ultrAslan'dan Bir Açıklama Daha!

Olur mu olmaz mı bilemem ama bunu destekleyen doneler var,Abdurrahim Albayrak mali ibradan sonra alkışlarken eliyle dürttü alkışlama daha hiçbir şey bitmedi diye,orada da yüz ifadesi sanki bir şeylerden işkilleniyor gibiydi.

Ek olarak Genel Kurul'dan sonra o kısa demeçlerinde hiç de hayal kırıklığı görmedim,aksine beklediği,korktuğu bir şey başına gelmiş gibi davrandı.

Yani bu olay o kadar cok dillendirildi, Inan Kirac / Faruk Suren tum lise ve derin cepheler oyle aciklamalar yapti ki hele de divan kurulundan sonra isin buralara gelecegi belliydi bence

Ya sayilarini kucumsedi ama bunlar secimi geceye birakarak yiktilar baskani, ya denetleme kurulunun ibrasiz olmasi mevzusundan bihaber baskan (ki oyleyse cok uzulurum ama hak eder gitmeyi), ya da ne yaparlarsa yapsinlar ben bunlari sandikta ucuncu defa yenerim ve bu sefer hicbir sey bana engel olamaz diye dusunmus olabilir

Eger oyleyse korkulur baskandan :cigara:

Yani bu olay o kadar cok dillendirildi, Inan Kirac / Faruk Suren tum lise ve derin cepheler oyle aciklamalar yapti ki hele de divan kurulundan sonra isin buralara gelecegi belliydi bence

Ya sayilarini kucumsedi ama bunlar secimi geceye birakarak yiktilar baskani, ya denetleme kurulunun ibrasiz olmasi mevzusundan bihaber baskan (ki oyleyse cok uzulurum ama hak eder gitmeyi), ya da ne yaparlarsa yapsinlar ben bunlari sandikta ucunce defa yenerim ve bu sefer hicbir sey bana engel olamaz diye dusunmus olabilir

Eger oyleyse korkulur baskandan :cigara:

Seçim olacak zaten bundan sonra,o denetleme kurulunun ibrasızlığı muhabbeti o sadece.Seçimden dönüş yok.Sen hala seçimsiz kalacaklarının yolunu mu yapıyorsun?O iş bitti bence.

Benim derdim seçimde aday olacaklar mı olmayacaklar mı?

Seçim olacak zaten bundan sonra,o denetleme kurulunun ibrasızlığı muhabbeti o sadece.Seçimden dönüş yok.Sen hala seçimsiz kalacaklarının yolunu mu yapıyorsun?O iş bitti bence.

Benim derdim seçimde aday olacaklar mı olmayacaklar mı?

Iste benim derdim de adaylik. Esref Hamamcioglu demedi mi aday olamaz denetleme kurulu da ibra edilmedigi icin Adnan Polat olayi gibi degil diye? Eger kendisi hakliysa baskan buyuk hata yapmis olur ve bedelini en agir sekilde oder.

Komplo teorisi sevenlere bir komplo teorim var

Mustafa Cengiz bunlari bitirmek adina ibrasizlik organizasyonuna girmelerine goz yummus simdi de sonsuza kadar silecek olabilir mi
Kim yapar bilinmez de, şu liselilerin Galatasaray üstündeki etkisini kaldırabilecek kişi uzun yıllar başkanlık yapar bu kulüpte. Çokta başarılı olur.

UEFA görüşmeleri, cas meselesi derken inşallah diyelim bari.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iste benim derdim de adaylik. Esref Hamamcioglu demedi mi aday olamaz denetleme kurulu da ibra edilmedigi icin Adnan Polat olayi gibi degil diye? Eger kendisi hakliysa baskan buyuk hata yapmis olur ve bedelini en agir sekilde oder.

Denetleme Kurulu'nun ibrasızlığı Denetleme Kurulu'ndaki şahısları bağlar diye biliyorum.O yönetimi bağlamaz.Denetleme Kurulu'nda ibra edilmeyen isimler sonraki dönemde görev alamaz olur biter.

Olay şu,sadece yönetimin ibrasızlığı olsa yönetim seçim işinden kurtarabilirdi.Ama iki ibrasızlık var ortada,o yüzden seçim kaçınılmaz.

Kim yapar bilinmez de, şu liselilerin Galatasaray üstündeki etkisini kaldırabilecek kişi uzun yıllar başkanlık yapar bu kulüpte. Çokta başarılı olur.

UEFA görüşmeleri, cas meselesi derken inşallah diyelim bari.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tuzuk geregi donem limiti var ama evet sonuna kadar yapar hatta belki kendinden sonraki baskana da isaret eder. Benim umudum bu yonde en azindan.

Osman Alp Yalman gibi bir baskan istiyorum uzun vadede.

Istersen iddiaya girelim, Mustafa Cengiz Agustos'ta hala baskansa sence "Inan Kirac sonsuza kadar silinmis" olur mu

Bence Mustafa Cengiz eger niyeti varsa Agustos'ta hala baskanligina devam ediyor olacak
nasıl iddaya girecez onu tam anlayamadım lakin
mısto 1 seçim daha kazansa bile silemez bence inan kıracı

yalnız bunları bulup dayak manyağı yaparlar benden söylemesi.

A sporda errrman fena geciriyor metin unlu ye. Gs genel kurul divan bsk yardimcisina

Geri
Üst Alt