Yasin Akbal
Sarı Üye
- 30 Nisan 2013
- 929
- 188
- 733
Duygularımızın tercümanı olmuşlar her yerde paylaşılması gereken bir yazı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada fala inanma ama falsızda kalma diyenler arasında ben... Fala inanma ama sergensiz kalma moduna geçtim.o 2 beleş şampiyonluk bunlardan alınmalı abi,keşke 1986 sezonu için bişeyler yapabilsek.ne hakem rezillikleri olmuş.kaleden topu eliyle cıkaran besıktaslıyı kaleci sandım diye hakem mi dersin...bu karar bi de sondkda olmus sanırım
o 2 beleş şampiyonluk bunlardan alınmalı abi,keşke 1986 sezonu için bişeyler yapabilsek.ne hakem rezillikleri olmuş.kaleden topu eliyle cıkaran besıktaslıyı kaleci sandım diye hakem mi dersin...bu karar bi de sondkda olmus sanırım
Güzel açıklama ama ben Beşiktaș kulübü olsam uA siz kimsiniz diye açıklama yaparım. Tek cümle ile çünkü yönetimin yapması başka, taraftar grubunun yapması başka.
86'nın ahı cıkmadı daha bunlardan,ne kadar bela varsa baslarına gelsinEn iyi savunma,saldırıdır.Kulüp bazında bir şey yapılamaz artık da,taraftar dillendirmeli Bjkli ağlaklar gibi.Her fırsatta 1986'daki namağlup şerefli ikincilikten dem vurulmalı.
ee tuttu mu bariBu arada fala inanma ama falsızda kalma diyenler arasında ben... Fala inanma ama sergensiz kalma moduna geçtim.
Hatırlarsan bir gece vakti yıldızlarıma bakmıştın ve tarihde vermiştin üstelik aşağı yukarı.
Sanmıyorum cevap vereceklerini büyük sürpriz olur. Ben açıklamanın içeriğini beğendim ama etkisinin sıfır olacağını düşünüyorum. Geçmişte de benzer açıklamalar yaptılar ama hiç bir etkisi olmadı, yanlış hatırlamıyor isem muhatap aldıkları kulüp ve kişiler kaale bile almadı.Bjk kulübü kalkıp uaya yani taraftar grubuna cevap verirse zaten amaca ulaşılmış olur.
Sanmıyorum cevap vereceklerini büyük sürpriz olur. Ben açıklamanın içeriğini beğendim ama etkisinin sıfır olacağını düşünüyorum. Geçmişte de benzer açıklamalar yaptılar ama hiç bir etkisi olmadı, yanlış hatırlamıyor isem muhatap aldıkları kulüp ve kişiler kaale bile almadı.
Tutmasaydı öyle cümle mi kurardım sergen?ee tuttu mu bari
Misal UEFA ile ilgili mevzuda çıkıp bıdı bıdı yapanlara karşı dava açılacak dediler. Böyle olacaksın, rekabet ettiğin müsabakalara etki edebilecek mevzulara karşı anında kırbaçı çıkarıp vuracaksın yönetim olarak.bu aşama 1 dediğim gibi aşama 2'yi yönetim yapmalı.
En iyi savunma,saldırıdır.Kulüp bazında bir şey yapılamaz artık da,taraftar dillendirmeli Bjkli ağlaklar gibi.Her fırsatta 1986'daki namağlup şerefli ikincilikten dem vurulmalı.