ultrAslan'dan Açıklama: "Artık icraat sırası yönetimimizdedir"

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
DfMS6YHW4AMws4E.jpg

Bu denli yönetimin işinin içine karışilmamasi taraftarıyım. İnsanları gereksiz strese sokmanın manası yok. Bizim düşündüklerimizi onlarda düşünüyordur sonuçta. He Gs isadamlarini işin içine sokma çabaları güzel.
Bu tarz işlere kafa yorulmasi Lazım. Hatta sosyal medya etkinlikleriyle bizzat organizasyon yapılıp zorlanmalilardir. Yoksa taşın altına elini sokmayacak bu pinti herifler.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yerinde bir açıklama. Başkanda her fırsatta taraftarın önerilerini dikkate almaktan dem vuran bir yapıda zaten.

sergenin zevkü sefa icerisinde okudugu 1 aciklama

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ultra Aslan
Ultra Aslan
Hey
Hey

(Repeat)

Yerinde açıklama.

Şu ana kadar Cengiz yönetimi tam bir fiyasko.Ceza kulube ulaştı nerde açıklama?

Transfer konusunda bir beceriksizlik hakim.Dünya kupasını beklemek bizim gibi bütçesi dar kulüpler için saçmalık.

Bu denli yönetimin işinin içine karışilmamasi taraftarıyım. İnsanları gereksiz strese sokmanın manası yok. Bizim düşündüklerimizi onlarda düşünüyordur sonuçta. He Gs isadamlarini işin içine sokma çabaları güzel.
Bu tarz işlere kafa yorulmasi Lazım. Hatta sosyal medya etkinlikleriyle bizzat organizasyon yapılıp zorlanmalilardir. Yoksa taşın altına elini sokmayacak bu pinti herifler.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dursun'da karışılmadı, gördük olanları.

Yönetim akıllı olsun, 1 ay olacak lig biteli hala tık yok. Şu an transferlerin yarısı bitmiş olmalıydı.

Dünya Kupası sezonunda o kadar hızlı transfer yapılıyor muydu ki... Panik olmanın anlamı yok...
DK sonrası piyasa şişer yüzde 98.

Geçen yıl Neymar transferinden sonra olanlar olur.

Yapılması gereken takviyelerin yarısını yapıp, yarısını sonraya bırakmaktı. Bu dakikadan sonra sözleşmesi biten adamla anlaşman zor çünkü zaten kaç tane takımla görüşmüşlerdir.

Sonraya kalmanın tek avantajı büyük takımlardan oyuncu kiralamak yönünde olabilir.

Tamamen katılıyorum..

Sponsorluk konusu çok önemli .. Camiadan zengin iş adamları ve camia dışı spora ilgisi olan şirketlerden destek alınmadan ayakta kalmamız mumkun değil..

Basta Unal Aysal, Enka Grubu, Cukurova, Zorlu Holding, Sabancı gibi kişi ve kurumlardan sponsorluk desteği alınmalıdır..

Şarık Tara'nın ne ismi var ne cismi, Türkiye'nin en zengin bir kaç adamından beri ama sponsorluk falan verildiği yok.

yönetim servis etmiş gibi bir hava seziyorum. neden mi? çünkü daha gecen baskan dedi ki: "is adamları tarafından verilmiş sözler var, onların gerçekleşmesini istiyoruz."

Transfer bugun acildi , su ana dek fb ya da bjk kimi aldi ? Kayseri bilal ve basaksehir soner haric bir anlasma mi var ?

Uefa cezasini kulup neden aciklasin ? Uefa acikladi mi ?

Ayrica hepsinden onemlisi , bir sey alabilmemiz icin para , para icin de satis gerekiyor

Oyuncularimiza talip cikmazsa 3 ay da surse hic bir sey alamayiz

Insanlar men cezasi gelmeyince herseyi tozpembe gorur oldu

Hani men cikmasin da herseye raziydiniz ? Daha 1 ay evvel yazdiklarinizi yutuyorsunuz cogunuz

Transfer bugun acildi , su ana dek fb ya da bjk kimi aldi ? Kayseri bilal ve basaksehir soner haric bir anlasma mi var ?

Uefa cezasini kulup neden aciklasin ? Uefa acikladi mi ?

Ayrica hepsinden onemlisi , bir sey alabilmemiz icin para , para icin de satis gerekiyor

Oyuncularimiza talip cikmazsa 3 ay da surse hic bir sey alamayiz

Insanlar men cezasi gelmeyince herseyi tozpembe gorur oldu

Hani men cikmasin da herseye raziydiniz ? Daha 1 ay evvel yazdiklarinizi yutuyorsunuz cogunuz
E başkan sürekli taraftara kombine alın gs storedan alışveriş yapın derse bunun karşılığında beklentiye girer taraftarda.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biraz sakin olmalıyız bence renktaşlar. Ben Fatih Terim hocanın 2.dönemi dışında (ki o zaman da Felipe falan alınmıştı) boş isimlerle kapattığımız tek bir yaz transfer sezonu görmedim. Ekonomik durum iyi olmasa da illaki ya kiralık ya da farklı biçimde gereken takviyelerin çok iyi şekilde yapılacağını düşünüyorum.

Noluyoruz ya..

Bi sakın olun.

Kim ne transfer yapmış? R. Madrid’in başında teknik direktör bile yok.

F.Bahçe’nin durumu belirsiz. Beşiktaş’ın me halt yediği belli değil. Başak transferi kapadı. Trabzon seneye 15. bitirir zaten ligi.

Keep calm.

Geri
Üst Alt