezon bizde oynamak için kadro dışı kaldı. Kafaları çok karışık nasıl konsantre olacaklar takımlarına?Bu işi bu sezon bitirmeliyiz

Arzu

Transfer ederiz etmesinede bu çocuklar bu sezon bizde oynamak için kadro dışı kaldı. Kafaları çok karışık nasıl konsantre olacaklar takımlarına?Bu işi bu sezon bitirmeliyiz

Tamam bitirelim ama bu işler bizim zannettiğimiz gibi yürümüyor... başkanları değerinden fazla para istiyor.zaten bu adamlar seneye bonservis olmadan transfer olucak bedava alınacakken neden para ödeyelim ? Manisa yönetimi garip bir şekilde olayı Krize çevirdi.Dünyanın neresinde görülmüş oyuncunun sözleşme uzatmadığı için kadrodışı kaldığı? burda suclu tamamen Manisa yönetimidir. Topuz transferinden sonra herkes oyuncusuna messi muamelesi yapıyor.

Ya anlamıyorum biz mi dedik sezer' e kadro dışı kal diye.Yönetimi öyle bir suçluyorsunuz ki anlam veremiyorum buna.Biz ilgilendiğimiz izlediğimizi söyledik.O da peki diyip topuna devam etsin kadro dışı kalmak neymiş.Sezer in düşünmesi gereken he tamam bu takım benimle ilgileniyor ama.Ben manisaspor topçusuyum nokta.

Adımın atılmaması tamamiyle manisa yönetiminden kaynaklı.Adamlar daha geçen hafta bu oyuncuları 1 sezon oynatmayız olur biter diyebiliyorlar ama bir kişide çıkıp manisa yönetimi yanlış yapıyor demiyor.

Bu oyuncular zaten serbest kalacak dolayısı ile yönetimin ağırdan almasıda normal.Polat gidip 3 kuruşluk oyuncuya 10 kuruş verip almaz,heleki az bir zaman sonra serbest kalacak bir oyuncu için..Manisa yönetiminin gereksiz inadı bu çocukları yakıyor ama sezerinde böyle çıkış yapmaması gerekirdi.Madem ben vazgeçtim "istemiyorum Galatasarayı" diyor yolu açık olsun yani..Türkiyede tek oyuncu sezerde değil ayrıca..

Bu oyuncuların büyük kulüpler nezlinde söyleceklerini 100 defa düşünüp tek kalemde söylemleri lazım yoksa geri dönüşü olmayan sıkıntılar yaşanır.

Adnan Sezgin ilgileniyor değil mi bu transfer ile?

Tamam bitirelim ama bu işler bizim zannettiğimiz gibi yürümüyor... başkanları değerinden fazla para istiyor.zaten bu adamlar seneye bonservis olmadan transfer olucak bedava alınacakken neden para ödeyelim ? Manisa yönetimi garip bir şekilde olayı Krize çevirdi.Dünyanın neresinde görülmüş oyuncunun sözleşme uzatmadığı için kadrodışı kaldığı? burda suclu tamamen Manisa yönetimidir. Topuz transferinden sonra herkes oyuncusuna messi muamelesi yapıyor.

Tüpçü ve Azize piyasanın içine etti. Haklısın

Yabancı sınırlaması serbest olsaydı 2 milyon €'dan fazla etmezdi iki oyuncu.

Ya anlamıyorum biz mi dedik sezer' e kadro dışı kal diye.Yönetimi öyle bir suçluyorsunuz ki anlam veremiyorum buna.Biz ilgilendiğimiz izlediğimizi söyledik.O da peki diyip topuna devam etsin kadro dışı kalmak neymiş.Sezer in düşünmesi gereken he tamam bu takım benimle ilgileniyor ama.Ben manisaspor topçusuyum nokta.

Evet ama Sezer´de beni kadro disi birakin diye yalvarmadi herhalde..

Ne sucu var ki oyuncunun simdi?Galatasaray´a gitmek istiyorum dediler sadece.

En dogal haklari..O köylü kurnazlari da oyunculardan cikariyor acisini...

Mehmet Topal her röportajinda Avrupa´ya gitmek istedigini söylüyor mesela.

Bizde onu kadro disi birakalim madem..Böyle mantik mi olur?Sacma sapan isler yapiyor Manisa.Suanda bile o kadar eksikleri vardir ki bu oyuncularin, 1 sene sonra bedava aliriz demek pek gercekci degil.1 sene mac yapmayan adam bitik bir futbolcudur.Suanda alsak bile 2 ay forma giyemez bu cocuklar..O kadar eksikleri var yani..Profesyonel futbol bu.Cikar oynarim demekle olmuyor artik bu isler

Evet ama Sezer´de beni kadro disi birakin diye yalvarmadi herhalde..

Ne sucu var ki oyuncunun simdi?Galatasaray´a gitmek istiyorum dediler sadece.

En dogal haklari..O köylü kurnazlari da oyunculardan cikariyor acisini...

Mehmet Topal her röportajinda Avrupa´ya gitmek istedigini söylüyor mesela.

Bizde onu kadro disi birakalim madem..Böyle mantik mi olur?Sacma sapan isler yapiyor Manisa.Suanda bile o kadar eksikleri vardir ki bu oyuncularin, 1 sene sonra bedava aliriz demek pek gercekci degil.1 sene mac yapmayan adam bitik bir futbolcudur.Suanda alsak bile 2 ay forma giyemez bu cocuklar..O kadar eksikleri var yani..Profesyonel futbol bu.Cikar oynarim demekle olmuyor artik bu isler

Bende suçu futbolcularda değil Manisaspor yönetiminde ve teknik kadrosunda buluyorum dostum.

Bende suçu futbolcularda değil Manisaspor yönetiminde ve teknik kadrosunda buluyorum dostum.

Bende sana bu konuda katılıyorum... Manisa yönetimi acemice işler yapıyor.Teklif yapmışız ama öyle bir hava estiriyor ki sanki teklif yapmamışız da oyuncularla görüşmüşüz. Ayrıca basına çıkıp demeçler verip Adnan Polat'a haber yolluyor.Ne kadar profesyonelce değil mi(!!).. Demek ki oyuncuların sana güvenmiyor ki sözleşmeyi uzatmıyor neden Sercan sözleşmesini uzattı Bursa'da? Sözleşmesi uzatmadı diye kadrodışı bırakarak zaten güvenilmeyeceğini de gösterdi.Yönetime kızmadan önce bu tip ayrıntıları da gözden kaçırmayalım...

Kimse Galatasaray yönetimini suçlamasın şimdi. Sezer, Ufuk ikilisi gelse, Sercan transferi %90 yalan olurdu. Takasla Manisaya gidecek çünkü birçok oyuncu. Sercan için verilecek adam kalmayacaktı. Emin olun yönetim oyuncuları zor durumda bırakmamak için herkesten çok çalıştı fakat olmayınca olmuyor. Ben yine de 2 transferin biteceğini düşünüyorum. Ufuk bu sezon için alınır, Sezer gelecek sezon'a.

Adnan Sezgin ilgileniyor değil mi bu transfer ile?

Evet.İç transfer görüşmeleri,mevcut kadro oyuncularının sözleşme uzatımları ve takasa gidecek oyunculara takım bulma görevlerinin tüm yetkileri adnan sezgindedir.Adnan sezgin kafasına göre değil adnan polatın direktifleri ile hareket eden bir menejerdir.Başarılıdır yada değildir orasını tartışmıyorum ama hiyerarşik düzende dış transferler haldun üstünel,iç transferler adnan sezgine yetkilendirilmişdir.

eğer sezeri yarı yolda bırakırsak bize hiç yakışmaz çocuk bizim için diretti sözleşme imzalamadı inşallah öle bişe yapmayız nolursa olsun almalıyız 2sini de

Adnan sezgin hayatımda gördüğüm en kötü manajer! bir insan bu kadarmı başarısız olur be kardeşim! geçen seneden beri bir ufuk ve sezerdir gidiyor ama ne gelen var ne giden! adnan polat neden bu adamla çalışıyor anlam veremiyorum! koskoca transfer sezonu bitti yurtiçinden bir tane gözde oyuncu alamadık! ayrıca elden çıkarmamız gereken adamlarda hepsi duruyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt