Ülker Ürünlerine Boykot!

Boykot olayını pek anlayamıyorum ben. Şimdi Ülker yöneticilerinden hiçbiri Galatasaray'a saygısızlık yapmıyor ki. Futbolda ve basketbolda az da olsa sponsorlukları filan oldu. Ha ürünleri kötü dersiniz , bir yanlışlarını bulursunuz ama sırf rakip takımın sponsoru diye ne suçları var ki. Şimdi Galatasaray'ın sponsoru bir hastane firması , diyelim ki bir ambulans firması acil bir durumla Fenerbahçe taraftarını oraya götürüyor , boykot edip götürmesin mi?

Şimdi siz bana bir daha Napoliten yeme mi diyorsunuz?

ulker_napoliten_sutlu1.jpg

Kapatın bu başlığı ,

konunun özünü anlamadan abuk sabuk mesaj atanları burada görmektense komple çöpe yollayın gitsin ,

kendi içimizde birlik değiliz daha gelmiş burada başlık açıyoruz !

Ülker ürünleri alan kişiler derhal galatasarayı tutmayı bıraksın.

hatta akpye oy veren kişilerde bıraksın.

Boykot olayını pek anlayamıyorum ben. Şimdi Ülker yöneticilerinden hiçbiri Galatasaray'a saygısızlık yapmıyor ki. Futbolda ve basketbolda az da olsa sponsorlukları filan oldu. Ha ürünleri kötü dersiniz , bir yanlışlarını bulursunuz ama sırf rakip takımın sponsoru diye ne suçları var ki. Şimdi Galatasaray'ın sponsoru bir hastane firması , diyelim ki bir ambulans firması acil bir durumla Fenerbahçe taraftarını oraya götürüyor , boykot edip götürmesin mi?

Ülker Fenerbahçe'nin sadece sponsoru mu ? İşte bizim taraftarın yanıldığı nokta bu : Liv Hospital ile Ülker'i bir tutmak...Ülker basketbol takımını Fenerbahçe'ye lağvetti yahu...Önce birleştiler,yakın zamanda Fenerbahçe olacak sadece ismi; yani salt sponsor olmadı Ülker...Aynı dönem Cafe Crown ürününü, kendileri açısından bayağı karlı olarak bize sponsor niyetine verip haksız rekabeti körükledi(bize layık gördükleri bu oldu,saygısızlığın daniskası yani). Üstüne salon yaptı Fenerbahçe için,hem de karşılıksız devlet arazisiyle,bedavadan...Şampiyonluklarını Fenerbahçe'ye saydırtıp,kendi basketbol şubesini kapattı...Tüm oyuncularını Fenerbahçe'ye hediye etti...Tarihi olmayan bir takımı, yine bedavadan Galatasaray,Efes gibi takımların seviyesine getirdi...A lisansını fenerbahçe'ye verip EL'de oynamalarını sağladı...Şimdiki hedef eski Ülker şampiyonluklarını Fenerbahçe'ye saydırtmak...Böyle sponsora can kurban ne diyim :smile-99:

Burada Digitürk boykot edilsin denildi- Ne boykot edeceğiz, sözleşmemi bile uzattım dediler.

Burada Ntvspor boykot edilsin denildi.- Kimse kusura bakmasın başka kanal yok, yayınları da güzel. Ben izlerim dediler.

Burada Hurriyet boykot edilsin denildi. İlk haberler hep oradan paylaşıldı, boykotton önce daha az giriliyordu.

Burada Beyaz Tv boykot edilsin denildi. Program başlarken daha jeneriği bitmeden düzenli olarak konu uplatıldı, reklamı yapıldı.

Burada Ülker boykot edilsin denildi. Bunu yemeden duramam, kimse engel olamaz deyip ülker ürünleri paylaşıldı.

Ee kusura bakmayın da bize ne yapıyorlarsa az bile yapıyorlar.Kimse sizin ne yeyip ne izleyeceğinize karışmaz elbette ama o zaman da herkes bize karşı diye zırlamayacaksınız Ne yapıyorsanız yapın ama burada insanlar forumda bulunma amacımızdaki ilk etken Galatasaray için kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışırken gelip dalga geçer gibi paylaşımlar yapamazsınız.Aynı şeyi feneri düşürme konusunda da yapanlar var. O zaman da bu ülke çok adaletsiz , lanet olsun bu düzene, herkes bize cephe almış demeyin. Mağdur olduğunuzda ben nasılsa haklıyım hak yerini bulur bir şey yapmama gerek yok diyerek olayın üstüne gitmez, hakkınızı aramazsanız bir de bunlar yetmezmiş gibi ''nasıl dolandırıldım ama ahahahaha '' diye goygoy geçerseniz kimse sizin hakkınızın peşinde koşmaz.

Büyük çaplı boykot kolay iş değil ama tercihimizi diğer markadalardan yana kullanabiliriz eğer muadili varsa.Son zamanlarda daha az Ülker almaya çalışıyorum ben mesela.

Zamanında birleşmeden sonra yapılan açıklama :

"Basketbol şubesini kapatan Ülker, Euroleauge haklarını Fenerbahçe'ye verdi. Açıklamayı Ülker Kurumsal iletişim Koordinatörü Ali Doğan yaptı.

Basketbol şubesini kapatan Ülker, Euroleauge haklarını Fenerbahçe'ye verdi. Ülker Kurumsal iletişim Koordinatörü Ali Doğan yaptığı açıklamada, "Ülkerspor'un Euroleauge ile 4 yıllık anlaşması vardı. Bu hakkı kaybetmemek için Ülker ismini de Fenerbahçe'ye verdik. Şimdi takımın adı 'Fenerbahçe Ülker' oldu." şeklinde konuştu. Böylece sarı lacivertli ekip Efes Pilsen ile birlikte basketbolun 'Şampiyonlar ligi'sayılan Euroleauge'de ülkemizi temsil edecek"....

Ha kendi tasarrufları o başka ama önce sponsor ve birleşme olaylarını ayırt edelim arkadaşlar.. ;) Ayrıca haksız rekabetin fitilini ateşlemiştir bu birleşme basketbolda....

3 5 kişiyle olmaz bu boykot ultrAslan en fazla takipçiye sahip olan topluluk onlar yapmalı ve kulübede reklamı kesmeleri için baskı yapılmalı ben zaten yemiyorum ülker ürünü boykotla alakası yok ama bundan sonra şahsım adına daha fazla dikkat ederim

3 5 kişiyle olmaz bu boykot ultrAslan en fazla takipçiye sahip olan topluluk onlar yapmalı ve kulübede reklamı kesmeleri için baskı yapılmalı ben zaten yemiyorum ülker ürünü boykotla alakası yok ama bundan sonra şahsım adına daha fazla dikkat ederim

renkdaş ultraslan kampanya başlattı bende eşe dosta zaten anlatıyorum. özellikle marketlerde çoçuklara bu abur cuburları alan aile bireylerine çoçuklarını nasıl zehirlediklerini boykottan öncede anlatıyordum hala devam çünkü küçüçük çoçuklar kanser oluyor buna çok ama çok üzülüyorum:(

Burada Digitürk boykot edilsin denildi- Ne boykot edeceğiz, sözleşmemi bile uzattım dediler.

Burada Ntvspor boykot edilsin denildi.- Kimse kusura bakmasın başka kanal yok, yayınları da güzel. Ben izlerim dediler.

Burada Hurriyet boykot edilsin denildi. İlk haberler hep oradan paylaşıldı, boykotton önce daha az giriliyordu.

Burada Beyaz Tv boykot edilsin denildi. Program başlarken daha jeneriği bitmeden düzenli olarak konu uplatıldı, reklamı yapıldı.

Burada Ülker boykot edilsin denildi. Bunu yemeden duramam, kimse engel olamaz deyip ülker ürünleri paylaşıldı.

Ee kusura bakmayın da bize ne yapıyorlarsa az bile yapıyorlar.Kimse sizin ne yeyip ne izleyeceğinize karışmaz elbette ama o zaman da herkes bize karşı diye zırlamayacaksınız Ne yapıyorsanız yapın ama burada insanlar forumda bulunma amacımızdaki ilk etken Galatasaray için kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışırken gelip dalga geçer gibi paylaşımlar yapamazsınız.Aynı şeyi feneri düşürme konusunda da yapanlar var. O zaman da bu ülke çok adaletsiz , lanet olsun bu düzene, herkes bize cephe almış demeyin. Mağdur olduğunuzda ben nasılsa haklıyım hak yerini bulur bir şey yapmama gerek yok diyerek olayın üstüne gitmez, hakkınızı aramazsanız bir de bunlar yetmezmiş gibi ''nasıl dolandırıldım ama ahahahaha '' diye goygoy geçerseniz kimse sizin hakkınızın peşinde koşmaz.

Hep söyledim birlik olursak istediğimiz herşeyi yapabiliriz yeter ki organize olalım KÜÇÜK BİR NOT:rakip takımlara sponsor olan firmalar twiterdan ,forumlara kadar heryere kendi elemanlarını yerleştiriyorlar özellikle kendi markalarına karşı tepki oluştuğunda karşı psikolojik harp taktikleriyle haraket ediyorlar işi sulandırıyorlar manipüle ediyorlar insanları demoralize ediyorlar bunlara özel eğitimler veriliyor şirketlerde ONUN İÇİN DİKKATLİ OLALIM BU tuzaklara düşmeyelim bunu bana çok yakın bir arkadaşım anlattı büyük bir holdingde çalışıyor. fene V inde şike sürecinde bu faaliyetleri yaptığı biliniyor halada yapıyor

Galatasarayli oldugundan cok Ulkerci ve Kasimpasasporlu olan bircok sozde Galatasaray taraftari var. Abdullah Avci takimin basina gelsin isterler, Unal Aysal gitsin diye lobi yaparlar, firsat kollarlar ama boykotlarla isleri olmaz.

Cok zor bu tur boykotlarin her Galatasarayliyim diyenden destek gormesi.

Biz şu emirates gibi bi firmayla isim sponsorluğu imzalasak çok iyi olur emirates basketbolada el atması lazım

İbretlik mesajlar var. Milletin dunyadan haberi yok. Bu gidisle daha coooook cekersiniz siz (sadece futbolla alakali degil).

Nokta.

bence şiddetle boykot edilmeli. bu bir toplumsal olay herkesin fikri ayrı, ama böyle firmalar kurumlar sponsor olurken fair sahibi itibar kazandırıcı organizasyonlara sponsor olmayı öğrenmek zorundalar. bir de hiç merak etmeyelim çok korkuyorlar. binde beş dahi etkisi olsa önemli. böyle konular böyle başlıklar tohum gibidir, ufak ufak bir hava oluşturur uygun fırsatlar olur da palazlanırsa önünü alamazlar. iyi yapıyoruz

Şu olayı siyasete çekmeyin be kardeşim.

Siyasi görüşüm ne olursa olsun Bu ülkenin en büyük markalarından olan, Ürettiği ürünlerle direk halka hitap eden bir firma olan Ülkerin bu konuda daha hassas olması gerekirdi.Bu yüzden kendileri haddini aşmıştır. Ve kesinlikle Galatasaray taraftarının boykotunu haketmiştir.Siyasi düşüncesi falan kimseyi ilgilendirmemli. Eğer sırf sisyasi düşüncesi dolayısıyla bunu yapıyorsan sendende hiçbirşey olmaz.

bu yüzden:

Şu olayı siyasete çekmeyin be kardeşim.

Siyasi görüşüm ne olursa olsun Bu ülkenin en büyük markalarından olan, Ürettiği ürünlerle direk halka hitap eden bir firma olan Ülkerin bu konuda daha hassas olması gerekirdi.Bu yüzden kendileri haddini aşmıştır. Ve kesinlikle Galatasaray taraftarının boykotunu haketmiştir.Siyasi düşüncesi falan kimseyi ilgilendirmemli. Eğer sırf sisyasi düşüncesi dolayısıyla bunu yapıyorsan sendende hiçbirşey olmaz.

sevgili renkdaşım o resimdeki güzel çoçuk senin çocuğunsa İLK ÖNCE ALLAH BAĞIŞLASIN SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN HATTA TÜM ÇOCUKLARA beni anlaman lazım çoçuğuna dışarıdan hiç bir işlenmiş ürün alma özellikle tatlı ürünler abur cuburlar LÜTFEN ALMA benim boykotumun siyasi nedeni yok.İlk önce insan hakları, halk sağlığı sonra galatasarayım

Geri
Üst Alt