Ufuk Ceylan'a Tam Destek

Cevap: Ufuk Ceylan'a tam destek

sonuna kadar desdekliyorum ufugu...

jöle beyin volkan kaleci olduysa ufuk buffon olur arkadaş :)

tirübündeki bütün taraftar lar 2-3 dk sını ufuga ayırsın her mac bu cocugun morele destege ihtiyacı var.

ufuk bir numaradir, bir sene bi oynasin turkiye sonra kaleci gorsun, biz nasil deli orkuna sabrettiysek ufuga tam sahip çikmamiz lazim, cunku çok iyi bir kaleci

Mecburen Ufuk. Yoksa beğenmiyorum. Abuk sabuk hatalar yapmaya devam ederse emirhanı da denemeli rijkaard iş var o çocukta

Ufuk bizim kale problemimizi çözecek.

Buna inanıyorum.

Cevap: Yeni Kaleci Şart Mı?

Devre arasında artık bu iş şansa felan bırakılmamalıdır. Bizi şampiyon yapabilecek kalesinde güven veren gelecek senelerde de takımda olabilecek orta-iyi düzey arasında bir kaleci almak şart oldu artık. Tercihim yerli olur ama kısıtlı sayıda olmaları bunu güçleştiriyor. Yönetim devre arasında para yoksa bile diğer mevkileri almasınlar eldeki aprayı sadece buraya versinler. Unutmayalım takım kalecisinden başlar.

Sinan Bolat ikisinden de iyidir en azindan. Illa ki yerli kaleci istiyorsak. Milli Takim ugruna seve seve teklifimizi kabul edecektir. Ben ikisine de hic güvenmiyorum.

İyi bir defans olduğu sürece hayır.

Zamanında Casillas bi ara gol yeme rekoru kırıyordu. Aşırı derecede gol yiyordu. Barselonadan bile 6 gol yedi. Önemli olan Kaleci değildir önündeki 4lü defansdır. Senin defansın ne kadar iyiyse gol yeme oranın o kadar düşer. Kaleci sadece son topları çıkarır volkan gibi. Volkanın yediği golleri kimse hatırlamıyorum demesin ufukla devam edilmeli.

Zamanında Casillas bi ara gol yeme rekoru kırıyordu. Aşırı derecede gol yiyordu. Barselonadan bile 6 gol yedi. Önemli olan Kaleci değildir önündeki 4lü defansdır. Senin defansın ne kadar iyiyse gol yeme oranın o kadar düşer. Kaleci sadece son topları çıkarır volkan gibi. Volkanın yediği golleri kimse hatırlamıyorum demesin ufukla devam edilmeli.

Allah aşkına Galatasaray defansı daha ne yapmalı. Derbi maçında girdiğimiz pozisyonları fener girseydi kaç tane yerdik artık Allah bilir başkada birşey demiyorum. Herşeyi defansa bağlıyorsunuz. Defans bir yere kadar kardeşim. Bu rakip takım hiç mi pozsiyona girmez hiç mi şut çekmez. Neil Servet kalecilik mi yapsın duvarmı olsunlar.

Allah aşkına Galatasaray defansı daha ne yapmalı. Derbi maçında girdiğimiz pozisyonları fener girseydi kaç tane yerdik artık Allah bilir başkada birşey demiyorum. Herşeyi defansa bağlıyorsunuz. Defans bir yere kadar kardeşim. Bu rakip takım hiç mi pozsiyona girmez hiç mi şut çekmez. Neil Servet kalecilik mi yapsın duvarmı olsunlar.

saçmalıyorsun. Fener maçında defans iyi olduğu içinde aykut iyi göründü. gene bacak arası yedi. Gene aynı şeyini yaptı. Bunları casillasda yapıyor mu yapıyor.

İstediğiniz herhalde tusubasadaki kaleci olsun 10lu adamların birleştikleri şutları bile kurtarsın yok öyle bir kaleci.

defansın ne kadar iyiyse kalen o kadar iyi görünür.

saçmalıyorsun. Fener maçında defans iyi olduğu içinde aykut iyi göründü. gene bacak arası yedi. Gene aynı şeyini yaptı. Bunları casillasda yapıyor mu yapıyor.

İstediğiniz herhalde tusubasadaki kaleci olsun 10lu adamların birleştikleri şutları bile kurtarsın yok öyle bir kaleci.

defansın ne kadar iyiyse kalen o kadar iyi görünür.

Hayır, ben sadece ceza sahası penaltı noktasına 40-50 metre yüksekten süzüle süzüle gelen topu çıkıp alacak kaleci istiyorum.

volkanın da ilk zamanlarını biliyoruz, unutmayın onu. Resmen kovaydı. ama adamda ısrar ettiler, şimdi takımını kurtarıyor. Bence ufuk'da ısrar edilmeli, oynadıkça tecrübelenecek, o yetenek ve fizik var onda.

Hayır değil. Hele hele yabancı koymak, kontenjanı 1 eksik kullanmak cinayet olur.

Varsın Ufuk hata yapsın, puan kaybetsek de olur, yeterki gelecek yıllar için kazanalım bu genci.

Buna simdi degil sezonun bitmesine 2-3 ay kala karar vermek lazim. Ufuk dün hatali gol yedi diye hemen asip kesmemek lazim, yeterki yaptigi hatalardan ders alsin. Eger almasza sezon sonu göndeririz.

%100 Yeni ve iyi bi kaleci lazım

Ufuk iyi olacak gibi. Antalya maçında o golü yemeyebilirdi ama gol dışındaki pozisyonlarda çok soğukkanlı ve başarılıydı. Özellikle ceza sahasına oldukça hakimdi bu maçta. Açıkcası Galatasaray'da Ufuk'u ilk kez adam gibi izledim ve ısrar edilirse iyi olabileceği gibi bir izlenim oluştu. Yine de daha çok maçını izlemek isterim.

Yenen gol dışında topu oyuna sokmada azıcık zayıf sanki ama o da belli bir seviyeye kadar düzeltilir. Bekleyip görmek lazım.

Aykut 'u kaleciden saymazsak (ki saymıyorum) Ufuk ve Emirhan işi götürecektir.

Hayır efendim, şart değil Ufuk'ta ısrar edilecek ve kazanılacak, yeni aldığımız kalcinin panter kesileceğini, hiç hata yapmayacağını zannedenler var, hayır efendim, bir kalede istikrar olması lazım, gol yiye yiye o kaleyi sahiplenecek Ufuk veya Emirhan.Aykut demiyorum çünkü artık yaşı geçti, bu saatten sonra olcak iş değil.

Ne olursun olsun Ufuk'tan vazgeçmemeli.

Geri
Üst Alt