ultraslan

Hani satılmış olursun da bu kadarı da fazla be arkadaş. Satılmış olsan dahi küçükte olsa bir haysiyet kırıntısı kalır o bile kalmamış bu haysiyetsiz şerefsiz namussuzlarda!!! Allah belanızı versin. Sizin gibi Galatasaraylı olmaz olsun!! 2 dakika istifa diye bağıramadınız! Siz Galatasaraylı iseniz ben değilim Allah sizin belanızı versin!!

bir çoğu 5 liraya anasını karısını kız kardeşini satacak tipler çokta gerek yok bunları adam yerine koymaya.

yine sınıfta kaldınız çakma taraftarlar

Kaç paraya sattınız lan kendinizi. Kurucunuz Alparslan abinin kemikleri sızlıyordur

Şu an twitter, forumlar, sözlükler, facebook ana avrat düz gidiyorlar ultravestilere... Dağ taş bu yavşaklara küfürle dolu... Ben olsam utancımdan yerin dibine girerim adamların umrunda değil. Bunlar sucuğu oral yoldan sindirmiyorlar belliki...

Bunlarin yok oldugu gün bu kulüp icin cok anlam tasiyan bir gün olacaktir.

Yalaka sürüsü Ünal Aysal harçlık vermiyor diye saldırıyordunuz
Chelsea'ye elenince yayınladıkları mesaj
e7191907ea86d878d983d0bb31721778.jpg

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunları adam yerine koyup da sövmeye gerek yok.
Ne ultramal olduklarını bütün taraftar biliyor.

Son düzenleme:
Bunlarda gitmedikce bize rahat yok. Iki dakika istifa sesleri 10 dakika yalama.

Allah belanizi versin.

Nefret ediyorum.
Metro ile gelirken ua bağcılar grubu arasinda kaldım.

Paso sucukcu diyeni s..kyim diye anirdilar, pislik herifler.agzimi açsaydim linç ederlerdi .

Stadta sesleri gtlerine kaçmıştı , istifa derken inilti şeklinde çıkıyordu sesleri

başlığın sucukcular olarak değiştirilmesini talep ediyorum

Nefret ediyorum.
Metro ile gelirken ua bağcılar grubu arasinda kaldım.

Paso sucukcu diyeni s..kyim diye anirdilar, pislik herifler.agzimi açsaydim linç ederlerdi .

Stadta sesleri gtlerine kaçmıştı , istifa derken inilti şeklinde çıkıyordu sesleri

sucuga sövdulerse ıslerı bıttı

Adamlardan gık çıkmıyor bütün stad istifa diye inlerken. Bunlar yok olmadan, stadtan def edilmeden bilin ki zihniyet değişmez. Gün değişirse ve bu pislikler stadtan uzaklaştırılmışsa bilin ki Galatasaray'da zihniyet değişmiştir.

Geri
Üst Alt