GSC Haber ultrAslan'dan Barış Alper Yılmaz Açıklaması

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
ultrAslan'dan Barış Alper Yılmaz açıklaması: "Liverpool maçını Barış'ın kazandırdığı penaltı ile kazandık. Böyle bir oyuncuyu formsuz ya da kötü oynadığı bir maçta, hele hele bir Şampiyonlar Ligi maçında galipken tepkilerin odağına koymak camiamıza birşey kazandırmayacaktır."

1761297518597.webp

1761297523051.webp

Barış kardeşimiz kendisini işine verdiği zaman bütün sorunlar ortadan kalkacak. Sahada sanki zorla tutuluyormuş gibi davranmaması lazım.

Her dönem bazi futbolcular Formdan düser ama Barisin durumu formdan düsmek degil barisinki para konusu. Araplara gitseydi hayatini tamamen maddi olarak garanti edecekti .

Galatasaraya 20 milyon verirler kabul eder bende yasarim düsüncesindeydi bu gerceklesmedi icin inada maclarda yüzde yüzünü vermiyor bir nevi Galatasarayi cezalandirmak derdinde ama bu sekilde kendi degerini düsürdügünun farkinda degil.

Ulan araplar Galatasaraya neden 50 milyon vermediniz bakin ben buyum kacan balik büyük oldu hesabi cok daha iyi oynamasi gerekirdi yapmadi, simdi bunu izleyen araplar iyikimi bunu almadik diyordur.

Yüz verirsen deliye gelir sıçar halıya. Sorumlusu yönetimdir

Tepki verenlerin ne kadar haklı oldukları kesinleşti böylelikle.

İnsanı zorla gfbli yapar bunlar

Tiksiniyorum

İdare sanatı güzel bir açıklama olmuş. Oyuncuda zaten hem tribünde hem de sosyal medyadaki duruşun farkındadır. Kendini bu durumdan çıkartmak için gayret etmesi gerektiğinin farkına varsın.

liverpol maçını değil çıkmadığı 2 lig maçını yazsaydınız ya Ultra Arslan ? liverpol maçına herkes çıkar kendini gösterecem diye nasıl paraladığını gördük başak bodo olunca rakip yine aman bi yerime bişey olmasın futbolu. geçin lan bu işleri

mücadele etse başaramasa da ıslık fln yemez

kendini star sanıyor ama bilmiyor ki kendisini iyi topçu yapan it gibi koşması defansı hırpalaması vs

bu açıklama aslında barışa baya baya bir uyarıdır. anlayacak zekası var mı bilmiyorum ama , çok az kredisi kaldı. formsuz olabilir,pozisyon kaçırabilir fakat mücadelesini bırakamaz.

Bülent Timurlenk (Barış Alper Yılmaz hakkında) “Ben onu Galatasaray formasına aidiyetini yitirmiş,valizi kapının eşiğinde duran ve “Hadi gidiyoruz Barış!” cümlesini duyduğu zaman hızlı adımlarla olay yerinden uzaklaşacakmış bir ruh hali ve surat ifadesinde görüyorum…

Geri
Üst Alt