ultraslan

Sosyal medyada tepki gösterirsen tweetçi oluyorsun, stadyumda tepki gösterirsen hain oluyorsun :D İyi de bu taraftar hata gördüğü mevzularda nerede tepki koyacak arkadaş? Zihniyete gel :red: Galatasaray'ımız, tarihinin en pahalı kadrolarından biri ile Başak ve Beşiktaş deplasmanlarında averaj takımı kıvamına gelecek, üstüne bir de kendi evinde sıradan bir Anadolu takımına karşı ilk yarıyı 0-2 geride kapatacak ve bu taraftar tepki göstermeyecek mi? Bu mudur yani çözüm?

Ne olursa olsun her halükarda destek verip tepki koymayınca her şey süt liman mı olacak? "Hep Destek Tam Destek" mottosu ile hareket etmek çözüm olsa fener son 15 yılda 10 şampiyonluk falan kazanmıştı 5. yıldızı takmıştı. Kulüp de tribünler de böyle gereksiz oluşumların eline kaldı işte yazık. Neymiş deplasmana gidiyorlarmış da gidemeyenler Galatasaraylı değilmiş :) Bu kadar lafını yapacaksanız gitmeyin amk. Geçiniz...

Teşekkür ederim Erman renktaşım, inan daha güzel ifade edilemezdi. Biz insanız robot değil. Destek olurken olsun protesto ederken olsun taraftarlık duygularımız ile hareket ediyoruz, çünkü biz bu takımın başarılı olmasını istiyoruz. Ben hataları protesto etmenin bile bir nevi destek olduğunu düşünüyorum. Hatalara reaksiyon gösterilmez ise, bu hataları yapanlar herşeyi doğru yaptıklarını ve iyi gittiklerini sanırlar. Kayıtsız şartsız alkış tutmak ile başarılı olunduğunu ben bugüne kadar görmedim.

altinkaynak-50-MG-123-1502372350.jpg

Bu ultrAslan denen garabet oluşum Galatasaray tribünlerinin lideri ya ne desek boş. Bu Galatasaray'ın bir ayıbıdır her zaman söylerim. (Not : Alparslan Dikmen'in ultrAslan'ından bahsetmiyorum)

Şuan açıklama yapıyorlar ve forumda hala konusu açılmamış. :asd:

Böyle bir şey olabilir mi ya? :money:

Son düzenleme:
dünyanın en büyük ve en sağlam taraftar grubu
heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

Yalı çocuğu dedikleri ne dedi de bunlar böyle döşenmiş?

Geri
Üst Alt