- 27 Ocak 2010
- 131.994
- 97.025
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun'da karışılmadı, gördük olanları.Bu denli yönetimin işinin içine karışilmamasi taraftarıyım. İnsanları gereksiz strese sokmanın manası yok. Bizim düşündüklerimizi onlarda düşünüyordur sonuçta. He Gs isadamlarini işin içine sokma çabaları güzel.
Bu tarz işlere kafa yorulmasi Lazım. Hatta sosyal medya etkinlikleriyle bizzat organizasyon yapılıp zorlanmalilardir. Yoksa taşın altına elini sokmayacak bu pinti herifler.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En kolay transfer icin kalkip italyaya fln gidiyorlar kafayi yiyorum.Dursun'da karışılmadı, gördük olanları.
Yönetim akıllı olsun, 1 ay olacak lig biteli hala tık yok. Şu an transferlerin yarısı bitmiş olmalıydı.
Dursun'da karışılmadı, gördük olanları.
Yönetim akıllı olsun, 1 ay olacak lig biteli hala tık yok. Şu an transferlerin yarısı bitmiş olmalıydı.
DK sonrası piyasa şişer yüzde 98.Dünya Kupası sezonunda o kadar hızlı transfer yapılıyor muydu ki... Panik olmanın anlamı yok...
E başkan sürekli taraftara kombine alın gs storedan alışveriş yapın derse bunun karşılığında beklentiye girer taraftarda.Transfer bugun acildi , su ana dek fb ya da bjk kimi aldi ? Kayseri bilal ve basaksehir soner haric bir anlasma mi var ?
Uefa cezasini kulup neden aciklasin ? Uefa acikladi mi ?
Ayrica hepsinden onemlisi , bir sey alabilmemiz icin para , para icin de satis gerekiyor
Oyuncularimiza talip cikmazsa 3 ay da surse hic bir sey alamayiz
Insanlar men cezasi gelmeyince herseyi tozpembe gorur oldu
Hani men cikmasin da herseye raziydiniz ? Daha 1 ay evvel yazdiklarinizi yutuyorsunuz cogunuz