Ufuk Ceylan'a Tam Destek

Cevap: Ufuk Ceylan'a tam destek

Fazla kilolarınıda vermiş helal olsun.

Bu çocuk olacak.ne kadar hatalı gol yerse yesin kızmam.trabzonlu onur ümit takımda 3 üncü kaleciyken bu çocuk birinci kaleciydi.bu çocuğu tek bişey bitirir.reykard ın bir anda kaleyi tekrar aykuta geri vermesi.eğer öyle bişey yaparsa galatasaray teknik direktörlük makamı hukuki olarak hala dolu olsa bile fiili olarak benim gözümde boşalmıştır.aykuttan bişey olmayacağı bu saatten sonra apaçık meydanda.bunu bile farkedemeyecek adama kusura bakmasın ama ben hoca filan demem.inşallah böyle bişey yapmaz.hem ufuğu hemde taraftarı moral olarak bitirir.Allah bi sakatlık vermesin bir ikide kaleci şanssızlığı yaşanmayacak maç nasip etsinde kaledeki yerini iyice perçinlesin inşallah.

Emirhan'i saymassak, elde var iki. Biri birinden bariz bir sekilde iyi. O zaman iyisini her ne pahasina olursa olsun ezmemek, rencide etmemek gerek. Hem Ufuk icin, ama daha onemlisi Galatasaray icin. Her yerde tam destek verilmeli.

Dikkatinizi çekerim kalecimiz yan toplara çıkmıyor demiyoruz yan yoplarını geliştirmesinin gerektiğini söylüüyoruz

Mecburi şekilde destek desenize şuna :)

Sanki transferin son günlerinde Kemeni'yi almak isteyen başka bir kulüpmüş gibi bahsediyorsunuz. :)

Taraftar sahip çık UFUK'a. Yem etme onu Rıdvan gibilerine.

Burada destek verenlerin hepsinin adını aldım. Yediği hatalı bir golde eleştirenler hakkında gereği yapılacaktır. :D

Şaka bir yana, benim de desteğim sonsuz, ne olursa olsun. Bu saatten sonra başka kalecimiz yok, sonuna kadar Ufuk'la devam.

ben inanıyorum bu çocuk olacak. güveniyoruz sana Ufuk!

Bu desteği kötüye kullanmasında adam gibi çalışsın.Çok fazla duyum var gecelerde gezdiğine dair.

keşke antep maçında tribünlere ilk ufuğu çağırsak iyide moral olur.hemde aykutada mesaj olur.

Antep maçında ilk olarak Ufuğu çağırmak değil, Antep maçında yiyebileceği hatalı bir golden sonra Ufuğu çağırabilmektir önemli olan.

Hocam Ufuk iyi de top kontrolü zayıf biraz. Çok sektiriyor topları. Bunu düzeltirse dört dörtlük kaleci olur.

Yan top tamam cepheden toplardada başarılı eyvallah ama çok sektiriyor topu hiç elinde tutamıyor çok canımız yanar bu sene bunu düzeltirse iyi kaleci olur ama manisadaykende böyleydi ufuk çok sektiriyodu topu

ektra çalış ki(mesai filan) kazandığın eldiveni kaybetme!! bir kez kaybedersen bir dahası olmaz

sana güveniyorum

Ufuk'a güveniyorum ama bizi çok yakıcak gibime geliyor.

Ufuk´a güvenmeliyiz. Zafere giden yolda cekilen her cile kutsaldir. Mutlaka cok faydalanacagiz Ufuk´tan. Hem ülke olarak hem Galatasaray olarak

ben her zaman güveniyorum iyi kaleci olacak isallah

Seviyorum Rıjkaard'ı ya gerçekten.

Destek vereceksek Ufuk'a veririm ama yıllardır hiçbir şansını kullanamayan ve bir gram gelişme göstermeyen Aykut'a aynı desteği vermemi kimse beklemesin.

Geri
Üst Alt