ultraslan

Ağızlarından sucugu 1 saniye bile eksik etmeyeceksin ki böyle boş boş konuşmasinlar.

Gerçek Kaptan NANDO!

Tribünlerde efso kavgalar çıktı. Locadakilere saldıracaktı taraftar az kalsın.

Bizim için Akhisar'a koooyyyy, Cimbom koooyyy, Cimbomm koooyyy..
La la la laylaylay saldır Galatasaraaaayyy...

Dandini dandini dastanadan sonra en iyi ninniler bizim tiribünde..

Bir de Ezel müziğiyle yapılan beste çıktı başımıza. Durmadan onu söylediler.

Ha bir de şey var; Saldır, Saldır Cimbom... Arman, forman için... Bizim, bizim için... :asd:

Ne sebepten çıktı kavgalar ayrıntılı anlatsana internet sitelerinde yarım yamalak haberler var.

Biri bunu yazmış.

YOG7L2.jpg

Dünyanın hiçbir yerinde ve hiçbir takımında taraftar grubu koca bir taraftarı temsil etmez ve ondan üstün olamaz. Tek bizde var bu saçmalık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne sebepten çıktı kavgalar ayrıntılı anlatsana internet sitelerinde yarım yamalak haberler var.
Anladığım kadarıyla locadan bir şey dediler onlar da yönetim istifa ve imparator fatih terim diye bağırdılar ama olay güneyde oldu ultraslan tarafında değil.

Taraftarlar arasında da kavga çıktı sebebini bilmiyorum.

Satılık taraftar istemiyoruz diye bağırınca ultraslan da yönetim istifa diye bağırdı.

Bu konuyu asil ait oldugu yere tasimanizi diliyorum.

-> Cöp Kutusu

ua hakkettiği yere gidecek ilk adımlar atıldı akhisar maçıyla

Sosyal medyada tepki gösterirsen tweetçi oluyorsun, stadyumda tepki gösterirsen hain oluyorsun :D İyi de bu taraftar hata gördüğü mevzularda nerede tepki koyacak arkadaş? Zihniyete gel :red: Galatasaray'ımız, tarihinin en pahalı kadrolarından biri ile Başak ve Beşiktaş deplasmanlarında averaj takımı kıvamına gelecek, üstüne bir de kendi evinde sıradan bir Anadolu takımına karşı ilk yarıyı 0-2 geride kapatacak ve bu taraftar tepki göstermeyecek mi? Bu mudur yani çözüm?

Ne olursa olsun her halükarda destek verip tepki koymayınca her şey süt liman mı olacak? "Hep Destek Tam Destek" mottosu ile hareket etmek çözüm olsa fener son 15 yılda 10 şampiyonluk falan kazanmıştı 5. yıldızı takmıştı. Kulüp de tribünler de böyle gereksiz oluşumların eline kaldı işte yazık. Neymiş deplasmana gidiyorlarmış da gidemeyenler Galatasaraylı değilmiş :) Bu kadar lafını yapacaksanız gitmeyin amk. Geçiniz...

Geri
Üst Alt