Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 328
1 Ukrayna grivana 30 kuruş. Ben kaçar görüşürüz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmayan erkek var ama yapmayan kız daha az kaldı bu da böyle bir transformasyon işte eser sahipleri gurur duyabilir hani erkeklerin Rahmi yok ya o hesap işteErkek yapınca bir şey olmuyor ama kadın yapınca niye bir şey oluyor falan diyeceğim ama bu eril ortamda adımız a...ya çıkacak. Gerçi ben a.....tan gocunmam, bilakis gurur duyarım.
KıskanıyorlarSlav ve Avrupalı kadınlara neden sallıyorlar ki? Ayrıca bizi ne ilgilendirir milletin ne yaptığı. Namus bekçiliği yapacak halimiz yok. İki yetişkinin seks yapması kadar doğal bir şey olamaz.
Bilenlerinde darmadağın ettirdikleri gerçeği ile yüzleştim.Nedir bu yabancıya tarumar ettirme isteği?
+ Yüzlerine sürdükleri duvar boyasıUlkemizde kendine prenses sanan kizlar, ancak slav kizlarin tirnagi oluyor guzellik bakimda.
arti, turk kizlari inanilmaz overrated ve karektersiz cogu.
+ Yüzlerine sürdükleri duvar boyası
dogal guzellik bizde pek yok. cok boya suruyorlar evet.
Arti Konya'ya gittigimde, bas kapali kizlarin yuzlerinde, 10 kilo boya dap dar pantolanlar.
komik oluyor bazen![]()
Ulkemizde kendine prenses sanan kizlar, ancak slav kizlarin tirnagi oluyor guzellik bakimda.
arti, turk kizlari inanilmaz overrated ve karektersiz cogu.
+gurbetci kizlar
@Şükrü ERDEN @Hakan Duz
Alaman kızların Türk erkeklerine bakış açısı nasıl? Severler mi bizi, sevmezlerse sebebi nedir ırkçılıktan dolayı mı?
Alman kızlarını Rus kızlarına değişmem. Seksapaliteleri yüksek. Alanya'da görmüştüm ben de.Ömrü hayatımda gördüğüm en güzel kızlar Alman manitalar idi... Side'de arz-ı endam ediyorlardı.
Bebek gibiler yav... Saplamaya kıyamazsın.Alman kızlarını Rus kızlarına değişmem. Seksapaliteleri yüksek. Alanya'da görmüştüm ben de.
@Şükrü ERDEN @Hakan Duz
Alaman kızların Türk erkeklerine bakış açısı nasıl? Severler mi bizi, sevmezlerse sebebi nedir ırkçılıktan dolayı mı?
Ne var renktaş benim gibilerde yakışıklı, vizyoner, Arda'nın deyimiyle adam gibi adamlarızSenin gibilerini gorunce muhtemelen intihara kalkisirlar renktas