Ülker Ürünlerine Boykot!

TORKU VAR 10 NUMARA KALİTE HEM DE LEZZET ... Bu tür işler saçma diyenler bu isimleri sporda görebildiklerini unutmasınlar saçmaysa spordan ellerini çeksinler ... futboldan siyaset ve para baronları uzaklaştırılmalı açık ve net ... ben koç gurubu demirören gurubu ve ülkeri protesto ediyorum ürünlerini de almıyorum arkadaşım..

haberlerimi 3 puan dan takip ediyorum foruma giriyorum

tvde trtspor izliyorum çok da iyi yorumcuları var

medyada satılmamış tek kalem yok gazete almıyorum okumuyorum netten takip ediyorum

takımıma her alanda elimden gelen desteği gösteriyorum

Ülker salt sponsor değil, Fenerbahçe ile birleşen bir basketbol takımı. Liv Hospital ile Ülker'in katkıları apayrı. Burada Ülker kendi takımını Fenerbahçe'ye peşkeş çekerken Cafe Crown'ları bize layık görüyordu. Kurtulduğumuz iyi oldu bi nevi,haksız rekabet vardı(hoş şimdi de var ya). Üstüne salonlarını da peşkeş çektiler,basketbolda küçük bir takım olan fb'nin hem şampiyonluk sayısı katakulleyle arttı, hem de Ülker'in A lisansıyla ancak rüyasında görebileceği Euroleague'de mücadele ediyorlar...

Yine Ülker aldım az önce dankek o bana bakıyor ben ona :-(:-(

Boykot işi anlamsız bana göre. Binlerce çalışan var, bir sıkıntı olsa olan onlara olur sadece.

O yüzden gereksiz buluyorum böyle kampanyaları. İsteyen alır isteyen almaz.

Bişey olmaz çalışanlarına.Zaten ne kadarlık bir boykot olabilir ki.Ama satışlarında farkedilir bir düşüş olduğu anda kendilerine çeki düzen vericeklerdir.

BqF5SVAIYAAvjk9.jpg

Çikolatalı Gofret de mi yemiyah :)

Herşeyden önce kulübün formadaki ülker reklamını çıkartması lazım. Seneye de forma sırt reklamı ülker olacaksa bir anlamı yok bu boykotun...

Bence bizimkilerinde iptal etmesi güzelim formalarımızdan sökmesi gerek. Ben zaten abur cubur yemem bunların ürünlerinin ağırlığı abur cubur üzerine. Zero içiyorum şarapçı gibi onuda bırakırsam sağlıklı yaşamcı olurum zaten :)

Ben zaten tercih etmiyorum başka nedenlerden.

bu aynı bir zamanlar coca colayı boykot etmemize benziyor o yüzden isteyen alır istemeyen almaz.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

küçükken eti ürünlerini kötülüyorlardı bizde sürekli o yüzden ülker alıyorduk.sonra anladık bunların ne bok olduğunu.uzun zamandır eti alıyorum ülkerin sadece çikolatalı gofretini alıyorum.

Almayın Aldırtmayın.

Neyse bir çokonat alayım ben.

Geri
Üst Alt