Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ufuk Ceylan

"Geli Ufuk, gel" yerine "Getirin Ufugu, getirin" demek lazim.

Hersey bize bagli. Ufuk Adam gibi sözünde durdu ve hala de duruyor, yani görevini coktan yapti bile. Sira bizde. Yazik etmiyelim cocuga.

Ufuk şart

Milli takımın kalesinde Volkan'ı görmek istemiyorum artık

İster çekemmezlik deyin isterse başka bir şey ama su resme bakın ve bir yorum yapın lütfen bir kadın bu kadar mı zevksiz olur

valkexan99-300x200.jpg

yazık ne olacak şu bayanların hali:eek:

o kadin belçika guzeli

zeynep sever

bizim mahaleye yakin bi yerde kaliyordu apartmanda. bir zamanlar belçikada turk radyo yayini yapan pasha radyoda calisiyordu

arkadaşlar bir aksilik cıkmazsa ufuk pazartesi imza atabilir

kaynak söyleyim kardeşim yalan sölüyosam en sevdiklerimin ölsünü göreyim.amcası yanımda çalışıyor kendisi hatta bizzat telefonda konuştu.aslında hiç bu muhabbetlere girmiyor.sırf hatrım için aradı.yani kendi azından duydum.büyük bir olasılıkla gelcek.kanuşmalarına göre

sezer yalan oldu be İnşallah seneye biz bu sezeri nasıl üç kuruş için kaçırdık muhabbetleri yapmayız(bknz:Özer Hurmacı,Gökhan Gönül,Tuncay Şanlı vb.):42:

ben halen göremedim kaynagi

benim gözlerde birseylermi var acaba :D

kaynak söyleyim kardeşim yalan sölüyosam en sevdiklerimin ölsünü göreyim.amcası yanımda çalışıyor kendisi hatta bizzat telefonda konuştu.aslında hiç bu muhabbetlere girmiyor.sırf hatrım için aradı.yani kendi azından duydum.büyük bir olasılıkla gelcek.kanuşmalarına göre

hm tamm dogrudur

ben yazdiklarini göremedim ondan sorim dedim yine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt