Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
büyüyorum dostum bende olgunlaşıyorum.Bir çok konuda seninle aynı düşüncede olmak bir tesadüf mü sayın rengim…
Aynen bende böyle düşünüyorum. İsteksiz top oynadı. Rakibe girmiyordu bileIslıklanmasının sebebi net olarak bu maçta mücadele etmemesiydi bence
Yürüdü nerdeyse sahada. Çabalayıp beceremese tepki görmezdi
Liverpool maçından beri böyle. Savunmayı iyice saldı.
40 milyona bu sefer salmak lazım. 3 transfer ihtiyacı var bu takımın ayrica.Devre arasında gitmek için yapıyor bunları. Kötü oynayacak, mücadele etmeyecek, tepki çekecek ki devre arasında gönderilmesine kimse ses etmesin. Islıklanmaktan rahatsız değildir muhtemelen Barış
Rahatsız olmadıgı icin mi yedek kulübesini yumrukladı oyundan ciktiginda ? İftira atmak bu kadar kolaysa, bencede siz kanatlı takim sempatizanisiniz ve Galatasaray iyi bir oyuncusunu kaybetsin diye iftira atıyorsunuz.Devre arasında gitmek için yapıyor bunları. Kötü oynayacak, mücadele etmeyecek, tepki çekecek ki devre arasında gönderilmesine kimse ses etmesin. Islıklanmaktan rahatsız değildir muhtemelen Barış