GSC Haber ultrAslan'dan Barış Alper Yılmaz Açıklaması

İnsanların futbolcuları protesto etme hakkı da mı yok. Ne yaparlarsa yapsınlar paşaların önünde domalıp onları mutlu etmek zorunda mıyız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tribün ortamında 3-0 öndeyken en rezil oyuncu bile alkışlanır kimsenin o geceki performansı umurunda bile olmaz. Taraftar işlerin Barış olmadanda halledilebileceğini gördü olay bundan ibaret.
Islıklanmasının sebebi net olarak bu maçta mücadele etmemesiydi bence

Yürüdü nerdeyse sahada. Çabalayıp beceremese tepki görmezdi

Islıklanmasının sebebi net olarak bu maçta mücadele etmemesiydi bence

Yürüdü nerdeyse sahada. Çabalayıp beceremese tepki görmezdi
Skor ters olsa katılıyorum da bence iki aydır birikmişti patlayacak yer arıyordu millet aynı çabayı görmeyince de tepki geldi.

baştan aşağıya gs camiasıyla tamamen zıt düşen , bizle alakası olmayan rezil bir oluşum

2. golde osimene attığı pasta bile küfürler havada ucusmus. İnsanlar barışa karsi dolu ve artık bu kazmaliklarini görmezden gelmiyorlar. Hucumda ayağına top bekle, savunma yapma, takim arkadaşına el kol yap. İnsanlar kör degil. Bu topçuları her kosulda pohpohlamak zorunda da değil.

feramuz vs iskender
1761306501690.webp

Bülent Timurlenk: "Barış Alper, 'Abim' diye yola çıktığı menajerinin kendisini nereye getirdiğinin farkındadır inşallah. “Biz duruş sergiledik” diyen o kısa paçalı, çorapsız ve elinde puroyla o kafeden bu kafeye Barış Alper üzerinden kazandığı parayı “ver Cappuccino'yu, ver Americano'yu” tarzı bir hayat yaşayan bir menajerle bir yere varamazsınız. Kendisine tavsiyem; uluslararası bir menajerlik şirketiyle anlaşması."

Bir pozisyonda top yanından geçti farkında bile değildi. Bilerek kötü oynadığını düşünmüyorum ama aklı bizde değil. Aklı bizde olmayan oyuncunun takımda da yeri yoktur.

Bu saatten sonra da açıkçası düzeleceğini sanmıyorum. Yazık etti kendine.

UA kendi işine baksın. Kime tepki göstereceğini taraftar bilir. Sanki her şeyleri düzgünmus gibi nasihat veriyorlar.

size mi sorcaz

beleşe maç izlemeniz, GS üzerinden nemalanıp köşe olmanız yetmiyor

bir de bize napcağımızı mı buyurcaksınız. işinize bakın

Geri
Üst Alt