Burada Digitürk boykot edilsin denildi- Ne boykot edeceğiz, sözleşmemi bile uzattım dediler.
Burada Ntvspor boykot edilsin denildi.- Kimse kusura bakmasın başka kanal yok, yayınları da güzel. Ben izlerim dediler.
Burada Hurriyet boykot edilsin denildi. İlk haberler hep oradan paylaşıldı, boykotton önce daha az giriliyordu.
Burada Beyaz Tv boykot edilsin denildi. Program başlarken daha jeneriği bitmeden düzenli olarak konu uplatıldı, reklamı yapıldı.
Burada Ülker boykot edilsin denildi. Bunu yemeden duramam, kimse engel olamaz deyip ülker ürünleri paylaşıldı.
Ee kusura bakmayın da bize ne yapıyorlarsa az bile yapıyorlar.Kimse sizin ne yeyip ne izleyeceğinize karışmaz elbette ama o zaman da herkes bize karşı diye zırlamayacaksınız Ne yapıyorsanız yapın ama burada insanlar forumda bulunma amacımızdaki ilk etken Galatasaray için kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışırken gelip dalga geçer gibi paylaşımlar yapamazsınız.Aynı şeyi feneri düşürme konusunda da yapanlar var. O zaman da bu ülke çok adaletsiz , lanet olsun bu düzene, herkes bize cephe almış demeyin. Mağdur olduğunuzda ben nasılsa haklıyım hak yerini bulur bir şey yapmama gerek yok diyerek olayın üstüne gitmez, hakkınızı aramazsanız bir de bunlar yetmezmiş gibi ''nasıl dolandırıldım ama ahahahaha '' diye goygoy geçerseniz kimse sizin hakkınızın peşinde koşmaz.