Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

yaa sizi anlamak mümkün deil :) sanki bütün yerli iyi oyuncuları biz alacakmışız gibi hisler yaratmışsınız iyi olur ama bu mümkün değil :)

ya neden yerli transfer yapalimki alt yapidan cikartmak varken??

zaten hollandalilar alt yapinin basina gecti artik her sene en az iki yildiz bekliyorum icimizden gelen

bu sene serdar ve emre colak , gerci emre colak daha tam hazir deyil ama sezon icinde kesin oynatacak onu rijkaard

yani yerli futbolculara öyle sacma sapan paralar harcamanin anlami yok arada sirada olabilir tabi mesela sercan gibi :)

Vallah o OZER i kacirdik ya yazik oldu turk futbolu onu kaybetti!bize gelseydi o zamanin oyunculari,kemel,denizvs simdioluler ya SERCAN ADAM OL bize gel!

bence çokda kaliteli değil! örnek:i.köybaşı,özer,murat ceylan,eren güngör,m.topuz,sercan,ufuk,sezer gibileri istemezmiydin?

topuzu gerçekten istemezdim ciddi söylüyorum, köybaşıyada o parayı versek işte o zaman yönetimin başarısızlığı derdim. öteki saydığn isimlerdenden sadec emurat ceylanla temasımız olmadı benim bildiğim sercan ufuk ve sezer konusunda zaten biliniyor malum açgöz başkanlar yüzünden çıkmaza girdi, eren güngör içinde sakatlanınca biraz umutlandım ama kayseri satmaya yanaşmıyor ve satmak istemediği adamlarda kaç paralara gidiyor azize gösterdi bize...

ayrıca benim yönetime tek sitemim özer ve gökhan gönüldür ki gökhanı a.sezgin sağolsun kaçırdık, özerde elm sokağı kabusumuzun gitmeden önce bize attığı son kazıktır heralde resmen 150-200 milyar gibi bir para için alamadık adamı...

yanlış düşünüyorsun. bence keramet bizim takımda yani buraya isimsiz geldiler isim oldular......

ama bir düşün tuncay ve gökhan bizde yeşerse şimdikinden dahada iyi olabilirlerdi.....

Belki de. Belki de Tuncay sol kanatı parselliyince Arda gibi bir yıldız şu an olmayacaktı. Varsayımlara dayanarak konuşmak hata olur.

Adamlar uçmuslar degerlerinin 2,3 katını istiyorlar.Ayrıca Mehmet Topuz abartı bence

büyük takımsan gerekirse fazlasını verip alacaksın! ona bakarsan ronaldo ve kaka gibilerde 100 milyon etmez! yada eto ve ibrahimoviç arasında 40 milyon fark yok! zaten barcalona veya real madrid taraftarınında çokta umrunda değildir verilen paralar! yada fenerbahçe taraftarlarının...

büyük takımsan gerekirse fazlasını verip alacaksın! ona bakarsan ronaldo ve kaka gibilerde 100 milyon etmez! yada eto ve ibrahimoviç arasında 40 milyon fark yok! zaten barcalona veya real madrid taraftarınında çokta umrunda değildir verilen paralar! yada fenerbahçe taraftarlarının...

Tamam verelim Özere 8,Sercana 10, Eren Güngöre 10, Murat Ceylana 8 Büyük takımsan vericeksin nasılsa demi? O parayı alt yapıya yatırsan ne kadar karlı çıkarsın çuvalla para saçmakla büyük olunmuyor

Bazı arkadaşlar yerlilerimizin iyi olmadığından yakınmış da baktığın zaman milli takıma kaç futbolcu yolluyoruz babacanlar öyle boş boş konuşuyorsunuz da;)

Milletin enayisimiyiz biz topuza 10 sercana 10 köybaşına 8 yok yaa.Türkiye' de Galatasaray kulübü kdr kaliteli altyapısı olan bir kulüp daha yok ee ben neden bu paraları sokağa dökeyim o zaman.

Tamam verelim Özere 8,Sercana 10, Eren Güngöre 10, Murat Ceylana 8 Büyük takımsan vericeksin nasılsa demi? O parayı alt yapıya yatırsan ne kadar karlı çıkarsın çuvalla para saçmakla büyük olunmuyor

İşte okan anlamıyorum nasıl özeniyorlar bunlara.

yerlilerimiz iyide fakat bana göre bir Tuncay değil bir İlhan Bir Tümer gibi değil star ışığı yok

3 isim hariç Arda,Servet,H.Balta

Benim kızdığım elimizin altındaki isimleri rakiplere kaptırmamız

Sezeri Ufuğa tercih ederim

altyapıdan çıkacak adam yine çıkar örnek:bu sene serdar eylik! ayrıca düşüncelerin bir real madrid taraftarıyla hiç uyuşmuyor:)

Bu iş artık kabak tadı vermeye başladı. Ya gelsinler yada kalsınlar. Bizim çok ihtiyacımız yok, ha özellikle birini alacaksak bu mutlaka Sezer değil, Ufuk olmalı.

yerlilerimiz iyide fakat bana göre bir Tuncay değil bir İlhan Bir Tümer gibi değil star ışığı yok

3 isim hariç Arda,Servet,H.Balta

Benim kızdığım elimizin altındaki isimleri rakiplere kaptırmamız

Sezeri Ufuğa tercih ederim

Bu sene gördüğümüz Serdar Eyilik ve emre çolak'ta da var bu star ışığı ya da Aydın'da. Sadece bu oyuncuların kendilerini geliştirmelerine bağlı.

altyapıdan çıkacak adam yine çıkar örnek:bu sene serdar eylik! ayrıca düşüncelerin bir real madrid taraftarıyla hiç uyuşmuyor:)

Real Madridle bizi kıyaslamayın Real Madridin yılda 400 milyon avro geliri var dünyada en çok taraftar Real Madridin. Ayrıca onlar bizimgibi 15-20bine degil 80 bine oynuyor o paraları hertürlü çıkartır;)

Real Madridle bizi kıyaslamayın Real Madridin yılda 400 milyon avro geliri var dünyada en çok taraftar Real Madridin. Ayrıca onlar bizimgibi 15-20bine degil 80 bine oynuyor o paraları hertürlü çıkartır;)

tamamda bizde ronaldoyu kakayı istemiyoruzki:) sercan,ufuk,sezer,caner!

Tuncaya Tümere lafım yok da İlhan kim de süper oyuncu oldu.Adam 16 derbiye çıktı SIFIR golü var.Avrupada sadece alavese gol attı o da rezil takımdı :) Adam hayatı boyunca sadece 1 sezon başarılı olabildi.

Zamanında Selçuk Deniz Kemal Serveti topladı Fener ama noldu çoğu işe yaramadı

En iyileri hala biz topluyoruz.Hakan balta M.topal bunlar çok çok iyi oyuncular

Tuncaya Tümere lafım yok da İlhan kim de süper oyuncu oldu.Adam 16 derbiye çıktı SIFIR golü var.Avrupada sadece alavese gol attı o da rezil takımdı :) Adam hayatı boyunca sadece 1 sezon başarılı olabildi.

2002 de Carlosa klas bir çalım attı diye herkesin sevgilisi oldu. Bencede şişirme bir oyuncuydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt