Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ufuk Ceylan Galatasaray'da

volkan demirel>leo franco - kac kez izlemisler Leo'yu?

gökhan gönül>sarbi*10 - Ugur varken nedenj Sabri? Yerse Uguru kiyas et.

lugano>servet - Buna yorum bile yapmam. Zira kopek gibi pisman oldunuz.

gökhan=önder - Hangisi milli takimda banko oynuyo diye sormazlarmi adama.

carlos>hakan - Futbol cahili olmalarinin gercek bir kaniti.

emre>2*ayhan - Bizim artiklarimizla ovunmeye mahkumsunuz.

cristian=sarp - Uzulmeyin sizede belese bi SA(r)P duser.

arda>santos - Azize'ye soyleyin 95 milyon + 5.5 milyon yetistirme parasi hazirlasin cok istiyosa.

kazım=keita - Aciyorum ulan size tenekebahceliler.

alex>elano - Biri milli takimda show yapar digeri TSL'de.

güiza>baros - goal? king? 20?

yedeklere gelelim

özer>aydın - Bunun cevabini bu sene sonunda gorecegiz.

topuz>kewel - Evet TOPSUNUZ.

semih>nonda - AYNI SEZONDA HEM TR KUPASINDA HEM LIGDE NASIL KOYDU AMA NONDA?

volkan b.>deli orkun - Al birini vur otekine. Ufukla kiyas etmeyi dene birde.

Istedeiginiz yerde istediginiz zaman kiyaslayin. Turkiye lig ve kupalarinin en basarili, Avrupanin sozde yeni cokopresnleri degil harbi AVRUPA FATIHI'ni, milli takima acik ara en cok oyuncu vermis kulubunu gecmeniz icin sizin "PHOENIX'TEN ONCE MARS'A ULASMANIZ LAZIM".

Hade iyi ezilmeler.

ha ha haaaa ezıkler topuz u kewell den daha ıyı sanıyorlar kewell her macta golü var ama TOPuz 18 e bıle gıremıyor ..kuş beyınlılerden ne beklenırkı:m26::ka05::bid:

LigTV'ye göre Yaser, M. Güven ve Orkun'u vermişiz.

Son Dakika

Galatasaray Manisaspor kalecisi Ufuk Ceylan'ı kadrosuna kattı. Bu transfer karşılığında Manisaspor'a Yaser, M.Güven ve Orkun verildi.

LigTV

Biraz daha objectiv bir gorusle:

volkan demirel>leo franco = Yorumlanmasi icin cok erken (acikcasi Volkani Begeniyorum kaleci olarak bir de gereksiz kirmizi kartlar gormezse)

gökhan gönül>sabri = Dogru Tespit, Gokhan Gonul duzeyinde bir baska sag bek yok TSL'de, Ugur Ucar en ust performans sergiledigi sezon yaklasmisti o kadar)

lugano>servet = hemen hemen es degerde aradaki en buyuk fark birisinin her mac kirmizi kartlik hareketlerden sari kart bile almadan kurtulmasi.

gökhan=önder = gozlugu cikar vatandas, Gokhan da ki tecrube Onderde de nerde? Onder Gokhan in seviyesine gelmesi icin once bir iki sezon boyunca surekli ve hatasiz oynamasi sart.

carlos>hakan = cok komik bir kiyaslama, Carlos artik orta sira bir sol bektir, tek ozelligi ise sut atmaktir, Hakan Balta en az iki kat degerinde bir oyuncu.

emre>2*ayhan = Lugano - Servet kiyaslamasi gibi bir sey, Emre elbette biraz daha teknik, ama Ayhan gibi pozisyon alma zekasi yok, ustune iki mactir hakemleri dovuyor fenerasyondan ses yok, Ayhan burda kaptanlik farkini gostermistir sanirim.

cristian=sarp billemicem, kiyaslanilmazda henuz bence, ikiside cok iyi bir baslangic yapti.

arda>santos = Tartisilmaz.

kazım=keita = komik, Kazim once bir pas atmasini ogrensin, ardindan dokunduklari anda yere dusmeden oynamasini ogrensin sonra bakariz ( ha Kazim gibi oyuncular her takima lazim, ama antroner olarak bu oyunculari o asiri calim atma zihniyetlerini kisitlamak mecburiyetindeler yoksa takim oyunu bozulur.

alex>elano, = turkiye de sorsan, yes Alex Elano dan iyidir, alex kac yildir oynuyor, Elano ilk sezonu birakin daha 2 3 mac oynamis bir oyuncumuz. Dunya capinda bir sorun sonra konusuruz.

güiza>baros = hemen hemen esit benim gozumde, ikiside cok gol pozisyonu harciyor, ama Baros guizza dan kesinlikle daha mucadeleci bir oyuncu.

yedeklere gelelim

özer>aydın = ayni tip oyuncu degil bir defa. kiyaslanmalari alakasiz.

topuz>kewel = ayni sekilde ayni tip oyuncu degiller kiyaslanilmasi sacmalik.

semih>nonda = bu yonden hak veriyorum, Semih benim gozumde de Nonda dan skoru daha cok etkiliyecek bir oyuncu, ama durmadan sakatlaniyor bu yonden Nonda Tercihi kalir.

volkan b.>deli orkun = Volkan kac mac cikardi? yetenekli kaleci ama kiyaslanmasi gereksiz.

Para vermemişsek iyi, üçü de gereksiz oyuncu. Sadece Orkun yerine Aykut'un gitmesini isterdim.

Son Dakika

Galatasaray Manisaspor kalecisi Ufuk Ceylan'ı kadrosuna kattı. Bu transfer karşılığında Manisaspor'a Yaser, M.Güven ve Orkun verildi.

Bu kadar çok adam verildiyse Sezer de gelmiş olabilir mi ?

Yaser Ankaragücü'ne verilmedi mi? :D Klonlayıp klonlayıp satıyoruz. :D

Lig tv de alt yazı olarak gösteriyor şuan bu transfer olayı ancak resmi sitede şuan bir bilgi yer almıyor.ne kadar doğru bilinmez ancak yaser-mehmet güven'in gönderilmesine sevinmedim diyemem.umarım önümüzdeki sezonlarda banko oyuncumuz durumuna gelir ufuk.o potansiyel var kendisinde.

kiralık mı verdi . sattı mı.......

en azından m.güven kiralansa nasılsa bizim çocuk......

Hayırlı olsun, resmı olarak hala acıklanmadı

Hayirli olsun ... Kimi verdik simdi anlayamadim ya

Teşekkür ederim Ufuk. Gösterdiğin vefa için.. Hoşgeldin Galatasaray'ımıza.. Umarım en kısa zaman da Leo'dan formayı kaparsın :)

volkan demirel>leo franco - kac kez izlemisler Leo'yu?

gökhan gönül>sarbi*10 - Ugur varken nedenj Sabri? Yerse Uguru kiyas et.

lugano>servet - Buna yorum bile yapmam. Zira kopek gibi pisman oldunuz.

gökhan=önder - Hangisi milli takimda banko oynuyo diye sormazlarmi adama.

carlos>hakan - Futbol cahili olmalarinin gercek bir kaniti.

emre>2*ayhan - Bizim artiklarimizla ovunmeye mahkumsunuz.

cristian=sarp - Uzulmeyin sizede belese bi SA(r)P duser.

arda>santos - Azize'ye soyleyin 95 milyon + 5.5 milyon yetistirme parasi hazirlasin cok istiyosa.

kazım=keita - Aciyorum ulan size tenekebahceliler.

alex>elano - Biri milli takimda show yapar digeri TSL'de.

güiza>baros - goal? king? 20?

yedeklere gelelim

özer>aydın - Bunun cevabini bu sene sonunda gorecegiz.

topuz>kewel - Evet TOPSUNUZ.

semih>nonda - AYNI SEZONDA HEM TR KUPASINDA HEM LIGDE NASIL KOYDU AMA NONDA?

volkan b.>deli orkun - Al birini vur otekine. Ufukla kiyas etmeyi dene birde.

Istedeiginiz yerde istediginiz zaman kiyaslayin. Turkiye lig ve kupalarinin en basarili, Avrupanin sozde yeni cokopresnleri degil harbi AVRUPA FATIHI'ni, milli takima acik ara en cok oyuncu vermis kulubunu gecmeniz icin sizin "PHOENIX'TEN ONCE MARS'A ULASMANIZ LAZIM".

Hade iyi ezilmeler.

2 takımda ilk 11 çıkarın deseler

........

Gökhan g----Lugano---Servet---H.balta

Emre Bel--Lındertoh(M.topal)

Keita----Elano-----Arda

Baros(Guiza-Nonda) Farketmez

Volkanı her sene yuhlamıyor mu bunlar.Geçen sene avrupada baş sorumlu volkandır.Milli takımda belçika bosna ispanya maçlarında bizi yakmıştır

Bizim şampiyon old.sene de komik hataları da vardır hala nasıl volkan süper olur

Fenerden orta saha için tek Emre bel.alınır.Gökhan gönül de alınır bide Lugano

Ufuk Ceylan Galatasaray'da

Galatasaray Manisaspor kalecisi Ufuk Ceylan'ı transfer etti. Bu transfer karşılığında Orkun, Yaser ve Mehmet Güven Manisaspor'a verildi.

Ayrıntılar birazdan..

lig tv

beyler yaser ankaragücüne gitmemismiydi !

Ben o eziğin kıyaslamasını buraya koymıycaktım yanlışlıkla buraya koydum

Volkan Demirel şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisi ama Galatasaray'ımızda göstereceği iyi bir performansla Ufuk Ceylan'da bu ünvana talip olabilir.

Volkan Demirel şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisi ama Galatasaray'ımızda göstereceği iyi bir performansla Ufuk Ceylan'da bu ünvana talip olabilir.

Ufuk iyi adam ilerde Volkandan kaleyi alabilecek tek adamdır ama çok zor:(

Terim Volkanı her zman 1 numara olarak görüyor.

Aslında haksız da sayılmaz bencede su an Volkan iyi performans sergiliyor ve o da saçmalamadıkça bırakmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt