ultrAslan'dan Açıklama: "İstifa edeceksiniz"

Mevcut yönetim, teknik heyet ve bu çıkarcı oluşumdan kurtulmadığımız müddetçe başarı hayal olur.

Bu oluşumu hic tınlamadan devam etmelerini isterim. Gelsin istifaya cagirsinlar tribunde istedikleri kdr. 3 yıl sus, simdi zirlamaya basla. Müthiş iş.

Bize taraftar lazim seyirci dğl demişti biri. Bize seyirci lazim birader. Taraftarlik holiganlik fanatiklik dgl. Bu topraklardan bunlarin sökülmesi lazım. Birileri icin birilerinin altini oyan bu oluşum taraftar statusune de girmiyor bence. Satilik grup, sucuk at destek al.

Bir babayiğit yok mu devrim yapsın bizde tepeden tırnağa değişim yapsın biatçıları idam sucuk ekmekçilere müebbet versin.

Yahu bu adamlar en son sucu isimli kisinin onderliginde ft ye de sallamadilar mi
Hatta bu baslikta 3 yil geyigi yapanlarin hepsi bunlar salliyorsa ft haklidir filan diyolardi?

Fatih Terim kabul 25 milyon Euro harcatıp bu kadroyu kurdurmuş olabilir ama UEFA'da gruplardan çıkartarak 17 milyon Euro'sunu çıkartmıştı, gönderilmesi yanlıştı demiyorum ama Burak Elmas'ın Torrent'i getirmesi yanlıştı Okan buruk olmalıydı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim kabul 25 milyon Euro harcatıp bu kadroyu kurdurmuş olabilir ama UEFA'da gruplardan çıkartarak 17 milyon Euro'sunu çıkartmıştı, gönderilmesi yanlıştı demiyorum ama Burak Elmas'ın Torrent'i getirmesi yanlıştı Okan buruk olmalıydı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
terimden sonra okan kurşunu mantıksız renktaş. istifa istifa diyecekler hoca yanlıları. okan gelirse sezon sonu gelmeli torrent giderse yada.

Geri
Üst Alt