ultrAslan'dan Beşiktaş'a Namoğlu Ayarı

Duygularımızın tercümanı olmuşlar her yerde paylaşılması gereken bir yazı

o 2 beleş şampiyonluk bunlardan alınmalı abi,keşke 1986 sezonu için bişeyler yapabilsek.ne hakem rezillikleri olmuş.kaleden topu eliyle cıkaran besıktaslıyı kaleci sandım diye hakem mi dersin...bu karar bi de sondkda olmus sanırım
Bu arada fala inanma ama falsızda kalma diyenler arasında ben... Fala inanma ama sergensiz kalma moduna geçtim.

Hatırlarsan bir gece vakti yıldızlarıma bakmıştın ve tarihde vermiştin üstelik aşağı yukarı.

Ua ile yonetim iyi polis kotu polisi oynuyor

Zekice . Yonetim el veren , dostluk mesajlari sunan , ua ise haksizliklari goze sokan sert takilan

o 2 beleş şampiyonluk bunlardan alınmalı abi,keşke 1986 sezonu için bişeyler yapabilsek.ne hakem rezillikleri olmuş.kaleden topu eliyle cıkaran besıktaslıyı kaleci sandım diye hakem mi dersin...bu karar bi de sondkda olmus sanırım

En iyi savunma,saldırıdır.Kulüp bazında bir şey yapılamaz artık da,taraftar dillendirmeli Bjkli ağlaklar gibi.Her fırsatta 1986'daki namağlup şerefli ikincilikten dem vurulmalı.

ne 1986 sı eskiyi ısıtıp ısıtıp mal gibi halâ 8-0 diye zalad diye ağlayan camiaya ne 86 sı...
bunlar öyle böyle değil gerçekten tinerci..severim çevremde çok bjkli arkadaşım var artık ayırt etmeden alayı mal alayı keko...
matematik bilmeyenle tarih konuşulmaz bunlarla tarih konuşacaksanız liverpool diyin hakan arıkan diyin bence:)

Güzel açıklama ama ben Beşiktaș kulübü olsam uA siz kimsiniz diye açıklama yaparım. Tek cümle ile çünkü yönetimin yapması başka, taraftar grubunun yapması başka.

Bjk kulübü kalkıp uaya yani taraftar grubuna cevap verirse zaten amaca ulaşılmış olur.

uA'yı bir zamanlar eleştiren şimdi uA'yı övüyor ama millete bugün iyi dediğinizi yarın eleştirmeyin diyor.

En iyi savunma,saldırıdır.Kulüp bazında bir şey yapılamaz artık da,taraftar dillendirmeli Bjkli ağlaklar gibi.Her fırsatta 1986'daki namağlup şerefli ikincilikten dem vurulmalı.
86'nın ahı cıkmadı daha bunlardan,ne kadar bela varsa baslarına gelsin

Bu arada fala inanma ama falsızda kalma diyenler arasında ben... Fala inanma ama sergensiz kalma moduna geçtim.

Hatırlarsan bir gece vakti yıldızlarıma bakmıştın ve tarihde vermiştin üstelik aşağı yukarı.
ee tuttu mu bari:p

Bjk kulübü kalkıp uaya yani taraftar grubuna cevap verirse zaten amaca ulaşılmış olur.
Sanmıyorum cevap vereceklerini büyük sürpriz olur. Ben açıklamanın içeriğini beğendim ama etkisinin sıfır olacağını düşünüyorum. Geçmişte de benzer açıklamalar yaptılar ama hiç bir etkisi olmadı, yanlış hatırlamıyor isem muhatap aldıkları kulüp ve kişiler kaale bile almadı.

Sanmıyorum cevap vereceklerini büyük sürpriz olur. Ben açıklamanın içeriğini beğendim ama etkisinin sıfır olacağını düşünüyorum. Geçmişte de benzer açıklamalar yaptılar ama hiç bir etkisi olmadı, yanlış hatırlamıyor isem muhatap aldıkları kulüp ve kişiler kaale bile almadı.

bu aşama 1 dediğim gibi aşama 2'yi yönetim yapmalı.

Namoğlu üzerinden algı yapıyorlar.

Federasyondan, pfdk'ya oradan kulüpler birliği başkanlığına kadar her yeri Beşiktaşlılar sarmış. Galatasarayli dedikleri Namoğlu bile Beşiktaş belediyesi başkanlığını yapmış, o belediyenin başkanı olup da kulüple ilişki kurmamış olmak imkansız bir şey. Ligde Anadolu takımlarının çoğunun hocası Beşiktaşla bir şekilde ilişkisi olmuş.

Bunlar hala ağlıyor. İnanılmaz bir şey var ortada.

Tutmasaydı öyle cümle mi kurardım sergen?

Tuttu tutmasınıda bu aralar sevineyim mi sevinmeyim mi bilemedim açıkçası.

Full time Job belasına kapıldık sanki.

Seneye Augustosa kadarda böyle gidecek gibi. Sonrasını kestiremiyoruz şimdilik yoğunluk anlamında

bu aşama 1 dediğim gibi aşama 2'yi yönetim yapmalı.
Misal UEFA ile ilgili mevzuda çıkıp bıdı bıdı yapanlara karşı dava açılacak dediler. Böyle olacaksın, rekabet ettiğin müsabakalara etki edebilecek mevzulara karşı anında kırbaçı çıkarıp vuracaksın yönetim olarak.

Veya mesela tam yine böyle Milli Takım Fatih Terim ismi mırıldanmaya başladı şak diye uzun süreli yeni sözleşme.

Hocam sosyal medyada bizim taraftar çok etkisiz geliyor bana. Örgütlenme konusunda sıkıntı mı var yoksa bazıları bot hesaplarla mi işi yürütüyor anlamış değilim.

Federasyon başkanı Dursun Özbek olsa, Beşiktaş Lucescu'yu takımın başına getirmeye çalışırken Dursun Özbek devreye girip onu bir anda milli takıma almış olsaydı kıyamet kopardi ülkede.

Beşiktaşlı federasyon başkanı bunu bize yaptı, iki cılız ses dışında kimse tepki koymadı bile.

Son dönemde, eski EFSANE başkanları Demirören sayesinde şampiyon olarak “internetin varlığından haberdar olan” bir güruhun

yalnız bu çok ağır olmuş.

#UltraslanAğlıyor kargalar karşı atağa geçmiş. Bunlar da surat kösele.

Geri
Üst Alt