Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.055
- 12.321
- 2.743
Bu arada bu konuda gelişmiş ülkeler önlem alır ,pr çalışmanı git başka yerde yap derdi açıkcası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yali cocugumu kokain ic demis?Saran fb başkanı olabilir ama bu kötülüğün sebebi hâlâ yalı cocugu olduğunu düşünüyorum hatta Sarana yapılanin da yalı cocugu olduğunu düşünüyorum, sosyal medyada basında atılan iftiraların satılmış kalemlerin hepsinin arkasında yalı cocugu olduğunu düşünüyorum.
Bence bel altı vurulmamali sarana yapilan itibar suikastiydi ve yalı cocugu başarılı oldu biz yalı çocuğuna hizmet etmeyelim
Tam anlamiyla yasal (dikkat cekiyorum, tam anlamiyla yasal) olan bir ulke yok.Bel altı vurmak bize yakışmaz.
AYrica kokain cogu ulkede yasalken
Bu bilgi bende yoktuTam anlamiyla yasal (dikkat cekiyorum, tam anlamiyla yasal) olan bir ulke yok.
Hocam adam sadece üretim tesisi kurmamış. Şikayet eden yada organize eden Ali Koç olsa bile , adam Koko yetisrme, yer temini olayını zaten yapmış. Okullara bu tarz biri sokulmamaliSaran fb başkanı olabilir ama bu kötülüğün sebebi hâlâ yalı cocugu olduğunu düşünüyorum hatta Sarana yapılanin da yalı cocugu olduğunu düşünüyorum, sosyal medyada basında atılan iftiraların satılmış kalemlerin hepsinin arkasında yalı cocugu olduğunu düşünüyorum.
Bence bel altı vurulmamali sarana yapilan itibar suikastiydi ve yalı cocugu başarılı oldu biz yalı çocuğuna hizmet etmeyelim
Usta adamın testi pozitif çıktı?Saran fb başkanı olabilir ama bu kötülüğün sebebi hâlâ yalı cocugu olduğunu düşünüyorum hatta Sarana yapılanin da yalı cocugu olduğunu düşünüyorum, sosyal medyada basında atılan iftiraların satılmış kalemlerin hepsinin arkasında yalı cocugu olduğunu düşünüyorum.
Bu bizi ilgilendirmez o hayranlıkla izlediğimiz şarkılarını dinlediğimiz ünlülerin çoğu kullanıyor bu illetiUsta adamın testi pozitif çıktı?
Öyle bir anlattın ki sanırsın oralet çayı içip işini yapıyorlar.Belki de yurt disinda yasamamdan dolayi olabilir ancak bu kokain olayi cok buyutuldu. Burada kokain kullanip isine gelip gayet guzel profesyonelce calisan arkadaslarim var. Adamin ozel hayati. Boyle seylerle ugrasmak, asil sorun olan yaptiklari sikeleri, stat basan baskanlari falan unutturur. Dogru olaylara odaklanmak lazim.
Öyle bir anlattın ki sanırsın oralet çayı içip işini yapıyorlar.
ABD'de de yasal veya normal birşey değil kokain.. Ünlü ve zenginler kullanıyor o zaten genel olarak bilinen birşey ama bunu kullanan arkadaşların da varsa kimse yüzlerine söylemiyor diye geri zekalı oldukları gerçeği değiştirmez bu zıkkımı kullanan herkes için geçerli bu. Özel hayatı olabilir ama doğru ve legal değil uyuşturucu kullanmak yoksa isteyen kullansın beni ilgilendirmez ama kanunlar yasak diyorsa ve yakalandıysan cezasını da çekmeye göze alacaksın bunu kullanıyorum dersen. Sonuç olarak insana zarar veren birşey ve bunu tasvip etmeye de gerek yok o yüzden.
İnsanları hapise atmak ağır suçlarda olmali bende genel anlamda öyle düşünüyorum ama mesela Saran için sadece uyuşturucu kullandı konusu değil bu, uyuşturucu üretmek/yetiştirmek ve uyuşturucu kullanımına izin verecek güvenli bir ortam sağlamak ile suçlanıyor. Bunun neyini hafife alıyorsun?Birseyin yasal olmasi ile bu kanunun gercek hayatta uygulanmasi hakkinda dunya kadar fark var. Mesela Turkiye’deki korsan yazilim, kacak yayin izleme gibi suclari islemeyen adam yok. O zaman tum halki iceri atalim.
Burada esrar, kokain vs kullanan adam hapise ancak cete uyesi falansa girer.
Uyusturucu saticisi olsa dedigini anlarim ancak kullanici olarak ben bir hakimin Saran’i hapise falan atacagini sanmiyorum.
Bir soz de uyusturucu kullananlari gerizekali olarak belirlemen ile ilgili. Uyusturucudan uyusturucuya fark var. Eroin, meth gibi bagimlilik yapan, seni hayattan koparan birsey icin diyorsan katilirim. Hayatimda sigara bile icmedim ancak her uyusturucu kullanana gerizekali muamelesi cekmek bence cok basit bir dunya bakisi.
Benim gorusum bu olay gereginden cok konusuldu. Uzerinde durulmasi gereken cok daha onemli konular var.
Uyusturucu uretme ve baskalarina verme olayi varsa durum farkli. Onu bilmiyordum.İnsanları hapise atmak ağır suçlarda olmali bende genel anlamda öyle düşünüyorum ama mesela Saran için sadece uyuşturucu kullandı konusu değil bu, uyuşturucu üretmek/yetiştirmek ve uyuşturucu kullanımına izin verecek güvenli bir ortam sağlamak ile suçlanıyor. Bunun neyini hafife alıyorsun?
Kokain, meth ve eroin gibi 'ağır' uyuşturucu maddeler insanlara bir anlık 'good feeling' için beyninden ve sağlığından neler kaybettiğini o an fark etmiyor olabilir ama bunu sürekli kullananlar yarın bir gün ne kadar geri zekalı olduğunu anlamaya başlarlar ama iş işten geçmiş oluyor o zaman.
Spor kulübü başkanı olmuyorlar usta. Kimin ne yaptığı konumuna göre ağırlık kazanır. Senin sövmenle devlet başkanın sövmesi aynı şey mi? Millet sövüyor o da sövsün o zaman ana bacı.Bu bizi ilgilendirmez o hayranlıkla izlediğimiz şarkılarını dinlediğimiz ünlülerin çoğu kullanıyor bu illeti
Cocuklara kötü örnek adam. Çocuk bunu görünce normal birşey zannedecek kokainiBu bizi ilgilendirmez o hayranlıkla izlediğimiz şarkılarını dinlediğimiz ünlülerin çoğu kullanıyor bu illeti