Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

İlhan kötü topçuydu hee :) pess valla renktaşlar , ilhan dan sonra iyi yerli santrofor çıkmadı nerdeyse , çıkanlarda ilhan dan iyi değil

Real Madridle bizi kıyaslamayın Real Madridin yılda 400 milyon avro geliri var dünyada en çok taraftar Real Madridin. Ayrıca onlar bizimgibi 15-20bine degil 80 bine oynuyor o paraları hertürlü çıkartır;)

yalnız renkdaş dünyada en çok taraftarı olan takım tartışmasız M.utd. bu konu üzerine çok araştırma yaptım

sezeri sallayin gitsin

onemli olan ufuk ceylani kacirmamak.

Emre colak in ne eksigi var sezerden?

yada serdar eylik?

altyapidan cikaramadigimiz mevkiiler forvet-kaleci ve sol bek.

kaleci ufuk

forvet sercan yildirim

sol bek alparslan

yanii iki transfere ihtiyac var.

sercan ve ufuk

yaklasik 5-6 tane oyuncumuz var takasda verilebilecek.

paramiz konusunda bilgim yok

ee alalim artik su 2 yildizi

Arkadaşlar edindiğim bilgilere göre:

Sezer klübüyle anlaşmış, gelecek sezon performansına göre teklif yapılacak

Ufuk ise 1 yıllık sözleşmesi var ve anlaşmak istemiyor, seneye beleşe alacağız :)

Sezer kadro genişliği için düşünülür. Bu kadar hücüm gücü yüksek bir takım için ihtiyac olan bir oyuncu değil. Zaten gelse yedek oturacak. Aykut ve Orkun miyadlarını doldurdular. Ufukun gelmesini isterim. Leo Francodan sonra kaleyi belki devralabilir.

Sezer tam Beşiktaşın ihtiyacı olan futbolcu neden düşünmüyorlar ilginc.

Sezer ve Ufuk'la Galatasaray'ın ilgilendiğini düşünmüyorum.

Yoksa şimdiye kadar çoktan Fenerbahçe devreye girerdi.

Ufuk'u öncelikle almamız gerek. Geleceği çok parlak gelecek sene as kalecimiz bile olabilir. Milli takıma kaleci vermiyoruz. Ufuğu alırsak 110-15 sene milli kalecimiz olur.

ufuk yedek kaleci için iyi secim..

sezer bizde oynayamaz...

Sezer; Arda ve Elano'nun yedeği olur. gelirse en iyi alternatif o olur...

Sezer ve Ufuk'la Galatasaray'ın ilgilendiğini düşünmüyorum.

Yoksa şimdiye kadar çoktan Fenerbahçe devreye girerdi.

Bu ilgi bir iddia değilki, onların başkanları da Adnan Başkan da bu konuda açıklama yaptı, oyuncular da gelmek istiyoruz dedi. Yani dedikodu değil bu girişimler ancak anlaşılamadı. Bugün de bir haber vardı Sezer vazgeçmiş gelmekten, Manisa ile uzlaşacakmış, belki de sözleşme uzatacak.

Sezer çok gerekli değil bence ama Leo'ya alternatif bir Ufuk lazımdır.

Sitem etmekte haklısın, fakat İsmail'e 6.5 milyon, Topuz'a 10 milyon Euro versek biraz saçma olacaktı.. Son yıllarda yönetim yerli transferde yetersiz gibi görünse de iyi işler başarıyor, son 2 yılda yönetimin yerli transferde yaptığı en tek hata Özer Hurmacı'nın kaçırılmasıdır..

Sen Gökhan Gönül'ü, Tuncay Şanlı'yı adamdan saymıyorsun anlaşılan. Özer gibi Gökhanı'da Tuncay'ı da bulan keşfeden kulüp bizdik, ön anlaşmalar yapıldı, zamanında para yatırılmadığı için kaçırıldılar. Tuncay 150 bin dolar Gökhan da yanlış hatırlamıyorsam 100 bin doları çok gördüğümüz için f7 ye gittiler. Adnan Sezgin futbolcu keşfetmekte çok iyi fakat imza attırma aşamasından kendisiyle ilgili ciddi şüphelerim var...

tuncayi bilmiyordum bak

su adnan sezgin gitsede kurtulsak

Sen Gökhan Gönül'ü, Tuncay Şanlı'yı adamdan saymıyorsun anlaşılan. Özer gibi Gökhanı'da Tuncay'ı da bulan keşfeden kulüp bizdik, ön anlaşmalar yapıldı, zamanında para yatırılmadığı için kaçırıldılar. Tuncay 150 bin dolar Gökhan da yanlış hatırlamıyorsam 100 bin doları çok gördüğümüz için f7 ye gittiler. Adnan Sezgin futbolcu keşfetmekte çok iyi fakat imza attırma aşamasından kendisiyle ilgili ciddi şüphelerim var...

Abicim tam okumadan yorum yapmışsın.. Son iki yıl demiştim ben orda..

adnan sezgin oldugu sürece yurt içi transfer yapamayiz bu adnan sezgin ne iş yapar bilmiyorum bilen biri varsa anlatsin lutfen.

Abicim tam okumadan yorum yapmışsın.. Son iki yıl demiştim ben orda..

Haklısın, renkdaş ama zaten senden yola çıkarak ben eleştirimi Adnan Sezgin için yapmıştım. Size bir saygısızlık içermiyor ama gözden kaçırmışım kusura bakmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt