GSC Haber ultrAslan'dan Barış Alper Yılmaz Açıklaması

Hainlik yaptıktan sonra kameralar karşısına çıkıp kulüpten, hocasından, takım arkadaşlarından ve taraftarlardan özür dileyip ben büyük hata yaptım beni affedin deseydi bugün bunlar yaşanmazdı.

Öyle skmsonik sosyal medya paylaşımı ile hallolacak bir şey değil yaptığı. Kendi eken kendi biçer Barış efendi.
3 milyona aldigin adam 40 milyon teklif getirip gitmek istediği icin hain mi oluyor ?
Senede 10 milyon kazanmanın gazına gelip hata yaptı diye takima iki senedir cok faydalı olan, bir cok mevkide oynayıp fedakarlık yapan oyuncuyu bir cirpida silecek miyiz ? Akil var, mantık var !

3 milyona aldigin adam 40 milyon teklif getirip gitmek istediği icin hain mi oluyor ?
Senede 10 milyon kazanmanın gazına gelip hata yaptı diye takima iki senedir cok faydalı olan, bir cok mevkide oynayıp fedakarlık yapan oyuncuyu bir cirpida silecek miyiz ? Akil var, mantık var !

maça çıkmadığı için hain oluyor bi de adam zaten hata yaptı ama özür dilese bunlar olmazdı demiş onu geçtim ne diye millete beyinsiz fln diyon STEFAN ??? hayırdır yani

Rahatsız olmadıgı icin mi yedek kulübesini yumrukladı oyundan ciktiginda ? İftira atmak bu kadar kolaysa, bencede siz kanatlı takim sempatizanisiniz ve Galatasaray iyi bir oyuncusunu kaybetsin diye iftira atıyorsunuz.
good-work-detective-commissioner-russo.gif

Her şeyin bir doğru yolu bir adabı var.

Trip atmak antrenmana çıkmamak işini yapmamak ne demek ya. Sen de yap bakayım aynısını kendi iş yerinde ne yapıyorlar sana sonra. Ah Stefan'ım vah stefan'ım sakın gitme bizimle kal, gel sana biz hemen zam yapalım derler kesin.

Çok özür dileyerek 1 yorum daha yapmak istiyorum müsadenizle

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diye çok doğru bir söz var

Açıklama yapsa ne olacak allah aşkına

Açıklama yapmasındansa açıklama yapmasına gerek olacak işi yapmasın yeterli,lafla sözle olmaz hiçbir şey icraat önemlidir

Stefan beye hesap verin çakma gsliler

maça çıkmadığı için hain oluyor bi de adam zaten hata yaptı ama özür dilese bunlar olmazdı demiş onu geçtim ne diye millete beyinsiz fln diyon STEFAN ??? hayırdır yani
Osimhen'de sözleşmesi devam ederken Napoli antrenmanlarına katılmadı ve Napoli'de kesinlikle oynamayacagini söyledi. O da mi hain o zaman ? Futbolun icinde boyle seyler her zaman oluyor. Mac satan oyuncu haindir. Baris milyonlarca kisiden özür dilemek zorunda degil; hocasi ve takim arkadaşlarından özür dilemesi kafi; hoca oynattigina gore özür dilemiş. Bu konunun artık kapatilmasi lazım, daha fazla üstüne gitmek kindarliktir bana gore.

Her şeyin bir doğru yolu bir adabı var.

Trip atmak antrenmana çıkmamak işini yapmamak ne demek ya. Sen de yap bakayım aynısını kendi iş yerinde ne yapıyorlar sana sonra. Ah Stefan'ım vah stefan'ım sakın gitme bizimle kal, gel sana biz hemen zam yapalım derler kesin.
Idmana cikmadigi halde yönetim Baris'i 40 milyona satmadı; demek ki yönetim Baris'a sizin verdiginizden daha cok deger veriyor.

Oyuncuya islikla tepki koyuyorlar ama takimin moraline ve moduna zarar verdiklerinin farkinda degiller. Sen isler yolunda giderken boyle yaparsan takima da zarar verirsin. Baris'tan memnun olmayabilirsin, ona kizgin da olabilirsin ama takima zarar vermeyelim. Diger futbolcular da etkilenir bu durumdan.

Osimhen'de sözleşmesi devam ederken Napoli antrenmanlarına katılmadı ve Napoli'de kesinlikle oynamayacagini söyledi. O da mi hain o zaman ? Futbolun icinde boyle seyler her zaman oluyor. Mac satan oyuncu haindir. Baris milyonlarca kisiden özür dilemek zorunda degil; hocasi ve takim arkadaşlarından özür dilemesi kafi; hoca oynattigina gore özür dilemiş. Bu konunun artık kapatilmasi lazım, daha fazla üstüne gitmek kindarliktir bana gore.
bir kere fikrinin saçmalığı şurdan anlaşılıyor ki siyah ile beyazı , elma ile armutu , leyla ile mecnunu falan ayırt edemiyorsun stefan efendi
sezon başı hazırlık kampına katılmayan ve transfer olacağı kesin bir oyuncuyu ki napoli ilen tek bağı kağıt üzerinde olan bir adamı ,
transfer döneminin sonunda alternatifini bulamayacağın bir süre içerisinde beni salın gideyim salmazsanız antremana çıkmam diyen bir adamla bir tutuyorsun
yani saçma da olsa tüm fikirlere açık bir platform burası evet ama saçma fikirlerinle millete akıl verdiğin zaman olayın rengi başka yerlere gidiyor baya gülünç oluyor haberin olsun

ulan adama kokonat dediler. aynı video resmi hesaptan barış için yapılabilir.

sen o siyah ekranı yaptın , gitmek istiyorum dedin ok özür diledin millet sineye çekti ee buraya kadar her şey okeydi zaten
ama barışı barış yapan mücadelesi , hırsı , bir taraflarını yırtması her topa gitmesiydi yani kusura bakmayın tribünde ki adam da tv de ki adam da eşşek değil neyin kimin napmaya çalıştığını sahada gayet iyi görüyor
sen kendini mukayese ettiğin adamlarla bir tutarsan o adamlarda ki yeteneğinin yarısı olması lazım ki fark yaratabilesin ama sende o yetenek zaten yok o farkı yaratabileceğin tek şey mücadele edip bir taraflarını yırtman , senin belki 5x yetenekli takım arkadaşın yunus bir taraflarını yırtıyorken sen ortada ki topa sakatlanmamak için ayağını uzatmıyorsan ben bunda art niyet ararım.

Şu forumda osiye hain de dendi ya
Gözüm açık gidecem

Geri
Üst Alt