ultrAslan'dan Geçici Başkan Yarsuvat'a Tokat Gibi Cevaplar!

galatasaray lisesi özel lise değil ailesi zengin olan değil aksine sınavdan en yüksek puanı alanlar giriyor

Tesekkurler. Ozel saniyordum. Turkiyedeki egitim sistemine haliyle biraz fransiziz.

Lakin ergen arkadaslarin boyle buyuk bir kurumun kongresine katilabilmeleri, veya eskiden kaza bela bu liseye girip 2 sene okuyup yillar sonra klubun kaderiyle oynayabilmeleri mantiksiz

Futbol takımı liseden çıktığı için İbrahim, üniversitenin ismi dışında bir bağlantısı yok kongrede kurulda bu yüzden, keşke olsa , birader orda okuyor ucu bana da dokunurdu bitirdiğinde okulu :)

Eyvallah ustat :) Hersey klubumuzun iyiligi icin.. Su an ki durumlar haliyle hepimizi uzuyor..

Tesekkurler. Ozel saniyordum. Turkiyedeki egitim sistemine haliyle biraz fransiziz.

Lakin ergen arkadaslarin boyle buyuk bir kurumun kongresine katilabilmeleri, veya eskiden kaza bela bu liseye girip 2 sene okuyup yillar sonra klubun kaderiyle oynayabilmeleri mantiksiz
ya sonuçta bi nevi okul takımı galatasaray o yüzden lisenin ayrıcalıklarının kalkma ihtimali yok gibi bir şey olacak bunlar yani yapacak 1 şey yok
diğer türlü de parayı veren kulubun kaderiyle oynayabilecek o da pek iyi bi şey değil gibi sanki

ya sonuçta bi nevi okul takımı galatasaray o yüzden lisenin ayrıcalıklarının kalkma ihtimali yok gibi bir şey olacak bunlar yani yapacak 1 şey yok
diğer türlü de parayı veren kulubun kaderiyle oynayabilecek o da pek iyi bi şey değil gibi sanki

Yukari tukursek biyik
Asagi tukursek sakal yani renktas..

Ne diyelim.. Hersey Galatasaray icin..

Galatasaray Lisesi ozel degil (parayla okunmuyor yani), puani da genelde en yuksek oluyor. Yani lise giris sinavina giren en iyi yuzde bir okuyor o lisede.
Eyvallah renktas. Egitim sistemi bilgisizligime verin :)

Insan suan ki durumda kizabilecek bir kurum ve olasi bir degisiklik ariyor haliyle. Lakin bizimkiside kuru hayal olarak kalacak.

Eyvallah renktas. Egitim sistemi bilgisizligime verin :)

Insan suan ki durumda kizabilecek bir kurum ve olasi bir degisiklik ariyor haliyle. Lakin bizimkiside kuru hayal olarak kalacak.

Bence o kadar da sert bir degisime gerek yok mevcut yonetimin politikasi iyi, mezun olan liselilerin buyuk cogunlugu uye yapilmadi

Bu politikanin tuzukte karsiligi olmaya baslamasi lazim. Yoksa secimler bazi kongreler vs. yine lisede yapilmali. Kulubun kuruldugu yer sonucta. Ayrica en kalifiye uyeleri almaya calisirsak yine bol bol Galatasaray Liseli alacagiz ulkenin en kalifiyet adamlarinin ciddi bir kismi oradan mezun oluyor cunku

Geri
Üst Alt