Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ufuk Ceylan

42.galatasaray'ın yeni bir son dakika golüdür.4 senelik sözlesme imzalamıstır.galatasaray bu transfer için manisaspor'a mehmet guven ve aykut ercetin'i bonservisiyle verip üstüne 500 bin dolar vermistir.

kulubumuze hayırlı olsun.

kaynak:bulent timurlenk

Müthiş,harika,süper. :D

Ufuku alalım.Bence kalede sorun var.Form tutarsa Leo'yu bile keser.Ki Leo çok iyi kaleci değil.Gelen topu alır.

Alıntı:

42.galatasaray'ın yeni bir son dakika golüdür.4 senelik sözlesme imzalamıstır.galatasaray bu transfer için manisaspor'a mehmet guven ve aykut ercetin'i bonservisiyle verip üstüne 500 bin dolar vermistir.

kulubumuze hayırlı olsun.

kaynak:bulent timurlenk

doğruysa mükemmel haber;)

Sabahtan beri ne diyorum ben :D Ver Aykut ile Yaser'i al Ufuk'u dedim ama Yaser ile Mehmet Güven'in arasında 500 bin dolar oynuyormuş demekki. :tiphat:

Ben hic anlamiyorum kalecilerden arkadaslar nasil bir cevher bu adam ki boyle umitli herkes ondan?

Yanlis anlamayin gercekten kalecilerin oyunundan pek anlamadigim icin neden ve nasil gelecek vadedebileceklerini anlayamiyorum seyredince, genelde dikkat etmiyorumda..

Ben hic anlamiyorum kalecilerden arkadaslar nasil bir cevher bu adam ki boyle umitli herkes ondan?

Yanlis anlamayin gercekten kalecilerin oyunundan pek anlamadigim icin neden ve nasil gelecek vadedebileceklerini anlayamiyorum seyredince, genelde dikkat etmiyorumda..

Ben 2 sene önce Manisa deplasmanındaki maçta Ufuk'u gördüm ordan beri takip ediyorum, müthiş bir kaleci gelecek var. Belki çok çalışırsa Franco'dan bile kapabilir formayı o kadar diyorum. ;)

Fenerdeki Volkan tipi bir kaleci fizigi iyi ,atletik kedi gibi kaleci

Yan toplarda pek iyi degil gibi sanki

Aklı varsa bize gelip kendini heder etmez. Şu vakte kadar harcadığımız yerli kaleciden aya yol olur.

Refleksler falan tamam da kaleciyi asil muthis yapan bence topu oyuna sokmasi, kale cizgisinde degil daha ileride beklemesi vs.'dir. Yani Volkan ya da Rustu gibi gibi cizgi kalecim olacagina Leo veya Taffarel gibi ileride bekleyen kalecim olsun isterim.

Ama bu kadar cok uye birseyler gormusse bu cocukta ve milli takimda oynuyorsa vardir elbet bu iste birsey :)

Ufuk gelirse Leo'yu keser Leo sene sonunda gider. Ufuk 2010 dünya kupasında milli takımda as kaleci olur.

Ufuk Franco'dan formayı alır

not:geçen sene manisa'nın tüm iç saha maçlarını statda izledim

Ufuk Franco'dan formayı alır

not:geçen sene manisa'nın tüm iç saha maçlarını statda izledim

Madem izledin o zaman sana şunu sorsam:benim kalecide aradığım en önemli özellik(diğer özellikler vasat üstü olsada olur)mesela yan top olduğunda orta,korner vs... çıkıp topu alıp takımı rahatlatıyormu?Benim için önemli olan bu.

angut.comdan alıntı

Pff Ufuk´da gitti.. Dilerim Sezer Öztürk´ü kaçırmayız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt