Cevap: Ufuk Ceylan Galatasaray'da
Biraz daha objectiv bir gorusle:
volkan demirel>leo franco = Yorumlanmasi icin cok erken (acikcasi Volkani Begeniyorum kaleci olarak bir de gereksiz kirmizi kartlar gormezse)
gökhan gönül>sabri = Dogru Tespit, Gokhan Gonul duzeyinde bir baska sag bek yok TSL'de, Ugur Ucar en ust performans sergiledigi sezon yaklasmisti o kadar)
lugano>servet = hemen hemen es degerde aradaki en buyuk fark birisinin her mac kirmizi kartlik hareketlerden sari kart bile almadan kurtulmasi.
gökhan=önder = gozlugu cikar vatandas, Gokhan da ki tecrube Onderde de nerde? Onder Gokhan in seviyesine gelmesi icin once bir iki sezon boyunca surekli ve hatasiz oynamasi sart.
carlos>hakan = cok komik bir kiyaslama, Carlos artik orta sira bir sol bektir, tek ozelligi ise sut atmaktir, Hakan Balta en az iki kat degerinde bir oyuncu.
emre>2*ayhan = Lugano - Servet kiyaslamasi gibi bir sey, Emre elbette biraz daha teknik, ama Ayhan gibi pozisyon alma zekasi yok, ustune iki mactir hakemleri dovuyor fenerasyondan ses yok, Ayhan burda kaptanlik farkini gostermistir sanirim.
cristian=sarp billemicem, kiyaslanilmazda henuz bence, ikiside cok iyi bir baslangic yapti.
arda>santos = Tartisilmaz.
kazım=keita = komik, Kazim once bir pas atmasini ogrensin, ardindan dokunduklari anda yere dusmeden oynamasini ogrensin sonra bakariz ( ha Kazim gibi oyuncular her takima lazim, ama antroner olarak bu oyunculari o asiri calim atma zihniyetlerini kisitlamak mecburiyetindeler yoksa takim oyunu bozulur.
alex>elano, = turkiye de sorsan, yes Alex Elano dan iyidir, alex kac yildir oynuyor, Elano ilk sezonu birakin daha 2 3 mac oynamis bir oyuncumuz. Dunya capinda bir sorun sonra konusuruz.
güiza>baros = hemen hemen esit benim gozumde, ikiside cok gol pozisyonu harciyor, ama Baros guizza dan kesinlikle daha mucadeleci bir oyuncu.
yedeklere gelelim
özer>aydın = ayni tip oyuncu degil bir defa. kiyaslanmalari alakasiz.
topuz>kewel = ayni sekilde ayni tip oyuncu degiller kiyaslanilmasi sacmalik.
semih>nonda = bu yonden hak veriyorum, Semih benim gozumde de Nonda dan skoru daha cok etkiliyecek bir oyuncu, ama durmadan sakatlaniyor bu yonden Nonda Tercihi kalir.
volkan b.>deli orkun = Volkan kac mac cikardi? yetenekli kaleci ama kiyaslanmasi gereksiz.