GSC Haber ultrAslan'dan Barış Alper Yılmaz Açıklaması

Adamın yüzü gülmüyor, zorla sahada. Hizi ve kuvveti olmayınca çok sıradan zaten

Haa şu var bıraksan, istediğe takıma gitse faydalı olur mu, olur. O yüzden bırakmamak lazım.

Dursun başgandan 10 Kangal sucuğu hak etmişler.

bu islik olayini yapmamak lazim taraftarin simarikligi akil alir gibi degil

Takim 3 0 ondeyken kendi oyuncunu yuhalamanın yada isliklamanin takima yada oyuncuya nasil bir faydası olacagani zekası yüksek biri açıklarsa sevinirim; benim zekam bunu anlamak icin yeterli degil. Benim zekama gore sosyal medya gazıyla kendi oyuncusuna bilenen kisiler beyinsiz kişilerdir.

Yerine tam oturacak adam bulunduğu an satılmalı. Normalde istemezdim ayrılmasını ama bağ kopmuş bikere bir daha zor yani. Bağ sadece taraftar tarafından değil Barış tarafından da kopmuş gibi. Vücut dili pek iyi değil. Ayrıca bağların yeniden onarılması için performans vermesi gerekirdi. Oda pek yok. Ayrıca halen aklı başka yerde gibi geliyo bana nedense. Son maçta oshimen delirdi Barış yüzünden. Oraya fizikli aynı zamanda futbol zekasıda olan birini bulmak lazım gidebilmesi için

2 yıl sahada en çok mücadele eden adam oldu.

Sezona net şekilde en iyi giren oyuncuydu.

Bir mallık yaptı, hepsi unutuldu. Ne yaşıyorsa sorumlusu kendisidir. O krediyi tekrar kazanmak istiyorsa da geçmiştekinin daha fazlsını yapmak zorunda.

Aptal bir menajerin peşinden giderse sonunda böyle olur.

Devre arasında gitmek için yapıyor bunları. Kötü oynayacak, mücadele etmeyecek, tepki çekecek ki devre arasında gönderilmesine kimse ses etmesin. Islıklanmaktan rahatsız değildir muhtemelen Barış

Devre arasında gitmek için yapıyor bunları. Kötü oynayacak, mücadele etmeyecek, tepki çekecek ki devre arasında gönderilmesine kimse ses etmesin. Islıklanmaktan rahatsız değildir muhtemelen Barış
40 milyona bu sefer salmak lazım. 3 transfer ihtiyacı var bu takımın ayrica.

bu herif nasıl bir lobi yapmışsa hocası başkanı taraftar grubu arkasında herkes yaptıklarını sineye çekmiş ama biraz karakteri olan topçu ulan bunca adam her şeye rağmen benim arkamda hakkını vereyim derdi ama yok yani bunu görmemek için kör olmak lazım 20-30 milyona kendini transfer ettirmenin peşinde bir karaktere sahip çünkü abisinin aklıyla bu da ona ödül olur koca galatasarayın 20-30 a ihtiyacı olmadığı gerekirse alt yapıya oraya buraya kiralanıp sözleşmesinin tamamlanacağı bu herife ve abisine anlatılması gerek normal şartlarda

Hainlik yaptıktan sonra kameralar karşısına çıkıp kulüpten, hocasından, takım arkadaşlarından ve taraftarlardan özür dileyip ben büyük hata yaptım beni affedin deseydi bugün bunlar yaşanmazdı.

Öyle skmsonik sosyal medya paylaşımı ile hallolacak bir şey değil yaptığı. Kendi eken kendi biçer Barış efendi.

Rahatsız olmadıgı icin mi yedek kulübesini yumrukladı oyundan ciktiginda ? İftira atmak bu kadar kolaysa, bencede siz kanatlı takim sempatizanisiniz ve Galatasaray iyi bir oyuncusunu kaybetsin diye iftira atıyorsunuz.

Geri
Üst Alt