Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.341
- 14.993
- 1.828
Fatih Terim konusundaMesela bu adamin liseli oldugu ne malum? Ben azicik akli calisan Fenerli veya Bjkli biri olsam liseliymis gibi yapip Galatasaraylilari tahrik ederim. Prim vermenin anlami yok.
Detayli aciklamalara neden gerek yok? Bir sey uzerine detayli konusmazsak nasil isin dogrusuna yanlisina varacagiz?
Sabahtan aksama liseyi ovmuyorum, herkes liseye oyle bir bakmaya basladi ki iki gunde benim ortadaki durusum sana oyle gorunuyor. Ben sadece lisenin sadece hain ve rantci cikarmadigini, Ali Sami Yen de cikardigini hatirlatmaya calisiyorum. Zaten lise sadece fbjkli hain rantci cikarsaydi Dursun Ozbek secimi kaybetmezdi. Su anki genel tavir, yani liseyi ser odagi yapan bu tavir, liselilerin icinde Galatasaray'in Galatasaraylilarin olduguna inananlari bu fbjklilere ve rantcilara itebilir. Boyle olursa da bu savasi kaybederiz, once bunu anlamak gerek.
Insanlara karisma ne demek bilemedim, burasi forum degil mi ortaya atilan fikirleri tartismayacaksak neden buradayiz? Burasi sozluk veya alelade Twitter-vari bir sosyal medya aygiti degil ki. Forumun guzelligi bu. Sabahtan aksama kadar echo chamber gibi herkes "Hain liseeee, Galatasaray halkindirrrr" gibi su anda bir yere varmayan populist soylemler atsa ortaya buranin ne degeri kalir?
Isteyen istedigi gibi yorum yapar, zaten sen de dunden beri hakli olarak sinirli sekilde benzer yorumlari yapiyorsun. Ben bu ise sakin bir perspektif katmak istiyorum sadece. Gaza gelip bir sey yapmak her zaman kotudur cunku.
Nerede insanlara mudahale ettigimi, kiskirtip kavga cikartmaya calistigimi gosterirsen sevinirim. Aksi takdirde uyarini yoksaymak durumundayim.
Mustafa Cengiz konusunda
Kendi görüsünü belirtirken kücük düsürücü ve tahrik edici ifadeler kullanıyosun.
Seni izliyoruz merak etme.
Benim seninle hic bir derdim yok. Yorumlarını insanlara satasmadan kullanırsan sevinirim. Tesekkür ederim kendi adıma