- 4 Ağustos 2009
- 90.830
- 72.081
- 5.188
İnsanların futbolcuları protesto etme hakkı da mı yok. Ne yaparlarsa yapsınlar paşaların önünde domalıp onları mutlu etmek zorunda mıyız.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Islıklanmasının sebebi net olarak bu maçta mücadele etmemesiydi benceTribün ortamında 3-0 öndeyken en rezil oyuncu bile alkışlanır kimsenin o geceki performansı umurunda bile olmaz. Taraftar işlerin Barış olmadanda halledilebileceğini gördü olay bundan ibaret.
Skor ters olsa katılıyorum da bence iki aydır birikmişti patlayacak yer arıyordu millet aynı çabayı görmeyince de tepki geldi.Islıklanmasının sebebi net olarak bu maçta mücadele etmemesiydi bence
Yürüdü nerdeyse sahada. Çabalayıp beceremese tepki görmezdi
Kendi elindeydi işte onu diyorum eğer çabalasaydı tepki görmeyecektiSkor ters olsa katılıyorum da bence iki aydır birikmişti patlayacak yer arıyordu millet aynı çabayı görmeyince de tepki geldi.
@Feramuz Kayalarbaştan aşağıya gs camiasıyla tamamen zıt düşen , bizle alakası olmayan rezil bir oluşum
hayatında 1 tane deplasman yapmayan birinin yorumunun önemi yok dostum
hayatın kadar gitmişimdir dostum yurt dışı dahil , avustralyada yaşarken bile kombine alıyordum senin gibi burada sadece klavyeden destek atmıyordum yanihayatında 1 tane deplasman yapmayan birinin yorumunun önemi yok dostum
milletten destek isteyeceğine kendine sorulanlara cevap ver önce ya
hayatın kadar gitmişimdir dostum yurt dışı dahil , avustralyada yaşarken bile kombine alıyordum senin gibi burada sadece klavyeden destek atmıyordum yani![]()
bir gün seni de götürürüm istersen de ellerini yoracağına çeneni yorarsın biraz hem dostum.Ben alırım biletini de , sen üşenirsin 2bin lira verip bir bilet almaya da
feramuz vs iskender
Bir çok konuda seninle aynı düşüncede olmak bir tesadüf mü sayın rengim…Ultraslanın giderek olgunlaşması takdire şayan