Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

yasak gelmez sanmıyorum çünki adamlarla görüştük ve kulüplerine teklifi yaptık :) kulübe teklif yapmasaydık gelebilirdi belki ama perde arkasında başka şeyler varsa bilemeyiz.

santranç gibi transfer taktiğimiz var bekliyorlar karşı tarafın savunmasının düşmesi için er yada geç olur

artık sezer ve ufuk isminden miğdem bulanıo...

bence bu transferin olacağı yok...

konuya da kilit vurun gitsiin...

Beşiktaşa ceza gelmediyse Bize kimse ceza veremez transferden dolayı, Ayrıca bence Ufuk u alalım yeterli, Bize yerli çok iyi bir kaleci lazım

Zaten sezer vazgecmis DHA ya roportaj vermis,olca buydu,yonetimimizin yaptigi hic hos degil,cocuu ayart sonra almicakmis gibi davran cocugu zor durumda biraktik,boyle seyler yapmayalim,insallah ufuk u aliriz

adnan sezgin sezerle ilgilenmiyoruz dedi zaten biz ufuğa teklif yaptık dedi bide sercan tabiki...:kick:

Sezer Öztürk resti çekti!..

18 Ağustos 2009 Salı * 14:22

Takımımız Galatasaray'ın kendisine verdiği sözleri tutmadığını ve transferi ağırdan aldığını belirten Manisasporlu Sezer Öztürk, "Galatasaray'a gitmekten vazgeçtim" dedi.

Takımımız Galatasaray'ın kendisine verdiği sözleri tutmadığını ve transferi ağırdan aldığını belirten Manisasporlu Sezer Öztürk, "Galatasaray'a gitmekten vazgeçtim" dedi.

Galatasaray'a transfer olabilmek için yönetimin sözleşmesini uzatma isteğini geri çeviren ve bu yüzden süresiz kadro dışı bırakılan Manisaspor kaptanı Sezer Öztürk, "Galatasaray bana verdiği sözü tutmadı" diyerek sarı-kırmızılı kulübe gitmekten vazgeçtiğini söyledi.

Geçen yıldan bu yana kendisiyle ilgilenen, transfer döneminde ise menajeri kanalıyla, "Seni alacağız" şeklinde haber gönderen Galatasaraylı yöneticilerin sözlerinde durmadığını dile getiren genç futbolcu, "Önceleri ciddi alıcı gibi görünen Galatasaray son dönemde işi ağırdan almaya başladı. Kendilerine, `Pazartesi gününe kadar bu işin bitirin' diye haber göndermeme rağmen bana dönmediler. Direkt söylenmese de, benden vazgeçtikleri şeklinde açıklamalar duydum. Bu saatten sonra ben de Galatasaray'dan vazgeçtim. Artık kulübümle uzlaşma yoluna gideceğim" şeklinde konuştu.

Beşiktaş ve Trabzonspor'dan da teklifler aldığını ancak önceliği kulübüne vereceğini sözlerine ekleyen Sezer, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Manisaspor'da genç yaşta kaptanlık görevine getirildim. Burada kalmaktan rahatsız değilim. Ancak transferde alacağım ücretin yükselmesini talep edeceğim. Yönetimle uzlaşabilirsek, uzun süreli mukavele imzalayabilirim. Bu konuda görüşmeye açığım."

Öte yandan Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Manisaspor'da hafif sakatlığı bulunan Jimmy Dixon takımdan ayrı çalışırken, Gine Milli Takımı'ndan dönen Kalabane idmanlara başladı. Siyah-beyazlı ekipte cezalı olan Simpson bu hafta forma giyemeyecek.Kaynak: DHA

restine rest sezer efendi!!

Önce sen büyük kulüpde oynamanın büyüklüğünü öğreneceksin sonra böyle hafifden sallayacaksın..Olmadı sezer yakışmadı artık istesende giremessin bu kapıdan.

Öncelikle karakter önemlidir bize gelirken bunu lincoln ile bir kez daha öğrendik ama yönetim sezeri zaten istememiş manisadan sadece ufuğu istemiş demekki sezeri istememelerinin başka nedenleri varmış şimdi hak veriyorum.

Bu transferleri çocuk oyuncağına çevirdiler resmen,kendi kulüpleri sanki suçsuz hemen bizde suç buluyorlar,sezerde kusura bakmasın öyle damdan düşer gibi bu işer olmuyor herkezin bir fiyatı ve değeri vardır ona göre hareket edilir.

Sezer bu çıkışı ile benim gözümde bitmişdir,asla gelmesini istemiyorum maradona olsa farketmez.Bizi seven bizim büyüklüğümüz bilen oyuncular getirilmelidir,yönetimin sezerden neden vazgeçtiğinide anladım ve tebrik ediyorum.Bizimde bilmediğimiz başka şeyler varmı demekki sabır edip olayları gözlemlemek gerek bu tip durumlarda.

umarım sezerden vazgeçmeyiz cok yonlu bir oyuncu sercana o kadar para verecegimize alalım sezer ile ufugu kapatalım transferi.

Sezer haklı aslında,çocuklara alacaz deniliyor adım atılmıyor!

Sezer haklı aslında,çocuklara alacaz deniliyor adım atılmıyor!

Adımın atılmaması tamamiyle manisa yönetiminden kaynaklı.Adamlar daha geçen hafta bu oyuncuları 1 sezon oynatmayız olur biter diyebiliyorlar ama bir kişide çıkıp manisa yönetimi yanlış yapıyor demiyor.

Bu oyuncular zaten serbest kalacak dolayısı ile yönetimin ağırdan almasıda normal.Polat gidip 3 kuruşluk oyuncuya 10 kuruş verip almaz,heleki az bir zaman sonra serbest kalacak bir oyuncu için..Manisa yönetiminin gereksiz inadı bu çocukları yakıyor ama sezerinde böyle çıkış yapmaması gerekirdi.Madem ben vazgeçtim "istemiyorum Galatasarayı" diyor yolu açık olsun yani..Türkiyede tek oyuncu sezerde değil ayrıca..

Bu oyuncuların büyük kulüpler nezlinde söyleceklerini 100 defa düşünüp tek kalemde söylemleri lazım yoksa geri dönüşü olmayan sıkıntılar yaşanır.

Yönetim , dış transferdeki gibi iç transferde kesinlikle başarılı değil.

Zaten sezer vazgecmis DHA ya roportaj vermis,olca buydu,yonetimimizin yaptigi hic hos degil,cocuu ayart sonra almicakmis gibi davran cocugu zor durumda biraktik,boyle seyler yapmayalim,insallah ufuk u aliriz

Daha 7. mesajda yönetimi bu kadar eleştirmekte neyin nesi?

Top oynamaya geleceği kulüp Galatasaray. Her kula nasip olmaz. Sabredecek eğer Galatasaray isterse gelip topunu oynayacak o kadar. Sezer kim , Galatasaray'a rest çekmek kim? Herkes, herzaman Galatasaray karşısında haddini bildi. Elbet Sezer'in de nasibi vardır.

Yönetim , dış transferdeki gibi iç transferde kesinlikle başarılı değil.

Dış Transfer Yetkilisi Haldun Üstünel.

İç Transfer Yetkilisi Adnan Sezgin.

Üstünel: Elano,Keita,Baros,Kewell alındı.

Sezgin: Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Özer Hurmacı keşfedildi ama üç kuruşu zamanında ödenmediği yada işi ağırdan aldığı için kaçırıldı.

Dış Transfer Yetkilisi Haldun Üstünel.

İç Transfer Yetkilisi Adnan Sezgin.

Üstünel: Elano,Keita,Baros,Kewell alındı.

Sezgin: Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Özer Hurmacı keşfedildi ama üç kuruşu zamanında ödenmediği yada işi ağırdan aldığı için kaçırıldı.

O yüzden Haldun Üstünel iç transferede el attı. Sezgin hangi işi becerebilmiş ki zaten?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt