GSC Haber Uğurcan Çakır, 27.5M€ Karşılığında Galatasaray'da

Milli takım kalecisi aldık en azından, Günay kadroya alınmadı diye artık üzülemeyeceğiz.

aslan besliyosan yemine bakmıcaksın
florya gitti tekrardan batış moduna geçtik h.o

Ulan bu paraya ne kaleciler alınırdı ya. Sizin yapacağın işin de planlamanın da abv! Galatasaray göz göre göre soyuluyor. 2 ay önce 25 milyona 25 yaşında Petrovic çekiyordun. Hadi onu da geçtim. Beyler bayanlar bu sene Osimhen alacağız diyip Berke'yi çeksen yine bu tepkiyi görmezdin. Canınız cehenneme! Boyunuz posunuz devrilsin.

Dursun Özbek bu transferle kendi sonunu hazırladı bence. 2026 yılının başında yeni başkanımız olucak.

Yazık uyelikleri yeni yenilenmiştim karınca misali tepkimi verirdim yenilemezdim aldığım store ürünleri gittiğim maçlar hakkımı helal etmiyorum. Ulan ben bu takıma gençliğimi verdim ahlaksız herifler hainler. Gitmediğim Anadolu deplasmanı kalmadı. Üzüntüden migren oldum hainler. Hakkımı helal etmiyorum. Takımın iç huzurunu da bozacaklar.

Hadi lan oradan adi herif burası senin kibrinin hesabının ödeneceği yer mi? Kerem i aldılar Ederson u çaldılar diye bu kadar para hırsından şu adama verilir mi?
Bin tane asam ismi çıktı. Bu parayı versen zaten diego costa da gelirdi… beyinsiz ordusu sizi…

Çok sövesim var çok… milletin yüzüne nasıl bakacaksınız? Bir transferle bir çuval inciri nasıl berbat ediyorsunuz siz? 3 sene şampiyonluk sonrası neden taraftarı karşınıza alıp bunihaneti bu takıma yapıyorsunuz?

Defolun gidin lan defolun gidin…

Eşref Hamamcıoğlu başkan seçilseydi Muslera'nın yedeği olarak getirecekti kendisini

Zaten asıl olay Uğurcan'ı 36m olmadan alabilmekte abi Eşref ağabey scoutladığında alcaktık

Son gun kimseyi alma dedik sana be adam. Sokacaklar dedik. Git parayi stoperle kanada yatir dedik. Abv.

1756764732388.webp

Bilgi olarak dursun başlıkta. +10-12 milyon yönetimin iş bilmezliği yüzünden fazla verilmiştir.

Öyle bir transfer oldu ki herkes mutsuz
Biz yüksek bonservisten dolayi mutsuzuz
Trabzon taraftarları kaptanları satıldığı için mutsuz
Fenevlilerinde çok zoruna gittiği için mutsuz.

Geri
Üst Alt