Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ufuk Ceylan

Umarim kaleyi ne zaman terketip ne zaman terketmeyecegini iyi biliyordur, hayatimda bir tane bunu bilen Turk kaleci gormedim, hepsi kedi gibi masallah ama salak gibi korner bayragina dogru topu kovalayip kaleyi bos birakinca kedilik pek ise yaramiyor. Ya da hemen arkasina gelen topa cikamayinca, heralde kaleci antrenorlerimiz de var bir eksiklik ne biliyim, hakikaten bir tane bu isleri duzgun yapan Turk kaleci yok ya.

Ufuk - Aykut takasından bahsediliyor.

Aceto Twitter'dan duyurmuş,sanırım Aykut-Ufuk takası var.

wikiye bak almış bize hemen :)

45 noyu vermiş bide Manisa halkını gururlandıracak diye :)

Madem izledin o zaman sana şunu sorsam:benim kalecide aradığım en önemli özellik(diğer özellikler vasat üstü olsada olur)mesela yan top olduğunda orta,korner vs... çıkıp topu alıp takımı rahatlatıyormu?Benim için önemli olan bu.

ben izledim rahatlatıyor tabi yan toplara çıkıyor öyle beklemiyor kalede kornerlerde falan yani boyu görüntü değil sadece hem topu oyuna çabuk sokan bir adam. ben birçok maçını canlı izledim.

Madem izledin o zaman sana şunu sorsam:benim kalecide aradığım en önemli özellik(diğer özellikler vasat üstü olsada olur)mesela yan top olduğunda orta,korner vs... çıkıp topu alıp takımı rahatlatıyormu?Benim için önemli olan bu.

kesinlikle yan toplarda başarılı şu eksiği olabilir zaman zaman konsantrasyon kaybı yaşıyor yerden gelen toplarda da zaafı var ama ben volkan demirel'den bile başarılı olcağına inanıyorum

kesinlikle yan toplarda başarılı şu eksiği olabilir zaman zaman konsantrasyon kaybı yaşıyor yerden gelen toplarda da zaafı var ama ben volkan demirel'den bile başarılı olcağına inanıyorum

İyi o zaman ama konstrasyonda büyük takım kalcesinin en önemli özelliklerinden biri olmalı.

Bu ufuk israri nedir anlamis degili, daha yeni kaleci aldik francoyuda kesemes zaten, 4 sene yedek beklemek icinmi gelmek istiyor bize ufuk ?

Bu ufuk israri nedir anlamis degili, daha yeni kaleci aldik francoyuda kesemes zaten, 4 sene yedek beklemek icinmi gelmek istiyor bize ufuk ?

Frank Rıjkaard La Porta'nın seçim vaadi olan Rüştü'yü kesip formayı Valdes'e vermişti.Belki daha iyi bulursa Ufuk'a şans verir.

Milli takım maçları, lig maçları, uefa maçları derken kaleciler bile zorlanabilir.

Ayrıca rjkaard bazı anadolu takımı maçlarında ufuk a şans tanıyarak kendini göstermesini sağlayabilir. O da yaptığı kurtarışlarla kendini kanıtlarsa Galatasarayımız adına çok iyi olur.

Aklı varsa bize gelip kendini heder etmez. Şu vakte kadar harcadığımız yerli kaleciden aya yol olur.

Kimi harcamısız? Aykut'a, Orkun'a gereken sansı vermedik mi? Aykut sampiyon oldugumuz sezonun son macında bizi sampiyonluktan edebilirdi, zira sans yanındaydı ve papazin her zaman pilav yemeyecegini gorduk bir sonraki sezon. Gecen sezon bizi sampiyonlar liginden etti, sezona Aykut sayesinde eksi moralle basladık. Akabetinde yine gecen sene Turkiye kupasında kapattıgı koseden yedigi hatalı golden bir hedefimizden daha olduk. Bumu harcadıgımız kaleci?

Ufuk Mondragon tarzı bir kalecidir. Leo'yu bench'e oturtur. Milan'dan, Real'den teklif almadıgı surecede 15 sene Galatasaay formasını sırtında tasır.

Sonuçta Arsenalin filan birinci kalecisini almıyoruz değil mi, çok kolay bir tercih bana göre, 3 sene yedek bekler sonra 8-10 sene Galatasaray kalesini korur, bunu anlaması güç değil bence. O zaman hiçbir takım 3 kaleci bulamazdı kadrosu için altyapı hariç. Çok ta isabetli olacağına inanıyorum, en azından 3 sene sonra yabancı hakkımızı kaleci ile kullanmayız. Ben de keseceğine inanmıyorum Leoyu ama iyi bir yedek kaleci de zorunluluk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt