Ufuk Ceylan'a Tam Destek

Cevap: Yeni Kaleci Şart Mı?

Cimbom'a dev partner!

Orta sahasına ve forvetine oyuncu arayan Galatasaray, kalede yaşanan sorunu da halletmek için rüya gibi bir ismin peşine düştü: CSKA Moskova'nın dünyaca ünlü file bekçisi İgor Vladimirovich Akinfeev! Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan'dan memnun olmayan Rijkaard'ın raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılı yöneticiler, birçok seçeneğin arasından Akinfeev ismi üzerinde yoğunlaştı. CSKA ile ilk temasın sağlandığı, görüşmelerin ise sürdüğü öğrenildi.

Ancak bu transferi bitirmek öyle kolay değil. CSKA, 41 kez Rus Milli Takımı'nın kaleci kazağını giyen 24 yaşındaki oyuncusu için büyük paralar istiyor. Arsenal de 1.85'lik file bekçisinin peşinde ancak onlar da yüksek bonservis ücreti engeline takılıyor. Akinfeev, 2003'ten beri kalesini koruduğu CSKA Moskova ile 1 UEFA Kupası, 3 lig şampiyonluğu, 4 Rusya Kupası, 4 Rusya Süper Kupası havaya kaldırırken, milli takımla da Avrupa üçüncülüğü sevinci yaşadı.

Sabah

Hadi yine iyisiniz. Kral adam geliyor. :o

Sabah'da yayınlanmış ama yanda görüldüğü üzere haberin kaynağı Fotomaç. Dolayısıyla itibar etmeye değmez.

Ben bu AYKUT denen çocuğu 6-7 yıldır izliyorum. 3-4 maç iyi oynar gibi yapar. Ne zaman biraz pozisyon yeriz yan top vs. hemen içeri alır geleni gideni.

Eğer Sivas maçında adam gibi bir kaleci olsa o maç 1-0 biter kazanırdık ama kaleci olmayınca kaleyi tutanların hepsi gol oluverir.

Aykut "Steau Bükreş" maçında GS mizi ŞL den ettiği gün kovulmalıydı. Hadi kovadınız

Sivas da 5-3 kazandığımız şampiyonluk maçında 3 hatalı gol yediği ve maçı nerdeyse katlettiği için kovulmalıydı.

Ne oluyor bitiyor bu bebe takımda tutuluyor.

Yani UFUK kalitesiz diyor Rijkaard neye göre diyor merak ediyorum. Bu çocuk 5 maç arka arkaya oynadı mı?

Ki Ufuk hatalı gol de yemedi. 1,5 sezon da TSL de oynadı yani o kalitesi var ki oynuyor.

Aykut a sabretiği kadar UFUK a sabretse emin olun Değişmez bir kaleci kazanırdık. hocası güvenmeyince UFUK ne yapsın.

Liverpool Avustralyalı kaleci Brad Jones'u almış. Bu durumda Diego Cavalieri'yi alabiliriz. Zaten Maddi acıdan rahat degil, Liverpool.

3 sene önceki Sivasspor maçında herkesin gözünde bitmiş bir kaleci Aykut. Küçük takımlarda oynayabilir ama Galatasaray'da kesinlikle hayır. Diğer kaleciler hakkında ( Ufuk ve Emirhan ) fikrimiz yok. Onun için Galatasaray'a acil bir kaleci şart veya Ufuk veya Emirhan benim kalecim diyecekler ve bir yıl sabretmemizi isteyecekler. Aykut'a hayır.

1 kaleci orta sahaya bir oyuncu ve ilerde oynayacak golcü... en geç 31 ağustosa kadar... bu transfer mantığıyla.... ????? :D:D:D

Bir türlü anlıyamıyorum fenerde mert diye bir kaleci çıkıyor bizimm kalecilerin yarsını kurtaramayacağı kadar pozisyon kurtarıyor bizdeki ufuk hala avuçlarına gelen topu oyuncunun önüne bırakıyor. Bu sorun çok büyük bir sorun gerçekten. Ufuğa güvenmek için aradan çok fazla maç geçmesi gerek. Neyse ocağa kadar idare ederiz artık. Baktık olmuyor yeni bir kaleci şart ötesi olur. İnşallah gelişim kaydeder. Çok birşey istemiyoruz zaten kalesinde sağlam dursun yan toplarda çıkabilsin hatalı goller yemesin yeter. Maçı kurtaracak işler beklemiyoruz zaten.

Bir türlü anlıyamıyorum fenerde mert diye bir kaleci çıkıyor bizimm kalecilerin yarsını kurtaramayacağı kadar pozisyon kurtarıyor bizdeki ufuk hala avuçlarına gelen topu oyuncunun önüne bırakıyor. Bu sorun çok büyük bir sorun gerçekten. Ufuğa güvenmek için aradan çok fazla maç geçmesi gerek. Neyse ocağa kadar idare ederiz artık. Baktık olmuyor yeni bir kaleci şart ötesi olur. İnşallah gelişim kaydeder. Çok birşey istemiyoruz zaten kalesinde sağlam dursun yan toplarda çıkabilsin hatalı goller yemesin yeter. Maçı kurtaracak işler beklemiyoruz zaten.

Mert'in başarılı olmasının sebebi güven. Fenerbahçe Engin'den bu yana hep Türk kalecilerle oynadı. Ne kadar da hata yapsalar da oynattılar. Galatasaray'ın ben bir Türk kaleci ile 2 sene devam ettiğini görmedin. Ama harcadığımız kaleciler çok. Bunlar: Hayrettin, Nezihi, Volkan, Mehmet, Mehmet Bölükbaşı, Kerem, Orkun, Aykut,Fevzi. Hepsi mi kötüydü hayır. Galatasaray Türk kaleciye güvenmiyor ve sonrasında bunlar da kalede güveni hissedemedikleri için hep hata yapıyorlar. Ufuk'u 1 sene oynatalım. Ondan sonra karar verelim.

bdbe4748.jpg

Galatasaray'da teknik direktör Rijkaard, Ufuk Ceylan'a desteğini söylüyor.

Devamı GSCimbom Portalda

Cevap: Ufuk Ceylan'a tam destek

Kesinlikle tam destek.

Tam destek, Ufuk cok iyi bir kaleci olabilir, o potensiyel var ;)

keşke antep maçında tribünlere ilk ufuğu çağırsak iyide moral olur.hemde aykutada mesaj olur.

keşke antep maçında tribünlere ilk ufuğu çağırsak iyide moral olur.hemde aykutada mesaj olur.

Evet bu çok iyi olurdu. Umarım önümüzdeki maçta adına yapılacak bir tezahuratla ona olan desteğimizi iletirler.

Kaleciler diğer futbolculardan önce ısınmaya çıktığı için genelde tribüne çağırılan ilk isim olurlar.Son maçta çağırılmıştı zaten.:)

Dogrudur, genelde ilk kaleciler cagrilir tribüne ki sezon öncesi Almanya'daki Fenerbahce macinda da tribüne ilk cagrilan isim Ufuk Ceylan'di.

Bu cocuk transfer edildiginde ki umutlarimi aynen koruyorum, Eskisehir macinda kücük hatalari (evet 1'i sansiz bir sekilde gol oldu) tecrübe ve kendisine güven kazandikca en minimum seviyeye inecektir.

Bu sene eldiven Ufuk'ta, göster kendini Ufuk.

Baska alternatif yok zaten:D

Geri
Üst Alt