ultrAslan'dan Bir Açıklama Daha!

UA-GSC-sosyal medyanın farklı mecralarındaki Galatasaraylıların en az % 95 oranda bu 'ihanet' e tepki göstermesinden duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim...

Birkaç çıkıntı-troll ün ne makamda osurduğu hiç umurumda değil doğrusu!...

RTE İnan Kıraç'ın menfaatine olan hiç bir şeye imza atmaz. Bakın sevmem kendisini ama Bu Dinozor tayfasına bu ülkede haddini bildirecek yegane adamdır.

Yahu en azili M. Cengiz dusmani bile bu sekilde hos olmadi dedi

Bir de karsisina cikan herhangi bir adaya dair kafalarda hep hirsizliga dair bir soru isareti olacaktir
yok yav benim bizzat tanıdığım ve yaşananlardan inanılmaz mutlu olan galatasaraylılar var gayet memnunlar oluş şeklinden falan

Hissiyat mi yoksa var mi bir sebebi bu dusuncenin?
Yok sebebi var. İnan KIRAÇ'ı bir kaşık suda boğacak elinden gelse, tanıdığım bir kaç isim var yanlarında hatta bunlardan biri de Hasan Doğan'dır. Vakti zamanında tevafuk bir sohbette bu meseleden açılmıştı mevzu fırsatını bekliyor en ufak bir durumda ezecek bizim reis demişti. Sonra Kıraç gece yarısı özür dilemeye gelmiş. Basına da yansımıştı. Bakın RTE'den hiç hazzetmem. Sevmem benimsemem ama bu bunakların anladığı dilden konuşacak yegane adamdır. Apoyu bu mevzu da kullanmak gerekir.

YEDIRMIYECEGIZZ

Ya istiklal, ya ölum!

Bu kahpelere anladiklari dilden konusmanin zamani 20 sene evveli idi, bugunlere nasip olacak.

O liseninde derin galatasarayinda hepsini ust uste koyacagiz, bekleyin

Ilk etapta plan nedir rtasim?

1. Baskanimiz bu darbe girisimini yargiya tasimali.

2. Malatya ile oynicagimiz macta tum yonetimi ve TEKNIK ekibi tribune cagirip mesaj vermektir.

3. Kafasi donmus, hayati kararmis bir Galatasarayli bir kardesimiz Liseci statukocu tayfadan birini tehdit edecek.

Sonra dusunelim

1. Baskanimiz bu darbe girisimini yargiya tasimali.

2. Malatya ile oynicagimiz macta tum yonetimi ve TEKNIK ekibi tribune cagirip mesaj vermektir.

3. Kafasi donmus, hayati kararmis bir Galatasarayli bir kardesimiz Liseci statukocu tayfadan birini tehdit edecek.

Sonra dusunelim
inan kırac ya da duygunu tehdit etmek lazım öyle bi durumda
o da imkansız o maddeyi çıkaralım

Vallahi ışığı görüyorum. Çok fena değişimler olacak bu kulüpte. Bu hainlerin alayı temizlenecek buna inanıyorum.

Geri
Üst Alt