- 6 Eylül 2014
- 83.103
- 56.721
- 4.283
Renktas rtük var diyemempiyade baş değil mi o p
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas rtük var diyemempiyade baş değil mi o p
Berke, kardeşim. Melih 10 yıllık kankamBerke de kankan değil mi ayran ictiniz ayrı mi dustunuz
dün kuku yu öğrendim günü gelecek o p yi de öğreneceğimRenktas rtük var diyemem
neymiş kuku?dün kuku yu öğrendim günü gelecek o p yi de öğreneceğim
Hangi takım bu?Baslarim kareografinize, rezil bir durumdayiz kimse istifa demiyor tepki vermiyor ama adamlar kareografi derdinde
cennetin en güzel köşelerinden akan bir pınar @Melih Sönmezneymiş kuku?
nude bulunman gerekiyor o alanlarda, giyinik olursan başka bir isim söyleriz sana.cennetin en güzel köşelerinden akan bir pınar @Melih Sönmez
Tadım kacti
Forumdaki ortamı ve ruh hastası üyelerimizi nasıl değerlendiriyorsun?Yapılacak koreografi hakkında bilgi almak için başlığa giren forum üyesi olmadan forumu takip eden Galatasaraylılara GSC şoku.
Slm abiiBerke, kardeşim. Melih 10 yıllık kankam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tecrübelerimiz ışığında hareket edersek aynı şeyi düşünüyoruzTadım kacti
gardaşım skor alalımSlm abii
Valla forumu hiç bilmesem ve sadece şu başlığa denk gesem kafayı yemişler derim ve çıkarım siteden. Biz alıştığımızdan normal geliyor hakikaten müthiş bir derecede tuhaf bir ortam var.Forumdaki ortamı ve ruh hastası üyelerimizi nasıl değerlendiriyorsun?
@Uğur İz ahbabım birazdan sana tuhaf bi caps biler az da olsa şenlenirizValla forumu hiç bilmesem ve sadece şu başlığa denk gesem kafayı yemişler derim ve çıkarım siteden. Biz alıştığımızdan normal geliyor hakikaten müthiş bir derecede tuhaf bir ortam var.![]()
1-5gardaşım skor alalım
guş musun?
abi bunlar boş beleş işler akşam fenere 3 tane tıkılat isterse sebo reisin ifşası çıksın kimsenin umrunda olmaz