uğur meleke

Sinsi Fenerli .Mehmet Demirkol gibi ondan daha sinsi tabii o çok belli etti artık

Uğur meleke nin stres yülselince galatasarayın nabzı düşüyor yorumu kariyerinde tek doğru ve isabetli yorumu sanırım

Yanındaki gürtekinin geçen yıl şampiyon olmasında bunun etkisi var cevabına karşılık hayır bu 30 yıldır falan var demesi ise kariyerindeki 2. Doğru ve isabetli yorumu oldu

Holigana bak hepsi gerçek düşüncelerini söylemeye başladı sözde tarafsız diye seviliyordu bizim taraftarlardan.

''Elimde net bir bilgi yok ama turnuva öncesi demeçlerine bakarak Arda’yı frenleyenlerin Mehmet Büyükekşi-Hamit Altıntop cephesi olduğu kanaatindeyim"

Senin ben kanaatine de, kalemine de...

Yapın S. Yardımcı'yı tff başkanı da olun şampiyon artık örgütcüler sizi. Ağzınız lağım çukuruna döndü artık, Türk futbolunu irin gibi sardınız.

Arda'yı da ne güzel meze yaptınız planlarınıza.

Artık holigan Galatasaraylı olmayana tahammül edemiyorum. Sadece bizi savunanları izleyelim. Bunlara prim kazandırmaya gerek yok.

Ben bu adamı Bein'de son 15 hafta izledim. Yorumları çok mantıklıydı baya baya fb deki düzenden bir cacık olmayacağını, ligin sefirinin Gs olduğunu falan söylüyordu. Hatta dedim ki maç bitince önce bu adamı dinliycem sonra youtube da bakarım ulucaya haluklara falan

jesus'u yalamasından sonra takip etmeyi bıraktığım spor yazarı.

Seçime gidecek ve tartışılan bir yönetim niye ardayı frenlesin kardeşim.
Başarılı olursa bakın ben yaptım diye bunu kullanacak.

Bunu herhangi bir kişi beyninden ben bunu çıkardım demesi için özürlü falan olmalı.

Milli takımın başarısız olması kimin işine geliyorsa gidip ona hesap sorun.

Fenerli oyuncuların nasıl bir mal olduğunun kapatılması için de şekilden şekle giriyorlar. Yıldız diye gönderilen velet de maximum 30 dakika falan oynayabiliyor.

Öbür tarafa bakıyorsun 16 yaşındaki çocuk ortalığı yakıyor.

Adamların beyninde sanal olarak yamal ile musiala arda olarak oynuyor :asd: :asd:

Bu herif yıllardır bunak bunak açıklamalar yapıyor. Yeni değil. Eski yılları iyiydi sadece.

Bein'de az evvel, bu haftaki haksız fikstürün direkt olarak TFF tarafından ayarlandığını açıkladı.

Üç takım da perşembe günü oynuyor ve sadece Galatasaray pazar günü maç yapıyor.

Uğur Meleke: "Galatasaray gibi başka bir takım yok. Ben hiç bugün Galatasaray puan kaybedecek hissi yaşamadım. Galatasaray şampiyon gibi gerekeni yapıyor ve elini kolunu sallayarak kazanıyor. Hiç hissetmedim Galatasaray'ın 10 kişi olduğunu. Okan Buruk'u tebrik etmek gerek"

Uğur Meleke: "Galatasaray gibi başka bir takım yok. Ben hiç bugün Galatasaray puan kaybedecek hissi yaşamadım. Galatasaray şampiyon gibi gerekeni yapıyor ve elini kolunu sallayarak kazanıyor. Hiç hissetmedim Galatasaray'ın 10 kişi olduğunu. Okan Buruk'u tebrik etmek gerek"
Yakinda kovarlar

Jesus'a peygamber filan deyince sapıttıydın ama bu "30 yıldır Galatasaray yüksek stresli düşük nabız takımı"lafları filan güzel tabir.
Bravo hep böyle ol.

Geri
Üst Alt