ultrAslan'dan Bir Açıklama Daha!

Galatasaray Taraftarı olmasa ayakta duramaz.Yemişim lisesini.Liseci ayağıyla kulüpten mamalanan adamlar başkan çıkarıp yine seçilirse ben desteğimi çekeceğim kişisel olarak maçlarada gitmeyeceğim kutuda almayacağım.O zaman kendi kendilerini yerler belki mama bulamayınca.

Degilim ama olabilirdim de

Aslinda basit soru su: 1tum liseliler sence yoneten liseli olsun de ne olursa olsuncu mu? Eger boyle olsaydi Mustafa Cengiz iki defa kuvvetli, arkali liseli adaylari devirebilir miydi

Bir gun icinde pek cok katakulli ile ufak bir carpismayi kazandilar diye savasi istedikleri sartlarda mi savasalim? Lise gelenegini ve gecmisini kendilerinin liseyi temsil ettigini iddia eden bir grup yuzunden cope mi atalim?

Galatasaray'i Galatasaray yapan demokratik kulturu ve ulkenin en eski ozerk kurumu olusudur. Bunda lisenin payi buyuktur. 2Oyle hemen vazgecmeye gerek yok

Gercekten Galatasarayli olan liseliler bu kulubun isleyisine dahil olmali
''Liseci'' ler eski güçlerine sahip değiller çok şükür!...

1. Mustafa Cengiz karşısında iki kez bozguna uğramanın hıncıyla ve türlü katekullilerle intikam almaya çalıştılar (Umarım kulübün yakasından düşmelerine vesile olur bu aksiyonları). Benim yorumum bu, daha mantıklı değil mi sence de?...

2. Hemen vazgeçelim mümkünse!...

Tabi ki kolay olmamalı.Ancak lise mezunu olanlar direk üye oluyor iken.Sen ben gidip paramızla üye olamıyorsak büyük sıkıntı var orada.Belli kriterler konur halka açılır.

Direkt uye olamiyorlar ki. Mevcut yonetim uye olmalarina engel oldu diye tum bu tantana. Bu bir devrimdir, artik Galatasarayli olmayan cikarci liseliler giremeyecek kulube dense karsi cikmam zaten.

Tum lisenin boyle gosterilmesi hem yanlis hem de bize bu mucadeleyi kaybettirir.

Kulüp küçülür yok olur.Kimse 3-5 tane zibidi kendi kendini tatmin etsin orgazm etsin diye kulübe destek olmaz.Bu işler domino etkisi gibi olur.
ne yok olması ya başkan yönetim yönetici maça giden adamın umrunda mı millet galatasarayı izlemeye gidiyor oraya merak etme bi şey olmaz koskoca galatasaraya

Direkt uye olamiyorlar ki. Mevcut yonetim uye olmalarina engel oldu diye tum bu tantana. Bu bir devrimdir, artik Galatasarayli olmayan cikarci liseliler giremeyecek kulube dense karsi cikmam zaten.

Tum lisenin boyle gosterilmesi hem yanlis hem de bize bu mucadeleyi kaybettirir.
Lisenin bir kabahati yok zaten okul orası.Mevcut yapı değişmeli sadece 3-5 çakal bir araya gelip koskoca Galatasaray yönetimini indirmeye çalışmamalı.

''Liseci'' ler eski güçlerine sahip değiller çok şükür!...

1. Mustafa Cengiz karşısında iki kez bozguna uğramanın hıncıyla ve türlü katekullilerle intikam almaya çalıştılar (Umarım kulübün yakasından düşmelerine vesile olur bu aksiyonları). Benim yorumum bu, daha mantıklı değil mi sence de?...

2. Hemen vazgeçelim mümkünse!...

Eski guclerini bilemem

1) Benim soyledigimden farkli bir sey demiyorsun. Bu bir firsattir. Liselilerin icindeki cikarcilari bitirmek icin tarihi bir firsattir, Galatasarayli olmamasina ragmen liseli oldugu icin yonetimde soz sahibi olanlarin kokunu kazimak icin firsattir. Bununla beraber;

2) Gelenekler muhimdir. Ali Sami Yen, Tevfik Fikret liselidir. Ali Sami Yen gibi, Tevfik Fikret gibi liseliler hala varlar, varolmaya da devam edecekler. Neden bu bagi koparalim?

ne yok olması ya başkan yönetim yönetici maça giden adamın umrunda mı millet galatasarayı izlemeye gidiyor oraya merak etme bi şey olmaz koskoca galatasaraya
Benim gibi düşünenler de var.Sayımız da çok.Bende gidiyorum maça store v.b.Beinsportum var.Ancak ben bunları kulübe katkım olsun diye çekiyorum.Eğer ben bu harcadığım paraların kulübe değilde mamalı adamlar kendilerine ego mastürbasyonu yapsın diye kullanıldığını fark edersem niye harcayayım ki?

Halk kazanır her zaman.
Lise Galatasaray tarihinde önemli yere sahiptir bunu herkes kabul eder. Ama lise temizlenecek. 300 liseli bir gecede Galatasaray baskanını hic bir sebep yokken indiremez. Hele hele dursun gibi calan cırpan bir adamı ibra ediyorsan bu darbenin alasıdır.

Bunu abartmamak abes olan taraftır.
Kulübü fenerlisi besiktaslısı sarmıs diyoruz. Eger sacma buluyorsanız yapılan tepkileri mani olmayın insanlara.

15 Temmuz gibi olmasi icin kulubu uzun suredir yoneten bir merkezi gucun bile isteye daha once kulubun yonetiminde soz sahibi olmamis bir zumreyi kalifiye personel gibi kilit rollere yerlestirmesi, bugun bu yerlestirilenlerin merkezi guce ihanet edip gucu ele almaya calismasi gerekir

Kurtulus Savasi gibi olmasi icin eskiden cok daha buyuk olan kulubumuzun liderlerinin kulubu adeta satmis diyebilecek bir anlasma yapmis olmasi, bunun karsisinda cesur uyelerimizin her seyi bir kenara birakarak degerli kulup sinirlarini korumak adina tum buyuk guclere savas ilan etmis olmasi gerekir

Analoji yaparken bir dayanaginiz olsun. Ben onemsiz demiyorum, dogru kelime bunun bir milat ya da devrim oldugudur. Dusman ise liseliler degil Galatasarayli olmayanlardir.

Kulubu Fenerlisi Besiktaslisi sarmis demek ise taraftara yonetime ve uyelere hakarettir. Sizmis ya da sizmaya calisiyorlar desen neyse.

Bu süreçten sonra Mustafa Cengiz ne olursa olsun devam etmeli.Eğer devam etmez de bu kafatasçıların seçtiği kişi başkan olursa daha büyük rezaletler çıkar.

Lisenin bir kabahati yok zaten okul orası.Mevcut yapı değişmeli sadece 3-5 çakal bir araya gelip koskoca Galatasaray yönetimini indirmeye çalışmamalı.

Vallahi kimse lisenin kabahati yokmus gibi konusmuyor. Liseyi Feto yapan mi dersin, itilaf devletleri yapan mi dersin...

Bu 3-5 cakal dun kendilerini bitirdiler, farkinda degiller. Zaten bu da son cirpinislariydi.

Vallahi kimse lisenin kabahati yokmus gibi konusmuyor. Liseyi Feto yapan mi dersin, itilaf devletleri yapan mi dersin...

Bu 3-5 cakal dun kendilerini bitirdiler, farkinda degiller. Zaten bu da son cirpinislariydi.
Liseyle hiçbir Galatasaraylının sorunu olmaz.Öfkeyle çıkan sözlerdir onlar.Zaten bu liseciler kendilerinden çok liseye zarar veriyorlar haberleri yok.

Zaten bu liseciler kendilerinden çok liseye zarar veriyorlar haberleri yok.

Hayir onlar bilerek yapiyor. Istiyorlar ki fevri, hesap yapamayan, sakin kalip dusunemeyen taraftar kendilerini degil butun liseyi hedef alsin. Simdilik uA tam istedikleri kivama geldi, sosyal medya yangincilari gidip lise cikisini basacak neredeyse.

Cunku bu savasi yalnizca boyle kazanabilirler.

Sen de fevri bir rtasa benziyorsun, avatarin kis donemi Balotelli'yi alamadigi icin tassak malzemesi olmus Apo. Simdi buyuk direnisci Abdurrahim baskan.

15 Temmuz gibi olmasi icin kulubu uzun suredir yoneten bir merkezi gucun bile isteye daha once kulubun yonetiminde soz sahibi olmamis bir zumreyi kalifiye personel gibi kilit rollere yerlestirmesi, bugun bu yerlestirilenlerin merkezi guce ihanet edip gucu ele almaya calismasi gerekir

Kurtulus Savasi gibi olmasi icin eskiden cok daha buyuk olan kulubumuzun liderlerinin kulubu adeta satmis diyebilecek bir anlasma yapmis olmasi, bunun karsisinda cesur uyelerimizin her seyi bir kenara birakarak degerli kulup sinirlarini korumak adina tum buyuk guclere savas ilan etmis olmasi gerekir

Analoji yaparken bir dayanaginiz olsun. Ben onemsiz demiyorum, dogru kelime bunun bir milat ya da devrim oldugudur. Dusman ise liseliler degil Galatasarayli olmayanlardir.

Kulubu Fenerlisi Besiktaslisi sarmis demek ise taraftara yonetime ve uyelere hakarettir. Sizmis ya da sizmaya calisiyorlar desen neyse.
Hamzacım bak canım kardesim böyle detaylı acıklamalarına gerek yok. Sabahtan aksama liseyi övüp durmaktan vazgec. Ha vazgecmedin insanlara karısma forumda, insanları bu durumda tahrik etmeyi bırak. Insanlar olanları görüyo kimse Galatasaray'ın lisesinin öneminden şunundan buyundan söz etmiyo. Yapılan olaylara insanlar yorumlarını yapıyo. Yorumlara atlayıp insanlara müdahale etme. Her konuda kıskırtıcı yorumlar atıyorsun kavga cıkarmaya yönelik seni uyarıyorum forum cercevesinde.

Hayir onlar bilerek yapiyor. Istiyorlar ki fevri, hesap yapamayan, sakin kalip dusunemeyen taraftar kendilerini degil butun liseyi hedef alsin. Simdilik uA tam istedikleri kivama geldi, sosyal medya yangincilari gidip lise cikisini basacak neredeyse.

Cunku bu savasi yalnizca boyle kazanabilirler.

Sen de fevri bir rtasa benziyorsun, avatarin kis donemi Balotelli'yi alamadigi icin tassak malzemesi olmus Apo. Simdi buyuk direnisci Abdurrahim baskan.
Biz kimseye biat etmeyiz ki eleştirmesini de biliriz destek olmasını da.İşini yanlış yapana yanlış doğru yapana doğru demesini biliriz.

Mesela bu adamin liseli oldugu ne malum? Ben azicik akli calisan Fenerli veya Bjkli biri olsam liseliymis gibi yapip Galatasaraylilari tahrik ederim. Prim vermenin anlami yok.

Hamzacım bak canım kardesim böyle detaylı acıklamalarına gerek yok. Sabahtan aksama liseyi övüp durmaktan vazgec. Ha vazgecmedin insanlara karısma forumda, insanları bu durumda tahrik etmeyi bırak. Insanlar olanları görüyo kimse Galatasaray'ın lisesinin öneminden şunundan buyundan söz etmiyo. Yapılan olaylara insanlar yorumlarını yapıyo. Yorumlara atlayıp insanlara müdahale etme. Her konuda kıskırtıcı yorumlar atıyorsun kavga cıkarmaya yönelik seni uyarıyorum forum cercevesinde.

Detayli aciklamalara neden gerek yok? Bir sey uzerine detayli konusmazsak nasil isin dogrusuna yanlisina varacagiz?

Sabahtan aksama liseyi ovmuyorum, herkes liseye oyle bir bakmaya basladi ki iki gunde benim ortadaki durusum sana oyle gorunuyor. Ben sadece lisenin sadece hain ve rantci cikarmadigini, Ali Sami Yen de cikardigini hatirlatmaya calisiyorum. Zaten lise sadece fbjkli hain rantci cikarsaydi Dursun Ozbek secimi kaybetmezdi. Su anki genel tavir, yani liseyi ser odagi yapan bu tavir, liselilerin icinde Galatasaray'in Galatasaraylilarin olduguna inananlari bu fbjklilere ve rantcilara itebilir. Boyle olursa da bu savasi kaybederiz, once bunu anlamak gerek.

Insanlara karisma ne demek bilemedim, burasi forum degil mi ortaya atilan fikirleri tartismayacaksak neden buradayiz? Burasi sozluk veya alelade Twitter-vari bir sosyal medya aygiti degil ki. Forumun guzelligi bu. Sabahtan aksama kadar echo chamber gibi herkes "Hain liseeee, Galatasaray halkindirrrr" gibi su anda bir yere varmayan populist soylemler atsa ortaya buranin ne degeri kalir?

Isteyen istedigi gibi yorum yapar, zaten sen de dunden beri hakli olarak sinirli sekilde benzer yorumlari yapiyorsun. Ben bu ise sakin bir perspektif katmak istiyorum sadece. Gaza gelip bir sey yapmak her zaman kotudur cunku.

Nerede insanlara mudahale ettigimi, kiskirtip kavga cikartmaya calistigimi gosterirsen sevinirim. Aksi takdirde uyarini yoksaymak durumundayim.

Biz kimseye biat etmeyiz ki eleştirmesini de biliriz destek olmasını da.İşini yanlış yapana yanlış doğru yapana doğru demesini biliriz.

Ya bunun biatla alakasi yok ki. Ben Apo'ya biat etmedim o zaman, simdi de kalmasini istiyorum.

Bu tum liseyi hain yapmiyor gozumde. Apo'nun Galatasaray'da olmasindan rahatsiz olmayan hatta bizzat onu Galatasaray'a getiren liseliler de var.

Geri
Üst Alt