Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ultraslan klübü yönetmek istiyor galiba. klübün kimi alıp kimi satacağına siz mi karar veriyorsunuz?
Ama biz bu adamı satın almazsak klübü zamalek istediği herhangi bir takıma satabilir. Sırf fenere gitmesin diye adamı satın almanın bir anlamı olmadığını düşünmekteyimSoruyu yanlis okumus olabilir misin renktas ? Soru kim'in alinip-satildigi degil ziyade, kimE alinip satildigi. Tek derdimiz bu olmasada, taraf grubunun, yonetimi bu konuda aciklamaya davet etmesi bana yanlis gelmiyor. UA'nin gecmisteki hatalarina/rezilliklerine bakip bu konudaki aksiyonun elestirilmesi bana koru korune elestiri gibi geliyor. Bir baska ranktasimizda "tek derdimiz bu mu?" demis..Sen ne yapiyorsun peki ? Biz ne yapiyoruz ? Olay farkli bir boyuta evrilecek olsada, ben bu aciklamayi anlamsiz bulmuyorum. Sorgulanan, evet dedikodu olabilir bu..., rakip klube sevilmeyen bir camiaya gizli bir sekilde oyuncunun satisinin olup olmamasi. Belli ki rahatsizlik olusmus ve UA bu aciklamayi yapiyorsa bana "yalan" gelmez, zira klup icinde ciddi baglantilari olan insanlar var, bizlerin aksine.
UA bir tek baglantim yok, ilgim ve alakam yok genel olarakta sevmem ama onlarin organize taraftar grubumuz olduklari gerceginide degistirmiyor bu durum. Yani alelade bir hesabin aciklamasi degil bu. Cokta abartmamak lazim, evet, ama olayin "dedikodu" seviyesinin de otesinde olma olasiligini pekistiriyor.
Kim karar verecek reis. Herifler müşteri dğl mi? Mohamedin kalmasini istemek gibi bi hakları var.ultraslan klübü yönetmek istiyor galiba. klübün kimi alıp kimi satacağına siz mi karar veriyorsunuz?
Burak Elmasta transfer olsun ozamanbuyuk resmi görün
baskan koc arkadaslıgı
fbnin forvet yetersizligi
bi bakmıssınız mohamed fbde