ultrAslan'dan Açıklama: Sinan Hakkında Gereken Yapılmalı

açıkcası uzatılırdı sinanla sözlesme yalan yok. sene ortasında da konusmstuk manevi evlat muhabbeti eren selcuk ve sinan uzerinden dönüyordu yıne.
eren gider selçuk ve sinan kabul edecekleri sözleşme miktarlarına bağlı olur diye mutabık kalmıstık.
sinanın su suriye muhabbeti iyi oldu. herif ahmak yapacak bişey yok

Orasını bilemem ben. Belki Sinan gibi manevi evladı olarak görmüyordu. Veya uygun maaşla takımda kalsın raporu verdi ama Yasin maaşı beğenmedi... Bunu bilemeyiz.

Bildiğim bir şey var ama, Semih'i sırf evlat kategorisini doldurmak için transfer eden ve Sinan'ı kurtarıcı olarak gören birisi pek tabii sözleşme de uzattırabilir...

Geçen sene yine herkes Sinan'a sallarken hoca kazanmayı seçmiş ve Sinan'ın Konya maçında attığı gol olmasa belki de geçen sene şampiyon olamayacaktık ?

Donk yine keza aynı şekilde kazandığı başka bir isim

Manevi evlat söylemi boş bir söylem.Çok sevdiği Donk'u bile sözleşmesi uzamasın diye kaç maç oynatmadı

Geçen sene daha ilk maçından sonra ben olsam Sabri yi yollamazdım, kötü de oynasa burada kalırd diyen Terim değil miydi ne anlatıyorsun Sarper.

Edit: ben yazarken Onur yukarıda aynısını yazmış bile.

sent via GSC

Geçen sene yine herkes Sinan'a sallarken hoca kazanmayı seçmiş ve Sinan'ın Konya maçında attığı gol olmasa belki de geçen sene şampiyon olamayacaktık ?

Donk yine keza aynı şekilde kazandığı başka bir isim

Manevi evlat söylemi boş bir söylem.Çok sevdiği Donk'u bile sözleşmesi uzamasın diye kaç maç oynatmadı
Geçen seneki kadro ile bu seneki kadro bir mi. Geçen sene mecbur kalmıştı çünkü elinde oynatacağı tek bir adam bile yoktu. Bu sene öyle değil. Hatay maçındaki oyunundan sonra bu adamın kadro dışı kalması gerekirken FB maçında kurtarıcı olarak giriyor. Bu saçmalıktan bıktık açıkçası. Mesela Yunus niye girmedi? Niye Sinan? Bu herif 5 senede ne verdi ve hala ne bekliyor an itibariyle?

Yav evlatçı diye diye bıkmadınız

Bütün yabancılar hocayı seviyor nedense.Onyekuru golü attıktan sonra neden depara kalktı ? Melo hala hocayı büyük saygıyla anıyor.Drogba geliyor açıklama yapıyor.Elmander'i ekibine aldı.Taffarel yıllardır kaleci antrenörümüz ne evlatçıymış beaaa

Bu konuda Terim'i savunanlarla hem fikirim.

Evlatçı olan adam yabancı serbestisini bu ülkeye getirmez.

Terim pragmatik adamdır ve bu konuda yerli yabancı ayırt etmez.

Kaldı ki pek çok yabancıyla da çok iyi anlaşır.

Ama bazı oyuncuları futbol dışı sebeplerle çok tutuyor olabilir ve bu da eleştiriye açık tabi.

Yalnız ultraslanın da aslında seviye oalrak ne kadar aşağıda olduğunu da gördük bu açıklamada.

İnsan bir ırkçı ifadelere de değinir ve Suriyeli olmanın ayıplanacak birşey olmadığını söyler.

Onu bile algılayamamışlar

Yapar yapmaz ayrı,en ufak fırsatta hocayı evlatçı imalarıyla suçlamaktan bahsettim orada ben.

Kendisinin bu aralar cok dillendirmedigi bir iddiasi vardi sezon basinda

Selcuk Sinan Eren evlatlardan en az ikisi ile sozlesme yenilenir diyordu

Artik bunlar fazla oynamayinca dile getirmiyor oynadiklari donem demistim falan diyordu

Geçen seneki kadro ile bu seneki kadro bir mi. Geçen sene mecbur kalmıştı çünkü elinde oynatacağı tek bir adam bile yoktu. Bu sene öyle değil. Hatay maçındaki oyunundan sonra bu adamın kadro dışı kalması gerekirken FB maçında kurtarıcı olarak giriyor. Bu saçmalıktan bıktık açıkçası. Mesela Yunus niye girmedi? Niye Sinan? Bu herif 5 senede ne verdi ve hala ne bekliyor an itibariyle?

Hatalı bir hamle olduğunu bizde dile getiriyoruz zaten.Hoca'da pişman oldu zaten aldığına,açıklaması var ikinci yarı girenlerden hiç verim alamadık diye

Yunus konusunda başka olaylar var bilinçli oynatılmıyor gibi,Feg olayı tarzı

Yav evlatçı diye diye bıkmadınız

Bütün yabancılar hocayı seviyor nedense.Onyekuru golü attıktan sonra neden depara kalktı ? Melo hala hocayı büyük saygıyla anıyor.Drogba geliyor açıklama yapıyor.Elmander'i ekibine aldı.Taffarel yıllardır kaleci antrenörümüz ne evlatçıymış beaaa
Aydın biz bir şey söylüyoruz, siz alakasız alakasız şeylerle cevap veriyorsunuz.
Semih'i transfer ettiren, ben olsaydım kötü de oynasa Sabri'yi takımda tutardım diyen, FB maçında hangi akla hizmet bilinmez kurtarıcı olarak Sinan'ı oyuna alan adam evlatçı değil de nedir? Yabancıların hocayı çok sevmesiyle ne alakası var bunun. Siz şu yukarıda saydığım 3 tane maddeye mantıklı 1 açıklama getirin ben de yanlış düşünüyormuşum diyip özür dilerim. Ama böyle bir şeyin olamayacağını hepimiz biliyoruz.

Aydın biz bir şey söylüyoruz, siz alakasız alakasız şeylerle cevap veriyorsunuz.
Semih'i transfer ettiren, ben olsaydım kötü de oynasa Sabri'yi takımda tutardım diyen, FB maçında hangi akla hizmet bilinmez kurtarıcı olarak Sinan'ı oyuna alan adam evlatçı değil de nedir? Yabancıların hocayı çok sevmesiyle ne alakası var bunun. Siz şu yukarıda saydığım 3 tane maddeye mantıklı 1 açıklama getirin ben de yanlış düşünüyormuşum diyip özür dilerim. Ama böyle bir şeyin olamayacağını hepimiz biliyoruz.

Sabri açıklaması Sabri'yi yüceltmek için yapılmış bir açıklama.Linnes,Mariano varken hoca Sabri'yi oynatmazdı

Sen eğer evlatçı diyorsan 2012-2013 yıllarında hocanın çıkardığı kadroları gözden geçirmeni tavsiye ederim.Evlatçı olan adam öyle kadrolar çıkarmaz

Sabri açıklaması Sabri'yi yüceltmek için yapılmış bir açıklama.Linnes,Mariano varken hoca Sabri'yi oynatmazdı

Sen eğer evlatçı diyorsan 2012-2013 yıllarında hocanın çıkardığı kadroları gözden geçirmeni tavsiye ederim.Evlatçı olan adam öyle kadrolar çıkarmaz
Aga din kardeşiyiz yapma Allah aşkına ya. Bunun doğru olmadığını ikimiz de biliyoruz. :D

Geri
Üst Alt