Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Sen Gökhan Gönül'ü, Tuncay Şanlı'yı adamdan saymıyorsun anlaşılan. Özer gibi Gökhanı'da Tuncay'ı da bulan keşfeden kulüp bizdik, ön anlaşmalar yapıldı, zamanında para yatırılmadığı için kaçırıldılar. Tuncay 150 bin dolar Gökhan da yanlış hatırlamıyorsam 100 bin doları çok gördüğümüz için f7 ye gittiler. Adnan Sezgin futbolcu keşfetmekte çok iyi fakat imza attırma aşamasından kendisiyle ilgili ciddi şüphelerim var...

İmza aşamasına gelince Haldun Abiye devretse yetkisini !!

Sevmiyorum seni Ufuk. :mad:

2004 yılındaki paf maçında yaptığın hareketi hala unutmadım. Umarım bu camiaya adımını bile atmazsın. :mad:

Off bu kulüpler de bir iki iyi oyuncuları var diye hemen hava yapıyorlar,yok kadro dışı bırakmalar,yok satmamalar..Almayalım biz de kardeşim.Galatasaray Spor Kulübü büyük bir gençlik yatırımına sahiptir,Ufukla Sezer'i ona katlayıp beşe bölen bir sürü genç yetiştiririz.Çürüsün sizin Ufuğunuz,Sezeriniz.. :roll:

Galatasaray transferimde ağır davranıyor ve beni artık istemiyor türü yorumlarıyla spor gündemine oturan Manisaspor’un kaptanı Sezer Öztürk, sarı-kırmızılılar’ın gündemindeki yerini koruyor. Galatasaray’ın iç transfer konusunu yürüten Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in yakınlarına ‘Sezer’i biri olumsuz şekilde dolduruyor” diye yakındığı öğrenildi.

Yok. Sezer mevsuzu kesin olarak kapandi diyebiliriz, Manisa ile sozlesmesini uzatti galiba. Ufuk ise uzatmiyor ve uzatmayacak. Bu sezon olmazsa bile sezon sonu kesin bizde. Ama sanirim takasla halledecegiz Ufug'u. Aykut falan verilir muhtemelen + baska oyuncu veya para ...

sezeri zaten açıklamalardan sonra istemiyorum gitsin ikinci lige oynasın manisasıyla ama şu canerle sercandan sonra birde aykutu yollayıp ufuğu alabilirsek işte o zaman coşarız coşar...

sezer uygun fiyata alınsa memnun oldurdum ama bizde en fazla iyi bir yedek olabilecekti.

böyle bir oyuncunun transferinde ısrarlı olmak büyük paralar dökmek saçma tabii ki.

caner transferi konuşuluyor ve caner de sezer'in oynayacağı yerlerde + sol bekte oynayabilir.

ayrıca 4 yaş daha genç ve eğer 2 sene önceki sakatlığının etkilerini tamamen atabilmişse üstünden mükemmel bir potansiyel.

yani sezer'in bu saatten sonra alınmasına hiç mi hiç gerek kalmadı.

beşiktaş'ın orta sahasında çok yararlı olabilecek bir isim, neden almadılar daha anlamadım.

caner erkin gelirse sezere gerek yok! ama ufuk bir şekilde alınsa çok iyi olur...

GALATASARAY'DA TRANSFER İÇİN SON GÜNLER!..

Haberi yazdırın 26 Ağustos 2009 13:35

Galatasaray’ın ilgilendiği Manisasporlu Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan’ın transferlerindeki son durum ne? İşte cevaplar...

Daha önce sözleşme yenilemekten kaçındıkları için kadro dışı bırakılan iki oyuncudan Sezer Öztürk, kararını değiştirerek Manisasporla sözleşme yenilemeyi kabul etmiş ve yönetim tarafından affedilmişti.

Sezer Öztürk’ün bugün Manisaspor’la olan sözleşmesini 1 sezon daha uzatması bekleniyor.

Bir diğer oyuncu Ufuk Ceylan’ın transferinin ise hafta sonu çözüm kazanacağı, Manisasporla halen sözleşme yenilemeyen bu futbolcunun gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceğinin de hafta sonunda büyük olasılıkla belli olacağı öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: BURAK ÖZKAYA

[email protected]

Bir diğer oyuncu Ufuk Ceylan’ın transferinin ise hafta sonu çözüm kazanacağı, Manisasporla halen sözleşme yenilemeyen bu futbolcunun gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceğinin de hafta sonunda büyük olasılıkla belli olacağı öğrenildi.

ya bu spor gazeteleri ve siteleri kendisini takip edenlerin akıl düzeyini ne zannediyor herhalükarda bu haftasonu her transfer belli olacak çünkü transfer sezonu bitecek:mad:

ufuk transferi seneye sarkacak gibi duruyor.

adnan sezgin de demişti "bir sezon sonra bedavaya alacağımız oyuncu için neden yüklü bonservis ödeyelim?" diye.

manisa'nın da tavrını değiştirmeyeceği düşünülürse bu sezon olmaz gibi duruyor ufuk.

Bedavaya alırız dediğin gibi zaten bu kadro yetiyor bize illa alalım diye acelemiz yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt