- 12 Temmuz 2009
- 60.913
- 24.282
- 3.138
''hukuki''Hırt onu biliyoruz, ama hukuki olarak 2013 Aralıktan sonra terör örgütü olarak ilan edildiler.
:b
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''hukuki''Hırt onu biliyoruz, ama hukuki olarak 2013 Aralıktan sonra terör örgütü olarak ilan edildiler.
cok haklisin kiBen üzülüyorum aslında görünce.
Bu futbolcuların çoğu f*tö sohbetine öyle isteyerek hevesle katılmamışlardır, hepsi bir nevi o devirdeki konjonktür nedeniyle "zorlanmıştır".
Katılmasalardı niye katılmadın dine uzak mısın denerek baskı göreceklerdi, katıldılar f*tö tü kaka olunca niye katıldın oldu. Demek istediğimi anlatabiliyor muyum bilmiyorum.
Ben üzülüyorum aslında görünce.
Bu futbolcuların çoğu f*tö sohbetine öyle isteyerek hevesle katılmamışlardır, hepsi bir nevi o devirdeki konjonktür nedeniyle "zorlanmıştır".
Katılmasalardı niye katılmadın dine uzak mısın denerek baskı göreceklerdi, katıldılar f*tö tü kaka olunca niye katıldın oldu. Demek istediğimi anlatabiliyor muyum bilmiyorum.
Haksizsin diyemem sacma olur ama bu iradesizliktir
Din ile ilgili bilgi almak istiyorsan gidersin .. kimseye de hesabini vermezsin bunun , basinda fethullah olur zikrullah veya hayrullah olur
Orgut veya terorist cikarsa da alakani kesersin olur biter
Yok baski yedim gittim , boyle bir sey var mi , insan dediginin ozgul agirligi olur biraz , bir kapladigi alan olur
F*tö denen örgütün o zamanki gücünü düşününce insanlar işinden gücünden olmaktan korkuyordu o zamanlar. Yoksa temel sadece din değil. F*tö'yü kanser gibi ülkenin başına saranlar utansın.
Medya elinde ise çıkarsın.Fetocu, şikeci, kara paracı her şey bunlardan çıkıyor işleri güçleri pislik camia olarak ama her konuda zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.
Medya elinde ise çıkarsın.
Medya bana göre günümüzün en güçlü silahı.
Başarımızın sırrı bana göre önce kendi işimize bakıp kendimizi eleştirmek. Suçu başkalarında arayanın bugüne kadar hatalarını düzeltip başarılı olduğunu görmedim.Taraftarı da öyle ama bknz antu.
Bizim taraftar yeterince sert değil böyle konularda.
Hoca, başkan vs konularında sert ama hakem olsun , kamuoyu yaratmak olsun, baskı olsun yapamıyoruz , yapmıyoruz anca kendi içimizde.
Başarımızın sırrı bana göre önce kendi işimize bakıp kendimizi eleştirmek. Suçu başkalarında arayanın bugüne kadar hatalarını düzeltip başarılı olduğunu görmedim.